Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Nem sietett az EU-s hatóság, 6 éve történt hiba miatt büntette meg a Metát
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Asustor NAS
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Mikrotik routerek
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
divan
őstag
válasz Psychonaut #58 üzenetére
Ez már régen nem a KeepVid. Ez a Wondershare oldala, ami szintén programokat ajánl.
-
Psychonaut
veterán
En eddig a KeepVid-et hasznaltam, ezutan sem fogok valtani. Minek ezert programot telepiteni?
-
keehl-m
tag
Mi lehet az oka annak, hogy ha a youtube-ról töltök le videót, és az jobb felbontású mint a 240p-s akkor a letöltött videón nincs hang?
-
xif
csendes tag
én is tudok egyet, ráadásul nem csak yuotube-re jó: videofix.hu
-
Louro
őstag
akkor én is ajánlok egy oldalt. A neve: media-convert
Szinte bármit bármibe átkonvertál és a netetektől függ, hogy milyen gyorsan.
Mess with the best / Die like the rest
-
oris
aktív tag
ÉRTEM és KÖSZÖNÖM!
De a kérdésem nem a webes alkalmazásról szólt, hanem a Free Download Manager-ről, amit azért volt jó használni, mert megtartotta az eredeti címet, nem kellett átnevezni a letöltött fájlt... meg még jópár - számomra - praktikus ok miatt...
"Nagyon ritka az ember, akinél a szavak teljesen fedik az élet valóságát. Talán ez a legritkább tünemény az életben." Márai
-
Sanya
nagyúr
[ Szerkesztve ]
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
oris
aktív tag
Üdv! Eddig a Free download Manager nevű programmal töltöttem le a Youtube videóit, ez egy ideje sajnos nem sikerül -> "Hibás kérés. Valószínűleg rossz az URL". Változtattak valamit a Youtube-nál?
"Nagyon ritka az ember, akinél a szavak teljesen fedik az élet valóságát. Talán ez a legritkább tünemény az életben." Márai
-
revolman
csendes tag
Hello!
Tube Master (ingyenes progival) nem csak letöltheted, de át is konvertálhatod! -
iipenwin
csendes tag
Hey,,
tökéletesen működik. ".pontban megad milyen fájlként szeretnéd letölteni és már mehet is. Letöltés után átkonvertálja a megadott paraméterre. Vannak bizonyos file-ok amit csak aoldalon szintén letölthető lejátszóval lehet megnézni de ez az esetek 1%.
Jó töltögetést....
-
R
senior tag
-
finest
addikt
Sok esetben előfordul, h a "this video is not available in your country" üzenetet kapom. Hogy lehet ezt kikerülni? Nem értem, h bizonyos zenéket miért nem lehet megtekinteni Magyarországról? Tud valaki rá egyszerű megoldást?
“Don’t shoot, I’m Globish.”
-
Louloudaki
aktív tag
firefox add on download helper minden megnyitott oldalt végignéz, listázza a videókat és letölti amelyik kell.
letölthető innen -
Krystal_s
addikt
...
[ Szerkesztve ]
-
Jarod1
veterán
áh megoldottam, az ideiglenes file-ok között megkerestem a nagyméretűeket.php kiterjesztéssel volt..
-
Jarod1
veterán
Videa videókat hogy tudok leszedni? a you tube-os progik nem működnek
-
tothm
őstag
A videogetel is lehet!Én azt használom!
-
elektro
aktív tag
Sziasztok
Ez szerintem a legjobb alternatíva:
Csak be kell a linket illeszteni , és már tölti is az általunk kiválasztott formátumra legyártja, elég sok formátumot ismer.
[link][ Szerkesztve ]
-
Fred23
nagyúr
A legújabb RealPlayer alapból képes leszedni a YouTube-os videókat.Ez a 11-es Béta verzió.Én most töltöttem le vele egy Paula Cole számot.Kényelmesebb szerintem,mint bármi más.
-
kucicucika
csendes tag
hogy vagytok?
ga
-
kucicucika
csendes tag
szerintem johogy van eza zene letöltések nem?
ga
-
kucicucika
csendes tag
hello
ga
-
zsiga667
addikt
Aki esetleg nem szereti az .flv-t az próbálja ki ezt: [link]
-
nomac055
csendes tag
csőváz
még 1 kérdés van egy másik oldal a porkolt.com onnan hogy lehet letölteni a videókat nagy részét le lehet de engem az érdekelne aminél nincs ott a letöltés gomb alul????????? -
Dictator^
veterán
aviba akkor ?!... nem vágom
viszont ez az flv szar, a legtöbb videó fent a googlevideon-on is onnan le lehet huzni, de azokat meg szaggatva játsza ..És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
athos925
csendes tag
Az én JavaScriptes megoldásommal semmiképp, viszont ha valakit érdekel, hogyan érdemes elkezdeni programot írni rá, akkor itt: [link] nézze meg a kommenteket (a vége felé). Röviden és tömören:
A HTML-forrásban megtalálható a video-azonosító, ezzel (és egy-két egyéb más adattal - tipp: az azonosító hash-e is benne van) kell küldeni a szerver felé egy POST-requestet, erre a szerver egy leírófile-lal válaszol, amiben már benne van a letölthető videofile pontos URL-je. Azt kell egyszerűen, GET-tel lekérni. HTTP protokollt ismerők előnyben. -
nomac055
csendes tag
CSőváz tudja valaki hogy hogy lehet letölteni a videobomb-ról a videokat????
-
whiskeys
őstag
videobomb oldalról hogyan lehetséges a videót lementeni?
"Jól jegyezd meg,ha egy krokodil a kezedből eszik, az enni fog a lábadból is."
-
Dictator^
veterán
válasz kamikaze boci #14 üzenetére
pár helyen ha jobban körülnézel van ujabb. de állitólag atombugos...installnál még oké de ha vmi miatt uninstallálnád az összes codecet leszedi a gépről...ezek már a 2006xx/xx-es verziok..
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
törölt tag
Meg van VideoDownloader néven Firefoxhoz extension is.
-
roPHka
senior tag
Másik letöltési alternatíva, ha még nem hangzott volna el
Ha végignézel egy videót a Youtube-on, azt értelemszereűn lementi a vinyódra, alapértelmezett Internet Explorer beállítások esetén ugyebár a Documents & Settings\felhasználó\ -n belül a Temp könyvtárba valahová, ''get video'' néven, kiterjesztés nélkül.
Ha azt átírod .flv kiterjesztésűre akkor, azonnal lejátszhatóvá válik, természetesen csak megfelelő segédprogrammal...ezesetben FLV Player 1.3.3-at ajánlom.
Innentől kezdve gyerekjáték az egész. Kell egy megfelelő konvertáló program, ami képes kezelni az FLV fájlokat is -ezesetben---> Super 2006 by eRightSoft.
A két programot innen lehet letölteni:
FLV Player : [link]
Super 2006 : [link]
[Szerkesztve] -
kamikaze boci
őstag
Lehet, hogy az én készülékemben van a hiba:
MPC 6.4.8.7
ffdshow 20041012 (nem találtam újabbat, igaz, januárban néztem utoljára)
Cannot render the file
Nem rongálni akarlak, nekem is egyszerűbb lenne, ha nem az FLVPlayert kellene használnom, mert többek között az átméretezéssel is vannak gondjai. Szóval?egyéb állatfajták
-
gLes
őstag
válasz kamikaze boci #11 üzenetére
Tud.
-
moma
őstag
Letöltöttem egy videt és megpróbáltam lejátszani a mplayaer-rel és vitte. Bár tekerni nem bírtam benne.
we all deserve a bit of luck.
-
alitak
senior tag
Én csak ennyit mondok: [link]
Gyakorlatilag bármelyik hasonló videó portálról lehet vele letölteni.Nec arte, nec marte | használt hardverek jó áron: http://goo.gl/lUwLkw
-
whirus
tag
Van playerem is, meg minden, de a leszedett videóból kb. 10-15 másodpercet játszik le aztán megáll..........ez miért van?????
Előre is köszi a válaszokat!!!!!c.
-
crab
senior tag
operához is van widget.
-
gLes
őstag
Mondok jobbat: [link] (elegendő ezt a linket: javascript:document.location='http://keepvid.com/?url='+escape(window.location); berakni a könyvjelzők közé és ha rákattintunk egy YouTube (vagy Google Video, vagy bármi hasonlón amit támogat) oldal megtekintése közben akkor automatikusan betölti a letöltendő videót)
És [link], melynek segítségével nem csak FLV-ket tud majd lejátszani akár a Windows Media Player is (mondjuk ehhez inkább a Media Player Classicot ajánlom), hanem DivX-et, XviD-et, MJPEG-et, gyakorlatilag bármilyen videót (talán még Quicktime-ot is, de abban nem vagyok biztos mert fent van a QTAlternative is )
[Szerkesztve] -
Balinov
titán
hát igen,meg azt is,hogy mi az a flv...amugy van ingyenes lejátszó is hozzá,flv player a neve,meglepő módon
de ha a VLC-t használjuk,még a flv player sem kell..
[Szerkesztve]6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
tomi_mod
aktív tag
Eddig nem lehetett menteni?
Miután megnézted érdemes volt bekukkantani a temp-be...
-a rivaFLV player pedig egy jó lejátszó hozzá
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem sietett az EU-s hatóság, 6 éve történt hiba miatt büntette meg a Metát
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen TV-t vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Garmin topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Path of Exile 2
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Asszociációs játék. :)
- DIGI Mobil
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest