Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
Ezen nem veszünk össze, nekem teljesen más erről a véleményem, nem tudom, hogy helyes-e, meggyőzni nem akarlak, tiszteletben tartom a gondolataid
dabadab: Dedikált netem nem hiszem hogy lesz, nem is ezt akartam kihozni. Tudom, hogy megosztott hálózat, de ha papíron ezt tudja - az apró betűs résszel együtt! - akkor miért nem kapom meg? Az, hogy én teljes mértékben kihasználom(mint ahogy voda mobilnettel nem teszem), az az én dolgom, nekik az ígért szolgáltatást kell biztosítani. Ha nem képesek, ne árulják az adott feltételek mellett. Ez lehet, hogy önzőnek hangzik, sőt az is, nem is így állok hozzá, a letöltésem nagyobbik részét nem p2p teszi ki, de könyörgöm, fizetek, elvárom a cserébe a leírtakat
Morden24:
Nem teljesen értem az embertípusokról formált véleményed Komolyan, én sem a kötekedés miatt
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch
- Milyen notebookot vegyek?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Politika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Proxmox VE
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
- Xiaomi Mi Smart Home Hub
- Új Playstation Portal 30th Anniversary Limited Edition konzol
- Yashica Lens MC Zoom 75-200mm 4,5f Macro Objektív C/Y bajonettel
- Samsung FULL HD 3D LED TV UE40ES6100, 101cm, 40coll, 5 db szemüveggel!
- Lenovo Thinkpad T540p 15.6" i5-4200M, 8GB ram, 240GB SSD, HDMI, Webcam, BT HU bill, Win11, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest