Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ucli
senior tag
válasz
Thoomaster #7082 üzenetére
Te mit zaklatol teeee
Szabi:. Nem szadiztuk, csak elégettük.
-
ucli
senior tag
válasz
Thoomaster #7034 üzenetére
Valóban kellene egy nagytakarítás, de az a "gond" hogy senki se sérti a szabályzatot.
-
szTotyy
őstag
válasz
Thoomaster #7034 üzenetére
Ez az Tomasz, jól mondod! Nekem meg azt mondd meg légyszives, amiről már beszéltünk a múltkor ingame, hogy honnan szerezted a frakkodat!!
Valószínűleg egy vakegér vagyok, de végigpörgettem kétszer a ruhabolt összes ruháját, de nem találtam frakkot!
Vagy unlockolni kell valahogy, vagy valami időponthoz van kötve az elérhetősége, vagy le kell vezényelni egy nyavajás hangversenyt?? Vagy más esetleg véletlenül tudja? Csak mert úgy akarok kinézni, mint egy kib*ott badass pingvin!
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
Thoomaster #6942 üzenetére
Itt is temető? Mint ha McSico képei lennének.
-
Kiskokó
veterán
válasz
Thoomaster #4065 üzenetére
Hogy csinálod hogy ilyen jó minőségű marad a kép ?
Nekem a Steam is tökre lerontja de még akkor is ha a tömörítetlen változatot nézem nem azt amit a felhőbe felmentek.
:S -
Segal
veterán
válasz
Thoomaster #4065 üzenetére
Egyszer szopo vegigcsinalni 25 stunt jumpot meg a repulos, rally es sima autoversenyeket vegigcsinalni de erdemes a szinek vegett egy delutant raszanni. Emlekszem anno pokersel letoltunk egyszerre minimum 40 versenyt ugy hogy egyet o nyer egyet en
-
Anulu79
addikt
válasz
Thoomaster #4023 üzenetére
Ide vezet a kapkodás.
Köszi az infót! Legközelebb jobban figyelek.
-
ucli
senior tag
válasz
Thoomaster #4023 üzenetére
Igen, Ő volt az, hurrogjuk le rendesen (jk)
segal:Gotmogh is szemezett a Mambával, de majd kirakom
-
Gawamatsu
senior tag
válasz
Thoomaster #4020 üzenetére
Megjegyezném, hogy nekem 6 pont lett adva, de kivételesen 6-nak is számoltad
-
válasz
Thoomaster #4003 üzenetére
Teljesen jó autó kb. az első háromban volt, amit megvettem. Igaz, controllerrel élvezetesebb.
-
sixpak
nagyúr
válasz
Hűű de fasza, drága?
Szerk.: ja, grat a nyerteseknek és mindenkinek.
-
Segal
veterán
válasz
Nincs iranyithatatlan kocsi csak bena sofor van
Nagyon jol lehet iranyitani a Mambat csak kanyar elott kell esszel fekezni. Ha megtanulod iranyitani nagyon szepen tudja dobalni a segget
Viszont ez csak az en tippem egyaltalan nem biztos (de az) hogy Kovacs vegul ezt valasztja. -
Segal
veterán
válasz
Thoomaster #3995 üzenetére
Nem akarlak elkeseriteni de ha igy folytatodik a szavazas akkor szerintem Mambat fogunk tuningolni.
En mondjuk orulnek neki mert nagyon jol varialhato csak megint nem penztarca barat. -
Segal
veterán
válasz
Thoomaster #3928 üzenetére
Nekem már nincs meg a free mivel nem volt garázshelyem ezért csak úgy tudtam nevezni hogy a free kocsimat alakítottam át
Egyszer szerettem volna én is egy ilyen kocsit de azt kell hogy mondjam hogy 900k-ért sokkal jobbak is vannak a játékba tehát ez max annak éri meg akinek a kinézete tetszik.
További probléma hogy ahogy elnéztem 2 indulónak már meg sincs a kocsi.
Mondjuk ha a mostani átlagos tali szinvonalát hozzuk akkor úgyis mindegy...MÁS: Engem is egyre kevésbé köt le a GTA jelenleg, ma is inkább feltekertem kerékpárral ide
-
Anulu79
addikt
válasz
Thoomaster #3928 üzenetére
Ez nem is rossz ötlet, hogy aki nem nevezett az a simával menjen! Amúgy korábban volt azzal is szépségverseny.
Én úgy értettem, hogy nem ezek a legjobb alkotások, hogy nem valami szemrevalóak a kocsik. De gondolom, hogy ez a kocsi sajátossága miatt van. Nem hiszem, hogy a nevezőkből szállt volna el az ihlet.
-
válasz
Thoomaster #3917 üzenetére
Kösz, javítva.
-
Segal
veterán
válasz
Thoomaster #3794 üzenetére
Te is de jelen allas szerint hiaba van mind a kettonknek sot Kovacsnak is sok pontja ha bluuzianak megtobb van. Erre irtam hogy HA IGY MARAD akkor megerdemli mert ez szerintem az eddigi legkemenyebb verseny.
-
Gawamatsu
senior tag
válasz
Thoomaster #3794 üzenetére
A legendás Thoom kék
-
ucli
senior tag
válasz
Thoomaster #3735 üzenetére
Hurr durr ez több, mint 3
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
Thoomaster #3693 üzenetére
Érdekes hogy ott a gamebe többen is írták hogy de jó lenne változtatni vasárnap estig a határidőt stb... Most meg mindenki kiakadt szinte.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
Thoomaster #3283 üzenetére
Akadt némi dolgom. De látom megoldottad.
Tehát hunsegal nyert! Írtam is neki mi a kövi "vas".
-
Thoomaster
csendes tag
válasz
Thoomaster #3278 üzenetére
Most látom, hogy mikor copy-paste-eltem a szöveget a "P" elmaradt az elejéről, remélem attól még érvényes.
Hát Segal bácsi nyerte ahogy elnézem.
Hunsegal - 11 pont
Sabee - 9 pontTehát a nyertes az Segal.
-
ucli
senior tag
válasz
Thoomaster #3180 üzenetére
Motor van oda írva
Jó, csak a példánál felejtettem el átírni, nvm
-
Kiskokó
veterán
válasz
Thoomaster #3180 üzenetére
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
Thoomaster #3026 üzenetére
Van egy Stock-om elvileg. Azzal megyek.
-
Gawamatsu
senior tag
válasz
Thoomaster #3026 üzenetére
Annyira csóró vagy, hogy lopni se tuds zaz utcáról?
-
Segal
veterán
válasz
Thoomaster #2997 üzenetére
Hol látod a szabályzatba hogy neked nem lehet?
Aljas Kele is lemásolta annak idején a General Lee kocsimatKelecar
-
Gawamatsu
senior tag
válasz
Thoomaster #2841 üzenetére
Kérdés azután a longes jump eventekből kozárják e ez ta förmedvényt vagy esélytelen lesz másnak ellene.
-
Gawamatsu
senior tag
válasz
Thoomaster #2781 üzenetére
Lehet kőbe vésés is, de az sem lesz hatással.
Inkább az állunk és nézünk mint a moziban műsort kell megreformálni, hogy ne magukat szórakoztassák a renitens egyedek.Pl a nyertes nem csak autót választ, hanem a gyülekezőhely utáni kis programocskát is, a verdához passzolóan.
Pl Buccaneer low-riderrel és a többivel meglátogatni a spanyol lakosságot, terepjárókkal terepezés, super/sport kategoriával hegymászás, impromptu vagy mi a szösz verseny a map másik felére, majd hegymászás... -
Mr.Csizmás
titán
válasz
Thoomaster #2782 üzenetére
én voltam, dekorációt akartam csinálni, de amikor egyszerre 3 ember kezdte lőni a kiöntött csíkot, mielőtt beírhattam volna, hogy mit akarok, feladtam
-------------------------------------------------------------------
viszont szeretném megköszönni az esti mókát a lepotyogós, és köves teamnek, rég szórakoztam ilyen jót
-
törölt tag
válasz
Thoomaster #2781 üzenetére
Szerintem nem kell túlgondolni, elég pár alapszabály.( no fegyver, csak tunning auto, csak crew tagok)
Egyébként még 360 időben egy elég komoly crew-ben az volt az alapfeltétel autós talin, hogy mindenkiken passzívba keleltt lenni. csakhogy akkor még nem volt átlátszó a passzív ember. jelenleg ez ront az esztétikai értékén az ilyen taliknak ..
-
Pubszon
veterán
válasz
Thoomaster #2629 üzenetére
Soha ne rakj így be képet, használd a PH képfeltöltőjét, mert a mobilnetesek pipák lesznek rád.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
Thoomaster #2629 üzenetére
A NEVEZÉSI HATÁRIDŐ LEZÁRUL!
Szavazás indul!
Határidő: 2017.06.06. 18:00!
-
pokers
senior tag
válasz
Thoomaster #2525 üzenetére
Javaslom Hegyipapa-Hun megválasztását crew tali moderátornak
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Thoomaster #2247 üzenetére
legalább meg kell érte dolgozni. most egy óra alatt kb. összeszedtem a benny mod árát borravalóval együtt. még 1-2 óra, és az autóé is meglesz.
btw akárki nyer, a következő lehetne a Rhapsody.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
Thoomaster #2247 üzenetére
Mondjuk a Story nevezés nem tiltott és ha leleményes az ember egy autós trainerrel, netet kihúzva spawnolhat le magának egyet, felnyomhatja, lefotózza, aztán letörli szépen a trainert és akkor semmi para. Mert játék fájlait nem módosítja stb... egy ilyen.
De tény hogy jobb lenne ha Online csinálhatná az ember. Szerintem így a talin se lesznek olyan sokan Nero-val.
-
raczger
őstag
válasz
Thoomaster #1429 üzenetére
Igen, tudom, így is majdnem kicsúsztam a határidőből, csak ennyi fért bele, legközelebb már rendes képeket teszek fel
Egyébként van valami jó módszer a kép készítésére? A beépített telefonos kameraappal elég retek minőséget csinál, de a steam F12-vel is eléggé lerontja a képet...
-
hegyipapa
senior tag
válasz
Thoomaster #1429 üzenetére
Sajnos a képek nem adják vissza az autók színét, apróbb részleteit. Ezért jók a találkozók meg lehet nézni őket játékban, ott az igazi.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
Thoomaster #1188 üzenetére
Mert kimoderáltattam ahogy kérted hogy újra nevezhess.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sziasztok!Ezt a bejegyzést azért hoztam létre hogy bárki aki a Grand Theft Auto V-el játszik (legyen az konzol vagy...
- OLED TV topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Sony Playstation 5 Slim Lemezes 1 év garancia
- Dell XPS 9310 (i7-1185G7/16 GB RAM/512 GB SSD)
- Intel NUC 8i7BEK Mini Desktop
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 4060 Ti 8Gb/16Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari (27% ÁFÁ-s)
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 4060 8Gb/16Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari (27% ÁFÁ-s)
- GIGABYTE Geforce GTX 1660Ti
- ÚJ - 16.2" MacBook Pro M4 MAX 14C CPU / 32C GPU / 36 GB RAM / 1 TB - Magyar - 1 ÉV Apple garancia
- Kingston HyperX Fury 16GB (2x8GB) DDR4 3466Mhz CL16 RAM kit (RGB)
- Gamer pc! Ryzen 7 5700x3d + 3070 ti
- Motorola Edge 50 fusion 8/256, még 22 hónap garancia, makulátlan+ajándékok !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest