- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabi®
addikt
válasz AssAssynn #115 üzenetére
Nála ez nem ment át, én is jelenről írtam, de mindig oda lyukadtunk ki, hogy nincs pénz az embereknél, visszább a hamis ruhák, senki nem vesz semmit, ha vesz csak az infláció miatt ... Öncélú, gyerekes, érzelmi alapú hsz-k tarkítják eme felületeket.
Számukra akkor az a torz valóság, hogy igenis nyaralnak az emberek, és hordják a pénzt a hétköznapi dolgok feletti "luxusra". Merthogy nagyon sok ilyen van, és nagyon sok szegény ember is van akinek nem fér bele semmi, de! a cikk nem róluk szól.#113 sike! Ennyi! Egyik jóbarátom egy feldolgozó üzemben dolgozik, 270 körül keres, a barátnője trafikos, 2 kocsit azaz kettőt tartanak fenn, a playstation 5-re 2-3 havonta vesz játékot 30 körül, drága parfümöket használnak, márkás ruhákat vesznek, és minden évben mennek valahová. Utóbbi 2 évben horvátban voltak.
#114 btprg " Szóval nem biztos hogy rosszul csinálja ha nem jár nyaralni, több marad másra."
És ha valakinek az a "más" nem olyan fontos ? Kicsit lazábban él, kalandorabb, és azt mondja ő inkább utazgat, mert világot akar látni ? Felfedezni, ami körül veszi ? ?
Nem gondolkodhatunk más preferenciái alapján. Nem szabhatjuk meg kinek mi a fontos, és mik a normák. Nem létezik életviteli kódex ...
Mindenkinek a sajátja kell, hogy a legfontosabb legyen.[ Szerkesztve ]
-
nuke7
veterán
válasz AssAssynn #106 üzenetére
nem az a baj, hogy "nincs" pénzük, hanem az, hogy ha import árucikket szeretnél, vagy kaját akkor a pénzed egy harmadával ér kevesebbet mint pár éve.
Ez a baj.
Ne menjünk messzire, egy steam-es játék nem 3400 forint, hanem 4100... persze, van pénz, de mégis három játék árából már csak kettőt tudsz venni.[ Szerkesztve ]
https://youtube.com/user/nuke7
-
addikt
Egy bizonyos rétegnek. Érdemes Budapestről elvonatkoztatni, és lemenni vidékre, ahol van olyan térség, hogy nem tudják mi az Xbox. Van ilyen sajnos. Nálunk a családba apukám jól kereső ember, és marhára nem tudunk félre tenni. Nyaralni 10 éve nem voltam. Úgyhogy mások ezek szerint valamit nagyon jól csinálnak.
[ Szerkesztve ]
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
KaitouP
nagyúr
Pedig sajnos van, akinek tényleg nincs, én is ilyennek tartom magam. Jelentősen csökkent a 2 éve is csak korrektként értelmezhető fizetésem értéke. Be is húztam a nadrágszíjat, nem vettem csúcsmobilt csak közékategóriásat, elengedtem a felesleges stresszt, elfogadom és örülök annak ami van ebben az ínséges helyzetben. Mitöbb, ezáltal rájöttem arra is, hogy bizonyos dolgokból az igényeimnek elég az olcsóbb is, és nem veszek azért újat és csúcskategóriásat, hogy kielégítsem a birtoklási vágyamat - máshogy nézem a dolgokat, jóval nyugodtabb is vagyok. Eddig nem láttam ezt, mert belefért a drágább cucc is, akkor meg miért ne venném? Fals mentalitás volt.
A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
-
Noxy
veterán
Aha, sztm ezt csak részben igaz. Nem emléxel a 0 ft beszálló nélküli autó hitelekre. A kép azt mutatta hogy van itt lóvé mert mindenki új verdával villogott.
Oszt mi lett a vége? 2 harmadát vitte a bank mert nem volt lóvé a törlesztőre.
Várjuk meg a decembert, januárt.
Tele lesz a HA i14 meg i13 Pro telefonokkal.
Nagyon sokan a mának élnek, mintha nem lenne holnap, amikor megjönnek az új rezsiszámlák.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
30z.Samu
félisten
Kereskedelemben dolgozom, megy a sírás hogy nincs pénz. De azért a minőségi pia csak bekerül a kosárba meg azért csak elmegyünk kétszer nyaralni Balatonra vagy Horvátba. Nem sajnálja az ember, csak akkor ne sírjon senki hogy nincs pénz... Tisztelet a kivételnek, mert biztos van olyan, akinek tényleg kevésbé megy jól, de Ők általában nem szokták ezt hangoztatni.
Sic Parvis Magna
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?