Új hozzászólás Aktív témák

• llaszlo

veterán

Hihetetlen, hogy mennyire negatívak az emberek. Bár ezt már más területen is "megszoktam". Teljesen fölösleges találgatásokba bocsájtkozni. Eltelik kb fél év és akkor már tudni lehet, hogy mi történt.
    Nem használok már jó ideje MS cuccokat, de hogy talpon maradjanak hosszú távon jobb SW-eket kell készíteniük, és ahogy hallom ez sikerül is nekik. Nyilván nem véletlen, hogy megvették a Skype-ot. Lehet, hogy valami jót fognak belőle csinálni. Egyébként meg azt nem értem, hogy sokan azért sírnak, mert nem lesz ingyenes vagy korlátozott lesz a funkcionalitása stb.
    Azoktól azt kérdezem: Te ingyen dolgozol??? Vagy örülnél neki, hogy ha nem tudna kifizetni a céged, mert nincs bevétele???
    Tudom a linuxot is ingyen programozzák, de lássuk be, hogy akinek esze van az nem ingyen dolgozik. És azért azok a programok amikkel rendesen lehet dolgozni azok sok esetben fizetősek. Az már más kérdés, hogy mennyire vannak túlárazva. De aki azzal dolgozik és pénzt termel neki a számítógép annak megéri megvenni a SW-t.

Új hozzászólás Aktív témák