Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
sysrq
őstag
Sziasztok!
Ma vitt a Nagy Lajos Királyon az Őrs felé és azt mutatta forduljak balra a Fogarasira, de azt tábla tiltja.
Valaki szerkeszti itt a térképet, vagy tudja hol/kinek kell jelezni?Keresek Thermalright 1150 lefogatót
-
sysrq
őstag
Sziasztok! A waze elfelejtette a ragozást, -fordulj jobb, után, fordulj bal. és hasonlóakat mond, Dóri és Andris is. Másnál nem?
Keresek Thermalright 1150 lefogatót
-
sysrq
őstag
Sziasztok! A III. kerület ladik utcát a HÉV sínektől a Szentendrei felé lezárták egy sorompóval és kiraktak egy magán út táblát. Akkor itt nem tudtam megadni a térképen hogy zárva utólag meg nem tudom hogyan kell, tudja ezt valaki szerkeszteni?
-
sysrq
őstag
válasz TomBond #8030 üzenetére
Semmi komoly csak időlegesen meghülyült a waze-d, ilyenkor lépj ki a programból várd meg míg bezárja magát, indítsd újra és rögtön feldobja hogy ugyanoda tartasz? elfogadod és minden megy tovább rendben
Tyer milyen készülék? Biztos van benne GPS? A Google maps a wifi alapján is felrak a térképre.
-
sysrq
őstag
A Dessewffy utca a Hajóstól a Bajcsyiig le volt zárva ma is meg tegnap is, ma rá is nyomtam hogy építik, piros fehér lett de most megint járhatónak jelzi. Persze lehet hogy befejezték, bár kétlem. Járt valaki arra? Egy fix szerkesztést megérne.
-
sysrq
őstag
A keresés menüt lehet szerkeszteni?
Ha valamiért (túlmentem, eldobta a hálózatot,) újra kellene terveznem ott van az "otthon" "munkahely" "kedvencek" Terv..." Naptári..." és le kell görgetni hogy hozzáférjek az utolsó címhez.
Pedig szerintem az fontosabb lenne mint a fent nevezett sallangok.Keresek Thermalright 1150 lefogatót
-
sysrq
őstag
Hova dugták el ahol lehet tiltani a komp használatát?
-
sysrq
őstag
Üdv! Navigálás közben ha meg kell állni fentről lekúszik az értesítési sáv és hülyeségekkel traktál. Hogy tudnám ezt a funkcióját kigyilkolni?
-
sysrq
őstag
A fejlesztők részére lehet ajánlani hogy a jelentés után ne keljen bámulni egy fekete kockában a forgó "homokórát"? Utána meg pár másodpercig egy másik alakot hogy nem ment el az üzenetem? Ezek nem mehetnek a háttérben?
-
sysrq
őstag
válasz fant0mi #4777 üzenetére
Lehet valami algoritmus benne mert ugyanazon az úton stabil 130-al csökken az idő, ha meg csak 92 akkor nő az érkezési idő. Nem akkora gáz, csak ha már be van ütve a cím indulásnál és benéz a főnök az ablakon: -Na délre lent leszel, négyre visszaérsz. És nem érti miért nem.
Más.
Eddig Win telefonnal navigáltam, de ugye már nem támogatott, Most gy 3 éves telefonnal. Tablet-ra váltanék. Igényli program az erős hardvert?Keresek Thermalright 1150 lefogatót
-
sysrq
őstag
Van lehetőség a waze-nak megadni mekkora sebességgel számolja az érkezési időt? Az út megengedett legnagyobb sebességéhez méri, én meg csak a kategória megengedettjével megyek, hosszútávon óra az eltérés.
-
sysrq
őstag
Lehet szerkeszteni valahol a kedvencek sorrendjét? Vagy legalább abc sorrendbe rakni? WP telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo B50 laptop (15,6/i3-G4/8GB/256SSD/Magyar/AkkuX)
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Billentyűzet hibás 17 colos HP Probook 4720S laptop
- Dell Latitude E5530 laptop (15,6FHD/i5-G3/8GB/500HDD/MagyarVilágítós)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest