Új hozzászólás Aktív témák
-
dchard
veterán
Pontosan.
Az idejárók döntő többsége tudja és használja is a guglit
Ezek után érdemes elgondolkodni, hogy mennyire is van értéke az ilyen típusú híreknek. Néha komolyan azt hiszem, hogy ezért pénzt és/vagy eszközt kapnak ''odafent''.
Arról persze már nem szól a fáma, hogy a D-link a csodálatos egyetlen más országban sem fellelhető DSL-360R modemmel robbant be kis hazánkba, ami egy merő konstrukciós hiba, és ezúton is részvétem mindenkinek, aki ilyen modemmel szenved.
A meglepő ez a 11 év garancia, mert én még nem láttam olyan D-link soho eszközt, ami akár ennek a felét is valaha megélte volna. Ha nem változtattak gyökeresen a gyártáson és a hozzáálláson, ez a 11 év garancia anyagi csőd lesz nekik.
Amikor belenézek egy D-link modembe/routerbe, mindig az a kényszerképzetem támad, hogy a kondenzátor olyan alkatrész, ami működés közben nagyon lehül, ezért aztán a ''megfelelő'' működés érdekében a leginkább melegedő tekercs(ek) tőszomszédságába kell rakni. Persze ez nem így van, dehát a D-link mérnökei nem csak e tekintetben látják ferdén a világot.
Dchard
[Szerkesztve]A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
-
Hebry
senior tag
Hát ezzel sem járunk jól.
Erről enyit. -
as_Rock
őstag
Kegyeskednek megadni azt a garanciaidőt a vásárlóknak, amit a nagyobb partnereknek eddig is vállaltak...
"Tényleg, ki kellene találni valami beavatási szertartást. Mittomén, be kell szólni egy modinak, ...ilyesmi.'' - by csigi
-
cannibal
senior tag
Meg tele lesznek az aprók olcsó dlink cuccokkal
-
Petya88
tag
Akkor gyorsan tessék szaladni a T-hez modemcserére!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lightyear - befektetési app
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Diablo IV
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kiegészítőt kap az Everspace 2
- Delta Force (2024)
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad 1 15AMN7 - 15,6"FHD - Ryzen 5 7520U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - 1+ év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Creality Ender 3 V2 3D nyomtató, fejlesztett, zárt nyomtatótérrel
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Edifier R2750DB BT 136W RMS, akár 2.1 rendszerben
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest