Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz Sk8erPeter #161 üzenetére
Főleg, hogy belinkelt egy olyan szótárat, amiben szintén ott van a jelentések között.
-
moonman
titán
válasz Sk8erPeter #166 üzenetére
"Ezt most halál komolyan gondolod? Valóban, dögöljön meg az, akinek nincs felesleges pénze mondjuk frissíteni olyan gépre, ami elbírja mondjuk a Windows 7-et."
szóval 11 év alatt nem sikerült összegyűjteni egy új gépre valót?
-
moonman
titán
válasz Sk8erPeter #168 üzenetére
nagyonügyesvagy, egy egész latin mondatot sikerült kinézni google-ből. szóval? 11 év nem elég összeszedni egy gép árát? vagy most miattad álljon vigyázba mindenki és ne merjen újat fejleszteni, mert neked jó a régi is? vagy most ezt hogy is gondolod?
-
félisten
válasz Sk8erPeter #175 üzenetére
Szerintem az eredeti hozzászólással nincs baj. 2012-ben XP felhasználóként ne számítson senki támogatásra.
A másik része, hogy 11 év alatt miért nem lehet összegyűjteni egy új gépre, meg sztem tök felesleges kérdés. Aki nem tud/akar összegyűjteni bármire, az ne várjon el semmit egy kapitalista világban.
Más cégek sem támogatják a régi termékeiket örökké. Az sztem XP így is a legtovább erőltetett OS.[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
félisten
válasz Sk8erPeter #180 üzenetére
Te értettél félre engem.
"ne várjon el semmit" =/= "dögöljön meg"
Teljesen együttérzek azokkal, akik anyagi, vagy fontossági okokból nem költenek modern gépre. Én is azért használok főleg linuxot, mert nem fontosak számomra a Win7 tulajdonságai. Szüleim P4-es gépén is XP figyel, és teljesen jól műxik.
De nem is várok el semmit, mert IT iparban dolgozóként tudom, hogy nagyon nehéz a régi rendszerekkel tartani a kompatibilitást, ha egyszerre adott a bevételi elvárás és a rendelkezésre álló idő és pénz.
A kapitalizmus részt úgy értettem, hogy a profitorientált vállalatokra nem jellemző a szolidaritás, kivéve, ha pénz jön belőle.
[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
Új hozzászólás Aktív témák
- HOTWAV Cyber 15 - 120Hz / 12GB RAM / Strapatelefon
- The last of us 1-2, Horizon Zero Dawn, Bloodborne
- ÚJ! PHILIPS TAB6309/10 2.1-es soundbar - vezeték nélküli mélynyomóval - Dolby Atmos - DTS Virtual:X
- Playstation Spiderman 2, 30th Anniversary konti, The last of us 1-2, Horizon, Bloodborne
- HP EliteBook 830 G8 / i7-1185G7 / 16GB RAM / 512GB SSD/ 6 hónap gyári garancia / Német billentyűzet.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest