Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Törvényszerű lassulás...
Ez mondjuk windózéknál így van... Ellenben azért vedd figyelembe, hogy más HW követelmények voltak 2000-ben, mint ma. Illetve szoftverek biztonsági szmpontból is változnak.Ez az egyik. Meg akkor az azonos tudás. Word2000-ben PDF export, mint nyílt formátum? LO/OO-ban van...
Különben próbáld meg az Office 2007-et egy Office2000-hez akkoriban ajánlott gépen elindítani.
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
-
2000-es Word?
Hasonlítsd össze valami frissebbel, mondjuk 2007 vagy 2010, a friss LO-tNekem is van olyan gépem, amin tök jól fut a Win2000... Az XP már tetű rajta, másról ne is álmodj windóz téren -> Linuxból a frissek egész használhatók rajta, a minimálok meg gyorsak.
[ Szerkesztve ]
-
Igen, azok nekem is lassúak, ellenben ha telefonra lehet tenni böngészdét, akkor erre is lesz záros határidőn belül. Mondjuk a P3-asomon is akkor lassú a Chrome, ha flashes oldalt kell kezelni, asszem nem kérdés, hol a hiba.
Meg aztán netezésen kívül még vagy 4376854567348534534 dologra jó egy oprendszer.[ Szerkesztve ]
-
-
Nézd meg a Tiny Core Linuxot. Rendes Linux, 12-48Mb a GUI-s rendszer. A P3-as laptopomon úgy fut, mint a szél.
Amúgy igen, lehet PC-n is programozni, csak amikor mondjuk egy kerti öntöző vezérlését akaropd megoldani, azt nem hiszem, hogy egy PC-vel kellene...
Elég sok feladat lehet, amihez egy beágyazott cuccra van szükség, és sokal kényelmesebb, ha erre egy már meglevő, kipróbált oprendszeren, C programot írva fejleszthetsz, mint egy PIC-re programot írni.(Tavaly megpróbáltam ilyet, hogy COM portot és USB-t elérni .net -ből. Szerinted sikerült? Még a soros se, pedig az azért az ólajtón is van.)
[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
-
Mennyiben veszed szerinted észre, hogy nem a 100%-os kihasználtsággal megy...?
Amúgy van is a gigabithez megfelelő kábelezés?Meg amúgy a garantált minimum az mennyi?
Amúgy nálam 20/10 Digi van, és általában nem az én letöltési sebességem limitál...
-
-
-
-
Nekem igazából igényem nincs most ilyenre, se home server, se semminek nem kell most gép. Amint kéne, venném
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ProDesk 400 G4 DM
- MSI Cyborg - i5-13420H - RTX 4050 6GB - 512GB SSD - 16GB RAM - 15,6" FHD 144Hz, ÚJ! 3 év gar
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest