Új hozzászólás Aktív témák
-
Én azokra inkább a távolkelet elnevezést ismerem. Japánra sem halottam még a ''nyugat'' kifejezést, sokkal inkább ''nyugat és Japán'' használatban.
Persze ez csak kukacoskodás, és nyílvánvalóan értem, miről van szó, csak kicsit furcsának találtam a megfogalmazást. Remélem, nem veszitek b.szogatásnak.
[Szerkesztve] -
FTeR
addikt
usában azt mondják a távolkeletre, h távolkelet, pedig az közel nyugat nekik...
-
dajkopali
addikt
Bár bizonyos mértékig igazad van, azért azt hadd tegyem hozzá, hogy a ''Nyugat'', már nagyon rég nem égtáj szerinti megjelölés. Japán vagy Dél-Korea is annak számít már, legalábbis gazdasági értelemben. De errő hosszan-hosszan el lehetne vitatkozgatni
Hogy ott vannak a nagy cégek már régen? Igaz. -
-
Csak kötekedés, de miért a ''nyugat'' tör be? Szingapúr átvitt értelemben sem számít nyugatnak, szerintem.
Különösen a cikk végén található idézet fényében furcsa: „Szingapúrt stratégiai partnerünknek tartjuk, rajtuk keresztül megnyílhat számunkra az ázsiai piac.”
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- TCL LCD és LED TV-k
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrotik routerek
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest