Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• nakrisz

tag

válasz Club #66 üzenetére

1. Nem vagyok AMD fanatikus, még akkor sem, ha most AMD procim van. Autóm meg pl. Toyota van, mégsem érzem magam Toyota fannak
    2. Ebből a mondatból számomra az jön le, hogy te viszont Intel fanatikus vagy, de legalábbis AMD - hogy is fogalmazzam finoman - ''ellendrukker''
    3. A #1 hsz-ben a következővel nyitsz: ''Kezdem megutálni az AMD-t.'' Talán nem biztos, hogy ezek után el tudom képzelni, hogy észérvekkel, és nem az érzelmeid hatására fogsz véleményt nyilvánítani.
    4. Ha bebizonyosodnak a vádak, ez nem ''szemétség'' lesz, hanem valamilyen gazdasági bűncselekmény.
    5. Ha fordítva volna a felállás, az is ugyanolyan felháborító volna számomra, mint a mostani helyzet.

Nem a cégek aktuális erőviszonyairól, jelenlegi termékpalettájukról, mostani használhatóságukól kellene itt eszmét váltanunk, hanem a konkrét GYANÚ-ról. Ami a tisztességtelen piaci versenyről szól... nem az egyik vagy másik céggel való szimpatizálásról. Arról, hogy a verseny közben azért a törvényeket is be kell tartani. Szerintem érdemesebb lenne ezzel foglalkozni, mint immár istentudja hány hsz-en át isteníteni/szidni egyik/másik céget.

Új hozzászólás Aktív témák