Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
ISZOLE
senior tag
Az asztali DVD játékosomról azt terjesztik, hogy lejátssza a WMA fájlokat is csak át kell nevezni MP3ra. Ezek szerint sok konvertálásra nincs szükség.
Semmi papagája hogy kalibabráljuk az oszcilloszpókkal!
-
adalbert1
veterán
''ha meghagyták volna az mp3-lejátszás lehetőségét, akkor a programba már kétféle lejátszó kellene, amelyek esetleg eltérő zenei élményt nyújtanának''
Miért? Nem tudnak olyan programot készíteni, ami lejátsza az mp3-at és a wma-t is???
Vagy inkább nem akarnak? -
Phix
tag
Szerintem egyszerű céges önvédelmi mechanizmus. Nem akarják, hogy a vásárlók az ő HelpDeskjüket csesztessék azzal, hogy ''feltöltöttem és nem játssza le, mit csináljak''.
Egyébként ilyen nem is nagyon fog előfordulni, ebben igaza van a Verizonnak, mivel eleve kevesen fogják észrevenni, hogy a telefon nem mp3-at játszik, hanem az abból készített wma-t.[ Jövő héten újabb érdekességekkel jelentkezünk a tudomány és a technika világából ]
-
Phix
tag
Semmi sincs, szabadon megteheted. Sőt (ezt ugyan nem írtam bele a hírbe), bármelyik vásárlási formát is választod, mindkét esetben megkapod a zenét a számítógépedre is.
De a szolgáltató tényleg úgy gondolja (vö. Dilikutya #14), hogy aki telefonon töltöget és fizetget, azt már kellően rászoktatták arra, hogy minden pénzbe kerül, míg a számítógéppel töltöghetők ezzel szerintem pont fordítva vannak.
(Megjegyzem, olvasgatva a különböző csengőhangokért, háttérképekért és egyéb bugyutaságokért elkért emelt díjas esemes-árakat, nem csodálkozom, hogy a mobilosokat akarják fejni, mert a jelek szerint őket lehet is.)[ Jövő héten újabb érdekességekkel jelentkezünk a tudomány és a technika világából ]
-
Grafiqs
őstag
egy szolgáltatónak illene azt szolgáltatni, amire az embereknek igénye van, és nem arra igényt teremteni, amit épp szolgáltatni van kedve. legalábbis normál körülmények között.
Normális körülmények? Komolyan mondom, ilyet még nem láttam. Mármint normális körülményeket a piacgazdaságban. Ez egy ellentétre épülő történet. Nem az a lényeg, hogy mire van igény. Hanem az embereket-vásárlókat milyen igényekre formálja. Csak meg kell nézni a magyar médiát. Hogy messzebb ne menjünk.És még mindig nem fogja, vagy nem akarja felfogni. Hihetetlen. A Föld tényleg a Naprendszer elmegyógyintézete lenne?! by Bon3ss
-
ngabor2
nagyúr
én a másik véglethez tartozom, a sok ingázás miatt naponta min. 1 órát hallgatom a telefonról a zenét. másrészt itt részben már elvekről van szó. sose szerettem az olyan dolgokat, ami valamire csak azért nem jó, mert le lett tiltva. például rövid úton megszabadultam az egyik alaplapomtól, amin rajta volt az int. hangchip, csak épp a kivezetéseit nem forrasztották be.
de amíg odaát a nép veszi, addig biztos van üzlet benne. csak ha tényleg sokan úgy lesznek vele, mint én/mi, akkor talán fordul a kocka.
egy szolgáltatónak illene azt szolgáltatni, amire az embereknek igénye van, és nem arra igényt teremteni, amit épp szolgáltatni van kedve. legalábbis normál körülmények között. -
Bash
addikt
válasz bolondember #20 üzenetére
Ha már jó példáról van szó: örülnék neki, ha mások is követnék a VZW-t, magasan a legjobb a mobil hálózatuk, és nem csak a mi környékünkön, hanem országszerte (ne felejtsük el, nem kis országról van szó). Igazán példát vehetne róluk a többi szolgáltató is, még ha ennek az lenne az ára is, hogy nem hallgathatok mp3-t a telefonomon. Én - és szerintem ezzel az emberek 99%-a így van - még mindig többet telefonálok, mint amennyit zenét hallgatok a mobilon.
http://bashtravel.com/
-
Bash
addikt
Csak azt nem értem mire ez a felháborodás. Ha jól tudom Magyarországon jelenleg nem szolgáltat semmit a VZW (Verizon Wireless), és nem is terveznek arra terjeszkedni a közeljövőben. A telefonok miatt sem kellene ennyire aggódni, mivel azok 99%-ába még csak SIM-kártyát sem lehet belehelyezni, és ugye CDMA-hálózat sincs Magyarországon.
http://bashtravel.com/
-
bolondember
MODERÁTOR
nem tudom, én speciel ÁLLATTAL még nem találkoztam feltüntetve (ruhával igen, dehát ha nem műszálas, nyugodtan - én is megtettem már... ), de ellentmond a Te elméletednek, h jogász prof (ELTE->SZE is mondta, h jó szöveg, meg minden, csak éppen nem igaz, illetve a köv linkek: [link] és [link].
Amúgy szvsz visszanyal a fagyi, de keményen, ha még 1-2 ilyen poént leakaszt a szolgáltató, megritkulhat szépen az ügyfélköre...Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
ngabor2
nagyúr
csak azt nem értem, a samsung miért állt ilyen gyorsan melléjük. hacsak valami le nem esik belőle. bár 1 szolg 1 telefontípusa nem hiszem, hogy ekkora üzlet lenne...
-
Loha
veterán
válasz bolondember #9 üzenetére
Ez nem urban legend. Nézd meg, most már minden microsütőre ráírják, hogy élő állatot meg ruhát stb. ne szárítsunk benne.
-
Dilikutya
félisten
''...mindössze 2 dollárért letölthetik telefonjukra a több mint félmillió dal bármelyikét, a számítógépre történő letöltés pedig még olcsóbb, csupán 99 cent. (A különbséget egyébként azzal indokolta a Verizon, hogy a mobiltelefonon keresztül letölthető tartalmakért fizetők már úgyis hozzászoktak a magasabb árakhoz.)''. Ez nevetséges .
Az mondjuk nekem is szexuálisan irritálná a csőrőm, ha veszek egy telefont, és a Bluetooth letiltva benne, holott az az egyik feature, ami miatt megvettem. Most meg ez az mp3 ügy... kétségbeesett kínlódások ezek csak.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
WN31RD
addikt
''remélem lehagyták a stukákat a részvényeik...''
Én is nagyon remélem. Megjegyzem, egyik veszteséges audioformátumból (pl. MP3) a másikba (pl. WMA) való konvertálás a hangminőséget is a stukák után küldi (az ilyen átkódolgatás tipikus lámadíjas tevékenység).''... we as consumers want our content free (as in Freedom) and if we don't get it, we'll take our content free (as in beer).''
-
Shim
őstag
válasz bolondember #9 üzenetére
ha ezt a történetet nem is feltétlen hiszed el, akkor is történnek ''érdekes'' esetek, ezt el kell ismerd. innentől kezdve semmi sem meglepő...érzékeltetésnek pont megtette
Religion – causing genocides over differing imaginary friends
-
Shim
őstag
-
shev7
veterán
de mi van akkor, ha letoltom a szamot a gepemre 99centert. Azt feltolthetem utana a telefonomra? Mert ugye kifizettem, enyem hallgathatom. Igy semmi ertelme annak, hogy ket dollart fizessek a telefonra toltesert.
''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''
-
OTIS_
tag
Hát tényleg eléggé szánalmasak .
-
luciferc
őstag
egy szép új világban az ilyen cégeknek még a székházát is ledózerolják. okádnom kell
-
bolondember
MODERÁTOR
ilyen az, amikor ''egyesek'' a saját hibájukból sem tanulnak...
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
burgatshow
veterán
Ezek szándékosan nézik hülyének az embereket, vagy csak szeretnek sokat fizetni?
Én is remélem, hogy xarrrrrá perelik az agyukat....... -
Shim
őstag
remélem szénné perelik...
Religion – causing genocides over differing imaginary friends
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- OLED TV topic
- Ukrajnai háború
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy Watch - időtálló