Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Javaslom mindenkinek, hogy kerüljük el a vitát ebben a témában, mert öldöklés lesz belőle.
A cikkben vázolt eset egyébként remek példa a világ elamerikanizálódására és eljogászosodására. (Szigorúan nem pejoratív megjegyzés a jogászokra). Ugyanis abszolút az van, hogy a jog leírja: az erősebb kutya baszik. Az, hogy takony kis seggdugaszok megalázzák, és széjjelszopattyák a csajt, az oké, mert csíny. Mért teszik? Mert megtehetik. Ha a csaj apja megvárja az utcasarkon a takony kölyköket és lever nekik két akkorát, hogy elfelejtik, hol vannak, az már bűncselekény, kiskorúak ellen, x év letöltendő. Hülye a csaj mert mindenen felkapja a vizet? Vagy köcsögök az öldmegkylit társaság tagjai? Nem. Francot nem ér a jogrend, ha ennyire egyenlőtlen kanállal mérünk.
Nevelési kérdésekben: régen azért nem öltünk, mert mért tettük volna. Ma azért, mert a törvény bünteti. Mindenkinek joga van, de az, hgoy etikai alapja van-e megtenni az adott dolgot, érdemes-e megtenni az adott dolgot, neadj' isten HELYES-e megtenni az adott dolgot - ma mindegy.
Köszönöm, leülök. -
bambano
titán
Ma meg apuka-anyuka bemegy az iskolába, ha rosszul áll a gyerek, és megkérdezik, hogy utalhatnak x összeget a tanárbácsinak vagy inkább öntsék le kromofággal az autóját, veressék meg a gyerekét, stb. Csak nagyon kevés ember képes ilyenkor titokban tartani a számlaszámát.
Nagyon sajnálatosnak tartom, hogy ez van.Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
finest
addikt
Azért mondd valamit ,h Utah állam főügyésze terjesztette a dolgot elő, ahol a mormonok egyébbként is ortodox vallással nyomulnak.
[Szerkesztve]“Don’t shoot, I’m Globish.”
-
Forest_roby
őstag
''akkor neked sem lehetett ilyen gyerekkorod, amit epp ajnarozol.''
semmi közöd hozzá, hogy nekem milyen gyerekkorom volt és én nem ajnároztam semmit! Ne csak az avatart nézd, hanem a neveket is alatta!
Asszem nem kéne egymás sértegetni, nem otthon vagy!-=Legyél Laza!=- __ ''Have you tried turning it off and on again?'' __ ''Is it definitely plugged in?'' /o\ :D:D
-
sidhe
tag
válasz Forest_roby #7 üzenetére
hat, ha az egy ''marha''-n ennyire megsertodsz, akkor neked sem lehetett ilyen gyerekkorod, amit epp ajnarozol.
ami szerintem hianyzik az a tanari es szuloi neveles, nem az, hogy az iskolaban szivassak egymast annyira, hogy emiatt a gyereknek iskolat is kelljen valtani. -
Digital
addikt
ÁÁÁ az ilyen gyerek nem panelben nőtt fel Anno engem egy fagyiért püföltek el,itt vagyok túléltem,nem szenvedtem lelki károsodást. Ezek a mai gyerekek nagyon műanyagok...
"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
Szabtom
senior tag
Szerintem nem vetted észre az iróniát sidhe hozzászólásában...
Egyébként én is azt mondom, hogy ezeknek a seggreverés meg a pofon hiányzik a gyerekkorukból. Tulajdonképpen a ''szemet szemért'' elv átalakítva: ha bántasz egy másik gyereket, akkor apádtól kapod a pofont cserébe. -
Protezis
őstag
Kylie vagy beteg lesz, vagy kurvara eletrevalo. Legalabb hamarabb megmerettetik. Ez kene mindenkinek.
-
PrinczA
őstag
„Öld Meg Kylie-t Társaság”
Anno:
- az apuka-anyuka bement az iskolába megbeszélte az igazgatóval, vagy az ofővvel, a „Öld Meg Kylie-t Társaság” meg kapott 1-2 körmöst.
- a hevesebb vérmérsékletű apuka-anyuka megkereste a „Öld Meg Kylie-t Társaság” szüleit, akik adtak a lurkóknak 2 nagy büdös pofont aztán el volt felejtve az egész.
A mai világban a tanár már rá sem nézhet a gyerekre összehúzott szemöldökkel, mert az már rá utaló magatartás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Path of Exile 2
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VoLTE/VoWiFi
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- The Crew sorozat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest