Hirdetés
- Vírusirtó topic
- Windows 11
- Hálózati / IP kamera
- Sweet.tv - internetes TV
- Microsoft Excel topic
- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- Volumio (minden verzió: RPi(ARM), x86/x64, bármi)
- A napot és a szelet is akarják az adatközpontok
- Direct One (műholdas és online TV)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
simon105
tag
válasz
szTotyy #11573 üzenetére
Most ugyan minden játékidőmet leköti egy másik játék, de a TTkre továbbra is nevezek majd.
Szeretnék viszont felmentést kérni a járműmegkötés alól, mivel pont most engedélyezett a Custom használat, így a szokottnál is nagyobb hátrányba kerülnék. Vallási okokból ugyanis, soha, egyetlen játékban sem veszek Ferrarit (itt ugyebár Grotti). Előnyhöz ezzel nem jutnék, mert a Brioso tudomásom szerint kimagaslóan a kategória legjobbja. Természetesen, ha akár szTotyyn kívül is bárkinek gondja lenne ezzel, írja le bátran, megyek három kört egy Stock Fiattal.
Az extra fordulótól függetlenül is eszembe jutott már javasolni viszont valamit. Bár korábban én is máshogy gondoltam, a következő fordulóban mégis engedélyezném a Custom autók használatát kizárólag kategóriamegkötéssel. Ez ellen a fő érv az volt, hogy mindegyik osztálynak megvan a toronymagas legjobbja, ezért bevezethetnénk egy tiltólistát, ahol mondjuk az utolsó helyezett (vagy a három utolsó helyezett egyet-egyet, rajtam kívül, mert nem előnyhöz akarok ezzel jutni) a következő körre megnevezhet három típust, amivel nem lehet menni a következő körben, vagy ilyesmi (így egyúttal egyfajta handicap rendszert is kaphatnánk). A tuningolt kocsik mellett pedig az szól, hogy ha már nem kevés farmolás árán megvesszük, csinosítjuk, tuningoljuk a kocsikat, akkor legalább a TT-ken használhatnánk is őket. Különösebb jelentősége úgysincs az időknek, mert ez még mindig egy baráti társaság által szervezett tét nélküli verseny, és így is elég nagy a szórás az időeredmények között.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sziasztok!Ezt a bejegyzést azért hoztam létre hogy bárki aki a Grand Theft Auto V-el játszik (legyen az konzol vagy...
- Politika
- PlayStation 5
- Vírusirtó topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Windows 11
- Premier előzetesen az Assassin's Creed Shadows
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Lightyear - befektetési app
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Dell 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Új bontatlan iPhone 16 / 128GB / Black / euronics 3év garancia+ biztositás
- ASUS TUF Gaming Radeon RX 7900 XTX OC
- ASUS Zenbook Flip S UX371 (i7 2.8Ghz, 16Gb Ram, 1TB SSD, 4k OLED Érintőkijelző, 2in1 Tablet-Laptop)
- Samsung UE65DU7172+1 év biztositás. euronics vásárlás.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest