Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Asustor NAS
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Mikrotik routerek
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 10
- Milyen routert?
Aktív témák
-
Elrood
őstag
Lassan 6 hónapja várok ADSL-re ehhez mit szólsz?:)
Matávosok azt mondják, hogy fejlesztik a központot, ezért nem fogadnak új ügyfélt. Először azt mondták, júli 1 határidejük, addigra kész lesznek. Júliusban meg azt mondták, hogy december 31 a határidejük. (Bp. 14ker)''The spice exists on only one planet in the entire universe. A desolate, dry planet with vast deserts. The planet is Arrakis, also known as DUNE.''
-
Allien
veterán
Ja, vagy pl. van egy vonalad adsl-l, és helyeztessed át! :)) O.K., vannak műszaki kérdések, de az nem az, hogy mondjuk először felszerelik az új címen a sima vonalat, és csak utánna tudják elinditani az adsl áthejezést.
Vagy, rendelj 2 vonalat. Persze, hogy esélyed sincsen egyszerre felszereltetni, vagy legalábbis, át kell üvöltened pár emberkét.:BBattlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
Loha
veterán
Fogadok, hogy ezek az áldozatok megint a a kedves ügyfelek lesznek... :(
-
nagyúr
Áhhh, miről beszéltek? Hogy az 1212-n 1 órát állsz sorba? Vagy, hogy eltűnnek a faxos megrendelések, és az ADSL átkötési ideje 2,5 hónap? Vagy hogy egy távközlési oszlop cseréje 3 hónap? Nem is értem... :U
Declare var, not war. - Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
Allien
veterán
Sajnos, egyet kell Veled értenem, mint utolsó csicska (már én), nem sok jövőt látok a cégnél, és ez sajnos a hozzánemértés miatt, mert egy műszaki szolgáltató céget teljessen marketingesek irányítják, ráadásul, komcsi aggyal. Mert ugye, csak a statisztikát nézik, azt meg úgy forgatják, ahogy akarják.:( Nem halgatnak Hofit, aki elmondta, hogyan lesz 14 malac 10-ből, és persze nekünk azt a 4-t kell megennünk, ami ugye nincsen. Most, a szabadságolások ideje alatt, éppen hogy el tudjuk látni a területünket, de néha már csúszunk. Kíváncsi leszek arra, hogy a vezetőket akarják kirugni, mert eddig egyet sem láttam, hogy eltávolítottak volna, pedig azért vonták össze az üzemeket, ugye? Minden maradt a régi, csak most egy csopvez nem 20 embernek diktál, hanem csak 12-nek, és ez persze a jobbik eset, mert van ahol alig 2-3 ember jut egy csopvez alá.:B
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
Jaq
tag
Vicces...
Mint a ceg alkalmazottja, jol latom hova vezet az ut.
Hogy miken sporol a matav, arrol meg inkabb nem meselek... a letszamleepites meg addig folytatodik, amig az uzemeltetes ellehetetlenul. Igy is pengeelen tancol a legtobb teruleten. :( -
Tithian
őstag
Miféle ''éles verseny''?
</örök nyugalom> Mottó: "Te nem vagy én, ezért ..."
-
Haok
tag
Fenébe a matávval....rühellem őket...mikor modemes netem volt, nemritkán fizettem ki több mint 50.000 telefonszámlát...és még a net is elment egy csomószor....najó, ez magánvélemény, de ezt tartani fogom.
---===Győzelem a fontos, és ahhoz kell a részvét....Görbüljön a BOT===---
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest