Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én a világért sem cserélném erre az Asus-ra az u8-as hűtőmet(esetleg ninja-ra, vagy infinity-re )
-
szélerőmű
tag
Mekkora sux! Nekem gond nélkül felment a Tt Silent Tower az AN7-re és simán vissza tudtam tenni a tálcára/házba. Korábban én is mértem, a távtartó 6-7 milliméterre emeli a lapot a tálcától. Kösz a figyelmeztetést. Eddig se váltottak ki belőlem egetverő lelkesedést az Asus hűtők, ezután még inkább kerülöm őket.
-
Allien
veterán
válasz Gipsz Jakab #20 üzenetére
Jó vicc! Van távtartó, csak ennek a ''matricája'' még vastagabb! Sok házam nem volt eddig, csak három, és egyiknél sem volt túl sok hely az alaplap alatt.
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
macilaci78
nagyúr
válasz Gipsz Jakab #20 üzenetére
Szerintem a srác nem annyira kezdő, hogy távtartó nélkül csavarozgatna, mert akkor rövidre is zárna sokmindent. Én azt furcsállom, hogy az az esetenkénti 7mm is kevés a cooler felfogatásához...
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Gipsz Jakab
csendes tag
Hö-hö!
Biztos, hogy jól raktad be az alaplapot a házba?
Nekem a házhoz (vagy az alaplaphoz, már nem emléxem) adtak 7 mm hosszú távtartókat. Ezek vannak becsavarva az alaplapot tartó lemezbe, erre van ráültetve az alaplap és ebbe vannak belehajtva az alaplaptartó csavarok. Vagyis az alplap és a tálca között van 7 mm! -
szélerőmű
tag
Az Infinity méreteit és 960 grammját alapul véve kóros (no nem dual ) véznaságban szenved. Vagy mégse sikerült ráhangolódnom Asus marketing gépezetének adására
Mert a max hangerő - max légszállítás alapján a júzer könyebben választhatna. Így legalább van 1 kis izgalom, vajon otthon verheti-e az ember a fejét a falba felszerelés és hangpróba után. -
szélerőmű
tag
válasz macilaci78 #16 üzenetére
Biztos, csak a háttérzaj olyan nagy, hogy nem tudod kimérni a 16 decibelt
-
szélerőmű
tag
válasz Komplikato #1 üzenetére
De van egy rakat méretesebb pl:
Scythe Infinty, Ninja, Shogun
Thermakright: HR-01, Ultra 120, SI 120
Coolermaster: Hyper6+
Coolink U120 / Noctua NH-12
Coolink Bat
Tuniq Tower 120
Titan: Vanessa L-Type, Amanda TEC Cooler
Thermaltake: Sonic Tower, Big Typhoon
Biztos maradt ki valami, de olyan hűtők, melyek 120-as ventit használnak nagyobbak. Szóval ez még relatíve kompakt. -
macilaci78
nagyúr
A minimum za 16DBA? Szóval azt kell érteni ez alatt, hogy a venti álltában, áram nélkül, már a bolt polcán is legalább ilyen hangos?
Megyek, mert egy fehér köpenyes alak keres...Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Allien
veterán
Jó vicc! Ha azt mondod, hogy az eredeti hozzá kevés, az szvsz, eléggé röhejes lenne! Ugyanis, a terhelést nem ez a fém lap hordozza. Az eredeti műanyag is megtenné, vagy kisebb szigetelő réteg is bőségessen elegendő lenne. Ennyire tellik az asus mérnökeitől, tisztára, mint a zalman (azt se csipázom, bár talán a mostaniak kompatibilisebbek).
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
Allien
veterán
VAN ''''0dB zajminimum'' hűtő! Pl. Scythe Ninja 1100, és nem kerül sokkal többe, ennél (szvsz), ráadásul, ha olyan a rögzitése, mint az elődnek (Silent Square), akkor nem ajánlom senkinek. Illetve, lehet, hogy az én házammal van baj, de AMD-s a rendszerem, és nem jó neki az eredeti, gyári rögzités (mert szemetek a mérnökeik), és képessek az ellen oldalon egy fém lapot berakni, ami alá egy relative túl vastag szigetelés kerül, amit ráadásul, keményen oda is ragasztanak az alaplaphoz. Annyira vastag, hogy az alaplapot, ha teljessen lecsavaroznám, szerintem meg is repedne.
De, lehet, hogy az én házammal van baj, mert ha van az alaplap, és az alatta lévő tálca között legalább ~2 mm, akkor nincsen gond.Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
Ste
addikt
600g a kisebb rendszerekbe
termetes darab
vajon miért csak a minimum hangerőt és maximum légszállítást adták meg? -
Csapi007
veterán
Hello
Ez s939-re nem jó?"Csak úgy mondom"
-
Palika71
őstag
Olyan hihetetlen, egy 2300 -at pörgő venti, 16dB hanggal.
Mindenki a maga szintjén nyomorog!
-
moma
őstag
Csinos. olyan mint egy motor blokk
we all deserve a bit of luck.
-
Daniel
tag
Nem rossz...remelem kijon AMD-kre is, hatha akkor lecserelem a ThermalTake Silent 939-esem
-
törölt tag
Huh... Ha 16 dB a zajminimum, akkor bele sem merek gondolni mekkora a max. érték...
-
Stalker-2572
veterán
Szóval ez nem SLI-ready?!
All Black...
-
venember83
nagyúr
Miert utalom en ezeket -Asus- a coolereket? Rondasaga 1 ok lenne, de nem azert... De, megis rondasaga a fo ok!
-
Simi2000
tag
Uhh, de nagyon tetszik. (kinézetre)
Kár hogy a notimra nem lehet felszerelni...de talán az asztalon is jól mutatna -
Komplikato
veterán
Hehehe, nem piskóta, azt hittem a Kocka meg a V60 mellett nem sok drabálisabb hűtő van, de közben láttam egy Coolermaster Fuji-t.
(Bár a Coolermaster Roof se piskóta)"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest