- Proxmox VE
- AliExpress tapasztalatok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Már nem álom: 100 ezer dolláros magasságban a bitcoin
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Total Commander
- Sweet.tv - internetes TV
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen NAS-t vegyek?
- DIGI kábel TV
Új hozzászólás Aktív témák
-
hétalvó
addikt
akkor ennyit a biztonságos beszélgetésről
https://drive.google.com/file/d/1PaO_rKpCcAc7h7-HJCCqz8rbWeJlRSDz/view?usp=drivesdk
-
bambano
titán
És nekem azért, mert két éve valahol voltak, el kellene fogadnom kritika nélkül az elemzők véleményét? Abban, hogy mi lesz 2-3 év múlva, fikarcnyit sem játszik szerepet az, hogy mi volt két éve.
Két évvel ezelőtt azt sem hitte el senki, hogy a nokia megrokkanhat, most meg ott tartunk, hogy repkednek a vezetők a levesbe és dobták a symbiant, több ezer programozóval egyetemben. A nokia évek óta képtelen egy ütős mobilt kihozni a piacra, ezzel akkor sem lehet csatát nyerni, ha egyébként kritika nélkül hinnék a wp7-ben. De nem hiszek.
Egyébként meg azt kell megnézni, melyik elemzés elkészítését ki támogatta.
De nyilván csak nekem lehet agymenésem, neked nem, amit te írtál, azt kritika nélkül be kell nyelnie mindenkinek... ahha...
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
erdoke
titán
És vajon ki a faxom hozta fel, hogy mi volt legutóbb? Olvasod is, ami írsz?
Én csak azt mondtam, hogy most mit jósolnak, illetve hogy a legutóbbi jóslatuk bejött. Ezen totál értelmetlen légből kapott információk (vagy bármi más) alapján vitatkozni.Esetleg először te is nézd meg, mit írnak a nagyobb elemző cégek, és tartogasd azutánra a frappáns (?) visszavágási kísérletet... Gyakorlatilag az összes nagyon hasonlóan látja a helyzetet. Biztosan azért ilyen drága a Skype, mert a fele pont ezeknek a cégeknek megy fű alatt.
[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
Apollyon
Korrektor
Ehh, én régen utáltam a skype-ot, mert msn-en jobb volt a hangminőség, de ez mára változott, szerintem jobb a skype mint az msn, ha csak text alapú üzeneteket nézzük akkor is... Az UI nálam mindegy, a jelenleginél csúnyább ne legyen, csak a funkciókat ne változtassák, ha tehetném inkább áttérnék skype-ra, de sajna mindenki inkább msn-en lóg...
8,5 milliárd meg még forintban se lenne gyenge, valami nagy dobásnak kell lennie ha ennyit pengettek érte..
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
fatal`
titán
válasz Sk8erPeter #161 üzenetére
Főleg, hogy belinkelt egy olyan szótárat, amiben szintén ott van a jelentések között.
-
BonFire
veterán
válasz Kronos3000 #50 üzenetére
"A jelenleg aktív 170-millió skype felhasználón,így vagy úgy be lesz vasalva a koponyánkénti 50usd amire kijön a vételár,ez az egy biztos..."
Miért? Ez az élet bármely más területén nem így van? A MS egy cég, amely a profit növelésére törekszik. Nem jótékonysági intézmény. Ha nő a kőolaj ára, akkor drágábban szállítják lisztet a pékségbe, a kenyeret meg ki a boltokba, te meg megfizeted az összes plusz költséget minden darab kenyérnél, mert te vagy a végfogyasztó. Ez természetes.
[ Szerkesztve ]
A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.
-
BonFire
veterán
"Bocs, van amire W98-at, vagy esetleg DOS-t használok. És nagy valószínűséggel még évekig. Azért mert valami újabb, korszerűbb, még nem biztos, hogy szüksége van rá a felhasználónak."
De a Szkájpra szükséged van, míg az alatta dolgozó OS-re nincs? Na, bakker! Én azt akarom, hogy a szobai fikuszomon szőlőfürtök nőjenek, én leszüretelem, bort csinálok belőle, oszt jól berúgok!
Hihetetlen! Használj W98-as vagy DOS-os IM-et. Mi a probléma?
A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.
-
Sk8erPeter
nagyúr
Ja, ezért sem láttam túl sok értelmét... Bár ha valaki már megszokásból olt zsigerből, annál könnyen előfordulhatnak ilyesfajta hibák...
Mellesleg jelenleg szerintem ráfér a Skype-ra egy kis plusz fejlődés, eléggé megállt az utóbbi időben.
Kíváncsi vagyok, mennyire gondolják komolyan, hogy akár Windows-tól eltérő platformokra is folytatják a fejlesztést, én örülnék neki, mert a Linuxos Skype-ra nagyon ráfér egy kis ráncfelvarrás.(#30) moonman:
"aki meg 2012-ben XP-zik, az magára vessen."
Ezt most halál komolyan gondolod?
Valóban, dögöljön meg az, akinek nincs felesleges pénze mondjuk frissíteni olyan gépre, ami elbírja mondjuk a Windows 7-et. Gratulálok, mondja ezt pont egy Microsoft-fanboy (már bocs).[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
moonman
titán
válasz Sk8erPeter #166 üzenetére
"Ezt most halál komolyan gondolod? Valóban, dögöljön meg az, akinek nincs felesleges pénze mondjuk frissíteni olyan gépre, ami elbírja mondjuk a Windows 7-et."
szóval 11 év alatt nem sikerült összegyűjteni egy új gépre valót?
-
moonman
titán
válasz Sk8erPeter #168 üzenetére
nagyonügyesvagy, egy egész latin mondatot sikerült kinézni google-ből. szóval? 11 év nem elég összeszedni egy gép árát? vagy most miattad álljon vigyázba mindenki és ne merjen újat fejleszteni, mert neked jó a régi is? vagy most ezt hogy is gondolod?
-
törölt tag
nem volt benne copy&paste, nem voltak hozzá alkalmazások, nem volt naptár, nem volt semmilyen formában bővíthető, és kizárólag drága adatforgalmi csomaggal árulta egy darab szolgáltató
te, ez nekem valahonnan imerős. szinte pontosan leírtad milyen volt az iphone 2g és nem hiszem, hogy az a naptár miatt lett az egyik legsikeresebb telefon... -
moonman
titán
válasz #16820480 #170 üzenetére
két dolgot nem vettél figyelembe: közben eltelt négy év, beindult a smartphone dömper, valamint azt a bizonyos csilivili státusszimbólum logót. ja és persze nem kellett hozzá havi brutáldrága adatcsomagot venni. (mondjuk fölösleges is lett volna az EDGE sebességhez.)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
szűk 3 év különbség volt köztük, és igencsak magas előfizetési díjjal árulták az AT&T-nél. a többi pedig azt bizonyíja, hogy jelenleg az MS nem elég húzónév ahhoz, hogy egy ilyet megvegyenek az emberek tőle. ezért vannak az olyan kommentek, hogy nekik izomból kell megoldani a felhasználószerzést. biztos a KIN is lehetett volna kelendőbb, ha sok mrd dollárt tolnak alá, csak (okosan) nem abba invesztáltak, ahnem inkább egyből a wp7-be.
-
-
törölt tag
én is azt mondom, hogy nem invesztáltak bele, azért lett kuka (vagyis maga a név, mert a fejlesztések azért tovább élnek valahol).
a többivel egyetértek, nem rosszabb manapság semmivel az MS, mint az Apple, legalábbis a legtöbb területen. sok esetben legalább visszafogottan csinálják a dolgaikat, kicsit old-school multi.
-
Sk8erPeter
nagyúr
"nagyonügyesvagy, egy egész latin mondatot sikerült kinézni google-ből."
4 évig tanultam latinul. Ezt most nem kérkedésként mondom, leszarom, de ha már ilyen igen gyenge, mégis sértő szándékú védekezéssel kezdted, akkor már gondoltam megemlítem. Tudom, hogy sajnálod, de nem vettem magamra.Szándékosan érted félre, amit mondtam, senki nem mondta egy árva szóval sem, hogy senki ne merjen újat fejleszteni, sőt, nagyon is támogatandó mindenféle fejlesztés, és igen, ez nyilvánvalóan magával vonja azt is, hogy a régi oprendszerekkel (pl. XP) rendelkezők adott esetben kimaradnak az újdonságokból. De könyörgöm, olvasd már el, te miket írogattál, abból mélységes megvetés sugárzik azok felé, akik merészelnek még pl. XP-t használni, mert elképzelhető, hogy egyszerűen nincs pénzük VAGY nincs szükségük újabb gépre (liksoft pl. szakmai célokra használ igen régi oprendszereket), ami elbírna a Windows 7-tel.
"szóval 11 év alatt nem sikerült összegyűjteni egy új gépre valót?"
Nehogy már valakinek miattad kelljen mentegetőznie, hogy miért is nem tud vagy akar újabb gépet venni... Szüleim gépén XP van, mert egyszerűen nincs szükségük újabb gépre, a jelenlegi viszont nem bírná a későbbi Windows-okat (Vista, 7 - van némi erőforrásigény-különbség).
De ha esetleg pénzük sem lenne új gépre, még 11 év alatt sem, mert nem engedhetnék meg maguknak, és nem épp a gép lenne az elsődleges prioritást élvező használati tárgy, akkor még inkább sértő lenne a hozzászólásod azoknak, akik még maradtak az XP-nél (így is az).
Ha meg nem így gondoltad, akkor tanulj meg fogalmazni, hogy ne legyen félreérthető.
A minden hozzászólásodból érezhető egoizmusodat kicsit lejjebb vihetnéd, ez egy fórum, ahol érdemi viták folyhatnának (persze ezt azok is elrontják, akiknek hsz.-éből érződik a brutális hozzá nem értés, és egyből a MS-fikázás felé terelik a témát, ez nyilvánvalóan nem te vagy), nem muszáj minden második embert oltogatni. Vagy legalább hagyd meg az esélyt arra, hogy eleinte normális vita folyhasson akár közted és mások között is, ahol magaddal egy szinten kezeled az embereket, nem eleve megvetéssel állsz hozzájuk.De fejezzük is be ezt itt, mert ennek a fórumnak nem egymás kritizálása a célja.
Üdvözlet.[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
félisten
válasz Sk8erPeter #175 üzenetére
Szerintem az eredeti hozzászólással nincs baj. 2012-ben XP felhasználóként ne számítson senki támogatásra.
A másik része, hogy 11 év alatt miért nem lehet összegyűjteni egy új gépre, meg sztem tök felesleges kérdés. Aki nem tud/akar összegyűjteni bármire, az ne várjon el semmit egy kapitalista világban.
Más cégek sem támogatják a régi termékeiket örökké. Az sztem XP így is a legtovább erőltetett OS.[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
Sk8erPeter
nagyúr
Akkor valamit Te is félreértettél abból, amit mondtam. Amúgy még csak 2011 van!
Nem is a arról beszéltem, hogy igenis legyen XP-hez támogatás még most is. Arról folyt a vita, hogy senki ne nézzen le senkit azért, mert nem követte az aktuális trendet, és nem a legmodernebb operációs rendszert használja - vagy épp nem is akarja."Aki nem tud/akar összegyűjteni bármire, az ne várjon el semmit egy kapitalista világban."
Jézusom. Micsoda elvadult kommentek. Ha valaki nem akar összegyűjteni egy új gépre, mert mi a f@sznak, nincs rá szüksége, mert csak olyan célokra használja, amihez bőven elegendő egy régebbi gép, akkor felőled akár meg is dögölhet, hisz' kapitalista világban élünk. Az igen. Ja, és ha valakinek kevés összekuporgatott pénze van, alig van megtakarítása, mert kevés a jövedelme, viszi a pénzt a lakás, a gyerek, a tökömtudjami, és egyszerűen nem tud pont egy gépre összegyűjteni elegendő pénzt (esetleg azelőtt 11 évvel vásárolt egy gépet, örült neki, az működik, nincs baja, csak az általatok megvetett XP-t kell olykor újrahúzni rajta), mert más élvez prioritást efelett (esetleg pl. a rezsi kifizetése), akkor is dögöljön meg. Hmm, nem semmi. Mindezt magatoktól, hisz' kapitalista világban élünk, vazze. Ja tényleg, és mindjárt az jön, hogy "háde minek vállal gyereket, minek vesz lakást, ahelyett, hogy költene új gépre!"
Hát kemény világban élünk valóban, ha ez a hozzáállás elfogadható...[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
félisten
válasz Sk8erPeter #180 üzenetére
Te értettél félre engem.
"ne várjon el semmit" =/= "dögöljön meg"
Teljesen együttérzek azokkal, akik anyagi, vagy fontossági okokból nem költenek modern gépre. Én is azért használok főleg linuxot, mert nem fontosak számomra a Win7 tulajdonságai. Szüleim P4-es gépén is XP figyel, és teljesen jól műxik.
De nem is várok el semmit, mert IT iparban dolgozóként tudom, hogy nagyon nehéz a régi rendszerekkel tartani a kompatibilitást, ha egyszerre adott a bevételi elvárás és a rendelkezésre álló idő és pénz.
A kapitalizmus részt úgy értettem, hogy a profitorientált vállalatokra nem jellemző a szolidaritás, kivéve, ha pénz jön belőle.
[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
moonman
titán
a dolog ugye onnan indult, hogy jaj, az XP biztos nem lesz támogatva. namost az XP két éve nincs támogatva, nemhogy egy most megállapodásra jutott üzlet jövőbeni gyümölcse... erre írtam, hogy, aki Skype-olni akar 2012-ben XP-n és nem fog menni, az ne a szoftvert vagy a Microsoftot okolja, hanem gondolkozzon el, hogy talán kicsit le van maradva.
ebből kihozni, hogy "dögöljön meg, aki XP-zik"... igazi politikusi véna kell hozzá.
-
Sk8erPeter
nagyúr
Te fogalmaztál félreérthetően, csak olvasd el utólag a hsz.-eidet.
Ahhoz is politikusi véna kell, hogy a teljesen félremagyarázhatatlan mondataidból kihozd utólag, hogy valójában az a hibás, aki felhívta a figyelmedet egy igen erős kijelentésre. (Idézet: "aki meg 2012-ben XP-zik, az magára vessen.", "szóval 11 év alatt nem sikerült összegyűjteni egy új gépre valót?", "szóval? 11 év nem elég összeszedni egy gép árát?", "11 év alatt meg karriert lehet építeni, nemhogy összeszedni egy százast új cuccokra. nemár...")
Amit most írtál, az már sokkal elfogadhatóbb érvelés. Ha eredetileg is ezt írod, talán nem kapunk hajba.Sk8erPeter
-
luw2win
őstag
Ezaz.... koszonom Skype a frissitesedet... tenyleg, eltunt a Skype ikon, van egy feher lap, befagyott beszelgetes kozbe.., es alig birtam bezarni mert lefagyott.
Koszonom, tenyleg nem tudom miert kell turkalni abba amivel semmi bajom nem volt, meg most egy uj frissitessel msn-t varazsoltak belole...
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
-
erdoke
titán
-
ArchElf
addikt
Uninstall / reinstall - jobb ötletem nincs. Nekem egy ~10 éves gépen, XP-n gond nélkül megy - szóval (remélhetőleg) valami egyedi eset lesz.
AE
Csinálok egy adag popcornt, és leülök fórumozni --- Ízlések és pofonok - kinek miből jutott --- Az igazi beköpőlégy [http://is.gd/cJvlC2]
-
hétalvó
addikt
engem persze egyből lehülyéztek ? mennyi is telt el? 1 hónap?
sgha páran nem értenék miért hoztam fel ezt újra, páran kigúnyoltak ebben a topic-ban, hogy nincs igazam, hogy oda a skype lehallathatatlanságának.
hozzátenném, hogy én úgy gondoltam ezért ért meg ennyit a skype az ms-nek.
[ Szerkesztve ]
https://drive.google.com/file/d/1PaO_rKpCcAc7h7-HJCCqz8rbWeJlRSDz/view?usp=drivesdk
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest