- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Medocsabi
addikt
18-19 évesek.Kellett a pénz piára,fűre...
-
asvald
senior tag
Freemailba is volt már erre példa , hogy a jó hiszem ü ember rákattint valamire és kitölti az adatlapot megszokott felhasználó / jelszóval ,aztán ott a baj
A rossz szándékkal mondott igazság, többet árt, mint bármely hazugság!
-
fornettisuti
veterán
lelemenyesek
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
Dr.FantastiK
őstag
válasz Depression #5 üzenetére
vagy legalabbis Ugyesek ./.
Main full time job : >>> The ultra fast money producer !!!
-
Depression
veterán
Valljuk be, okosak voltak.
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
DRB
senior tag
„a szerződéskötés után a hirdetéseket a megszerzett belépési adatok segítségével elhelyezték a fiókban, majd ezek után szedték be a pénzt”
Teljesen korrekt eljárás, eleget tettek a szerződésben foglaltaknak, azaz elvégezték a munkát, majd utána felvették jogos járandóságukat, persze az érintett fiókok tulajai ezt „kissé” másképpen látják.
A többihez nincs mit hozzátenni, azt már az előttem szólok megtették.
-
fugu
tag
Nagyon fontos, hogy az egyébként érvényes telefonos megerősítést, a kétfaktoros autentikációt a hackerek azonnal kikapcsolták.
Ahha. Szuper.
A) Hogy jutottak be egy olyan accountra amin ilyesmi van? Normális esetben egy ilyen "külső" kód max 1 percig él.
B) Hogy engedik ezt csak úgy kikapcsolni? Blizzard pl asszem kér két egymásutáni auth kódot ha el akarod távolítani az authenticator-t az accountról. Google-nél nem tudom hogy van, azt még soha nem akartam kikapcsolni, de instagramon semmi? Egy checkbox az egész ha már bent vagy?Ki vette meg mostanában ezt a szemetet? facebook?
Cybersecurity at its finest ©Bár én továbbra is azt nem értem leginkább, hogy hogy lehet bejutni egy ilyen accountra.
"Botot" írtak, ami a kapott adatokkal azonal belép a profilokba vagy...??? -
wikings2
őstag
Majd a google kiveszi őket a börtönből és alkalmazza saját célokra
Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
Tigerclaw
nagyúr
Azt gondolná az ember, hogy már eleve a kétfaktoros authentikációt nem lehet kikapcsolni csak úgy. Ilyenkor egy rendes szolgáltatás esetén megy az e-mail, vagy akár még SMS is az eredeti tulajnak, hogy valaki megváltoztatta a biztonsági beállításokat/jelszót csatolt e-mailt, telefonszámot, hogy tudjon rá reagálni. Ilyenkor még van lehetőség arra, hogy jelezze nekik, hogy nem ő kérte a változtatást. Van ahol már azért is repül az e-mail, mert másik IP tartományból csatlakoztak, nem a szokásos helyről.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen NAS-t vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Autóhifi
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Underrail - klasszikus izometrikus rpg-h&s
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Horgász topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- SteelSeries Arctis Nova 1 Gamer Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G335 vezetékes fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- AKG Harman K72 Dj fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G935 Vezeték Nélküli Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Sennheiser Epos GSP 370 Gaming fejhallgató // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest