Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sk8erPeter

nagyúr

válasz moonman #119 üzenetére

Ennek mi értelme? :D Nem mondott hülyeséget.

(#143) vikvuk: akkor ez Téged is minősít. :)

(#151) hétalvó: a Te hozzászólásodat is igazán köszönjük, mindannyian okosabbak lettünk tőle! ;]

[ Szerkesztve ]

Sk8erPeter

• Sk8erPeter

nagyúr

válasz fatal` #163 üzenetére

Ja, ezért sem láttam túl sok értelmét... :D Bár ha valaki már megszokásból olt zsigerből, annál könnyen előfordulhatnak ilyesfajta hibák... :D

Mellesleg jelenleg szerintem ráfér a Skype-ra egy kis plusz fejlődés, eléggé megállt az utóbbi időben.
    Kíváncsi vagyok, mennyire gondolják komolyan, hogy akár Windows-tól eltérő platformokra is folytatják a fejlesztést, én örülnék neki, mert a Linuxos Skype-ra nagyon ráfér egy kis ráncfelvarrás.

(#30) moonman:
    "aki meg 2012-ben XP-zik, az magára vessen."
    Ezt most halál komolyan gondolod? :W
    Valóban, dögöljön meg az, akinek nincs felesleges pénze mondjuk frissíteni olyan gépre, ami elbírja mondjuk a Windows 7-et. Gratulálok, mondja ezt pont egy Microsoft-fanboy (már bocs).

[ Szerkesztve ]

Sk8erPeter

• Sk8erPeter

nagyúr

válasz moonman #167 üzenetére

:Y
    Asszem csak egyre mélyebbre süllyedsz ebben...
    "Si tacuisses, philosophus mansisses." :)

Sk8erPeter

• Sk8erPeter

nagyúr

válasz moonman #169 üzenetére

"nagyonügyesvagy, egy egész latin mondatot sikerült kinézni google-ből."
    4 évig tanultam latinul. :D Ezt most nem kérkedésként mondom, leszarom, de ha már ilyen igen gyenge, mégis sértő szándékú védekezéssel kezdted, akkor már gondoltam megemlítem. Tudom, hogy sajnálod, de nem vettem magamra. :D

Szándékosan érted félre, amit mondtam, senki nem mondta egy árva szóval sem, hogy senki ne merjen újat fejleszteni, sőt, nagyon is támogatandó mindenféle fejlesztés, és igen, ez nyilvánvalóan magával vonja azt is, hogy a régi oprendszerekkel (pl. XP) rendelkezők adott esetben kimaradnak az újdonságokból. De könyörgöm, olvasd már el, te miket írogattál, abból mélységes megvetés sugárzik azok felé, akik merészelnek még pl. XP-t használni, mert elképzelhető, hogy egyszerűen nincs pénzük VAGY nincs szükségük újabb gépre (liksoft pl. szakmai célokra használ igen régi oprendszereket), ami elbírna a Windows 7-tel.

"szóval 11 év alatt nem sikerült összegyűjteni egy új gépre valót?"
    Nehogy már valakinek miattad kelljen mentegetőznie, hogy miért is nem tud vagy akar újabb gépet venni... Szüleim gépén XP van, mert egyszerűen nincs szükségük újabb gépre, a jelenlegi viszont nem bírná a későbbi Windows-okat (Vista, 7 - van némi erőforrásigény-különbség).
    De ha esetleg pénzük sem lenne új gépre, még 11 év alatt sem, mert nem engedhetnék meg maguknak, és nem épp a gép lenne az elsődleges prioritást élvező használati tárgy, akkor még inkább sértő lenne a hozzászólásod azoknak, akik még maradtak az XP-nél (így is az).
    Ha meg nem így gondoltad, akkor tanulj meg fogalmazni, hogy ne legyen félreérthető.
    A minden hozzászólásodból érezhető egoizmusodat kicsit lejjebb vihetnéd, ez egy fórum, ahol érdemi viták folyhatnának (persze ezt azok is elrontják, akiknek hsz.-éből érződik a brutális hozzá nem értés, és egyből a MS-fikázás felé terelik a témát, ez nyilvánvalóan nem te vagy), nem muszáj minden második embert oltogatni. Vagy legalább hagyd meg az esélyt arra, hogy eleinte normális vita folyhasson akár közted és mások között is, ahol magaddal egy szinten kezeled az embereket, nem eleve megvetéssel állsz hozzájuk.

De fejezzük is be ezt itt, mert ennek a fórumnak nem egymás kritizálása a célja.
    Üdvözlet. :R

[ Szerkesztve ]

Sk8erPeter

• Sk8erPeter

nagyúr

válasz Bici #178 üzenetére

Akkor valamit Te is félreértettél abból, amit mondtam. Amúgy még csak 2011 van! :DD
    Nem is a arról beszéltem, hogy igenis legyen XP-hez támogatás még most is. Arról folyt a vita, hogy senki ne nézzen le senkit azért, mert nem követte az aktuális trendet, és nem a legmodernebb operációs rendszert használja - vagy épp nem is akarja.

"Aki nem tud/akar összegyűjteni bármire, az ne várjon el semmit egy kapitalista világban."
    Jézusom. Micsoda elvadult kommentek. :D Ha valaki nem akar összegyűjteni egy új gépre, mert mi a f@sznak, nincs rá szüksége, mert csak olyan célokra használja, amihez bőven elegendő egy régebbi gép, akkor felőled akár meg is dögölhet, hisz' kapitalista világban élünk. Az igen. :D Ja, és ha valakinek kevés összekuporgatott pénze van, alig van megtakarítása, mert kevés a jövedelme, viszi a pénzt a lakás, a gyerek, a tökömtudjami, és egyszerűen nem tud pont egy gépre összegyűjteni elegendő pénzt (esetleg azelőtt 11 évvel vásárolt egy gépet, örült neki, az működik, nincs baja, csak az általatok megvetett XP-t kell olykor újrahúzni rajta), mert más élvez prioritást efelett (esetleg pl. a rezsi kifizetése), akkor is dögöljön meg. Hmm, nem semmi. Mindezt magatoktól, hisz' kapitalista világban élünk, vazze. Ja tényleg, és mindjárt az jön, hogy "háde minek vállal gyereket, minek vesz lakást, ahelyett, hogy költene új gépre!" :DDD
    Hát kemény világban élünk valóban, ha ez a hozzáállás elfogadható... :N

[ Szerkesztve ]

Sk8erPeter

• Sk8erPeter

nagyúr

válasz Bici #181 üzenetére

Na, így már tökéletesen egyetértünk. :K Tartottam tőle, hogy esetleg úgy gondolod, ahogy elsőre lejött, de ezek szerint Te normálisan állsz a kérdéshez. :R

Sk8erPeter

• Sk8erPeter

nagyúr

válasz hétalvó #183 üzenetére

Egyet kell értenem moonman-nel, ez tényleg elég vicces hozzászólás volt.
    Ha már ilyet állítasz, akkor legalább kifejthetnéd, miért is gondolod így. Majd valaki jól megcáfolja. :DD

Sk8erPeter

• Sk8erPeter

nagyúr

válasz moonman #185 üzenetére

Te fogalmaztál félreérthetően, csak olvasd el utólag a hsz.-eidet.
    Ahhoz is politikusi véna kell, hogy a teljesen félremagyarázhatatlan mondataidból kihozd utólag, hogy valójában az a hibás, aki felhívta a figyelmedet egy igen erős kijelentésre. :)) (Idézet: "aki meg 2012-ben XP-zik, az magára vessen.", "szóval 11 év alatt nem sikerült összegyűjteni egy új gépre valót?", "szóval? 11 év nem elég összeszedni egy gép árát?", "11 év alatt meg karriert lehet építeni, nemhogy összeszedni egy százast új cuccokra. nemár...")
    Amit most írtál, az már sokkal elfogadhatóbb érvelés. Ha eredetileg is ezt írod, talán nem kapunk hajba.

Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák