Hirdetés
- Nem sikerült megismételni a Pokémon Go-sikert, eladják a játékrészleget
- Száguld a robotika, AI-modellekkel száll be a Google
- Jól reagáltak a befektetők az Intel új vezérigazgatójának hírére
- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- Gazdasági parazitizmus: a franciák is perelik a Metát az AI-tréningezés miatt
- Hálózati / IP kamera
- Programozás topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Triplázás jöhet: az Amazon és a Google szerint az atomenergia a jövő
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Windows 11
- Windows XP
- Vírusirtó topic
- Internet és kábel TV hálózatokról kötetlenül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskokó
veterán
válasz
simon105 #15876 üzenetére
Csa
Mondtam discordon is , tulajdonképpen nem érdekel. Csak nem értem. Mert nem látom a logikát benne. Viszont a crewra nézve minimálisan negatív, talán ha látnák az emberek, hogy van egy közösség aki jár fel, többen kapnának kedvet beszállni a beszélgetésbe.
Kicsit össze kell ismerkedni aztán, tök jókat lehet dumálni. De hát ugye te meg pont az antiszoc király vagy(ez lesz a meglepim)
Nyáron én se voltam annyit amúgy se mint év elején, ti is eltűntetek.
A kulcsszó pedig a részegeskedni . Úgy legyen!!!!
bár csak vasárnap este leszek már. -
Kiskokó
veterán
válasz
simon105 #15604 üzenetére
Csa
Köszi köszi
Hidd el adnál neki egy esélyt. Sokszor olyanoakt csinálunk hogy pár óra alatt nem is találkozunk senkivel. Mostanában elég jó a légkör. Persze tizen éves kis hülyék vannak... de amúgy egész jó RP zik mindenki mostanság.
De te tudod
Több ember több lehetőség.(Szotyi ne csak az én szám járjon má
)
-
szTotyy
őstag
válasz
simon105 #15429 üzenetére
Teee, inkább lesnél be te is oda! A te basszus hangfekvésedtől még a rendőrfőnök és a maffiavezér is vigyázba csapná magát!
Nagyszájú Szabi már elintézte, hogy gazdagság legyen ott is!Meglátjuk meddig tart az ottani kirándulás, sokszor elég vontatott.
Nem felejtettem el lezárni, csak a "pályagyáros" Wolandot mindenképp meg akarom várni az utosló futamra (na ezt kiírni viszont elfelejtettem).
Woland, Racer: ahogy Dávid is írta, kifogyott az erő a time trialból. Ő se, én se teszünk már bele annyi időt, mint régebben és inkább már csak a miheztartás végett nevezünk. Úgyhogy valószínűleg ez az utolsó szezon itt az ötben. Ha előbb nem is, a GTA 6-ban úgyis aktívabban összeverődik a társaság és újra erőre kap mind a time trial, mind a szépségverseny.
-
Kiskokó
veterán
válasz
simon105 #15429 üzenetére
"minden szabadidejét leköti, hogy fát vágjon és kislányhangú rendőrbácsikkal hadakozzon, hogy legyen pénze Dacia Dusterre,"
Hááát bazdddddddddd de hüüüülye vagy
beszartam ezen a soron
Gyere át hozzánk Discordon és mesélünk
Milyen Dusterrrr??
Tegnap vettem G Wagent, tegnap előtt GL mercit, azelőtt meg lambo Urus-tJa és Szotyit is beintéztem a Casinóba mostmár kolléga
jön a jó világ.
"a GTA 6-ban tényleg összeverődik majd újra a Crew, "
Szerintem tuti!
RDR-be is vissza kéne még mennem lvl 80 körül abba maradt az OP azt még végig kéne tolni. -
-
Kiskokó
veterán
válasz
simon105 #14947 üzenetére
Köszi Simi!
Volt egy kisebb problémám és a hibakeresés közbe bővítettem 1.5TB SSD-vel a gépet.Jó választás ez. Meg tökmind1 te nyertél az van amit választottál.
"amikor láttam, hogy lehet, hogy nyerek."
Ezt jelenti :
"amikor megbundáztam, hogy nyerjek"
Amúgy ha már Rebel, érdekesség.Tudtátok hogy a sima Rebel (Clean) az Dízeles amíg a Rusty Rebel pedig benzines motorral van? Nekem ezért csak a Rusty van meg. Dízelnek elég a H2 meg a 2 sandking
-
szTotyy
őstag
válasz
simon105 #14716 üzenetére
Oké, nem vagyok ellene semmilyen újításnak, vagy régebbi szabályok visszaállításának.
Az első versenyen úgysincs szerepe, így aki nevez, esetleg a nevezésénél leírhatná, hogy szerinte töröljük a hendikepet (ha már kiahagytam az előbb, most ideteszem), vagy hagyjuk meg! -
WolandR
tag
válasz
simon105 #14620 üzenetére
az nem volt szándékos, tiszta anomália volt az a rész nekem, akármilyen tárgyat tettem oda, a próbakör során eltűnt, a leglehetetlenebb dolgot is próbáltam odatenni, mint pl a képen a konténer, de semmi nem volt jó, szóval az a kereszteződés az ilyen, de a másik pályán is hasonló volt, a Downtown Run 1.en,ott is tűntek el gumifalak, de csak azon a részen, fura....
-
-
-
Gawamatsu
senior tag
válasz
simon105 #13069 üzenetére
Semmi köze az fps-hez.
Kurázshuszonnégy úgy pattog elöttem a szar netje meg egyebek miatt, mint a pinball labda, miközben G-SYNC 144Hz/85fps-mal tolom, és mégis ő a gyorsabb.Mondjuk ő alkalmazza a padkára fel-le modellt, amit én utálok.
Ezen a pályán meg a 1:10 alatti körökkel ne sírjatok, jó? -
szTotyy
őstag
válasz
simon105 #12786 üzenetére
Nekem az a tűzoltókocsis dolog tetszik.
Tudom, hunting pack játékmód, de a megvalósítása pont azért jobb így, amit Szabi is írt. Ha egy játék invet kap valaki a telefonjára azt nehezebben fogadja el, nehezebben verbuválódik össze egy csapat, mint egy free sessionben, ahol kedvet kap bárki (akár a chatet olvasva) a többiektől és könnyen odafurikázik, vagy odarepül a helyszínre. Amolyan birkaszellem módjára, ami ez esetben elég pozitív lehet.Ehhez a tűzoltókocsis mókához hasonló lehet, ha egyszer egy teli sessionben elviszek egy business battle cuccot, akkor beírom a chatre, hogy pl.: "szabad a rablás!!", aki tudja vegye el! Ebből születhetnének jó kis "békés " csapaton belüli csatározások sértődés nélkül.
-
Kiskokó
veterán
válasz
simon105 #12786 üzenetére
Helyezésekre nem emlékszem nem is figyeltem. Azt tudom egyszer kiraktunk a pályáról
Majd meglátjuk, hogy alakul, eddig nem volt sok tapasztalat még ezzel kapcsolatban, meg csak fun a lényege nem kell komolyan venni.
A fordított dologgal csak az a baj, hogy például ebben az esetben mindenki menne mint az ökör aztán ér amit ér, civil kocsi, fal stb... annak meg nincs értelme szerintem.
De majd meglátjuk.
Én nem vagyok kivénhedt, csak már bejött az élet
Tudod PP for a life! -
-
szTotyy
őstag
válasz
simon105 #12256 üzenetére
A zenével valóban átélősebb az olvasás.
A komolytalan jelzőt nem rossz szándékkal írtam. Azt meg egyikünk se fogja kérni, hogy ne nevezz többet, nem is értem, hogy jut ilyen egyáltalán az eszedbe!
Pár héttel ezelőttig én is krumplival (sőt nyers, pucolatlan krumplival) játszottam, engem se zavart, hogy utolsó vagyok.Most legalább már nem azért harcolok, hogy 10 mp-en belülre kerüljek Woland köréhez képest.
Február meg nemsokára itt lesz, akkor megint megküzdök az utolsó helyért. Tényleg sokat jelent, ha megfelelő fps mellett versenyez az ember. Amíg nem írtad, nem is jutott eszembe, de én is előszedek pár régebbi pályát, csak hogy lássam hány másodpercet is számít.Egyébként van valaki ilyenkor online? A család már csak szuszogni tud a sok kajától, és erre az évre már elég volt a karácsonyból.
-
mikesum
csendes tag
válasz
simon105 #11810 üzenetére
Nagyjából értem, mire is akarsz kilyukadni, egy valamit viszont nem vágok.
Mi a fenéért nevezel egy stock (kevésbé sem az egyik legjobb) járművel?
Nem kell itt mártírkodniMenj egy jó (értsd: tényleg JÓ!) kört akkor olyan custommal, aminek stockja elérhető a pályán.
Egyébként most akkor nevezhetek a Sabre Turbo Custom-ös időmmel?!
Gondolom igen, következő körben - az eddigi eredmények alapján - úgyis "nehézségekkel kell szembenéznem.
Viszont hogy némi építő jelleg is legyen az írásomban: néhány kategóriában valóban elég sok autóval lehetne tesztelni a pályát, mi lenne, ha korlátoznánk 2-3 autóra a választékot? Az előző verseny dobogósai stockkal, többiek tuningolttal mehetnének...
Még vmi, hét közben többen használhatnánk a TT táblázatot, csak hogy össze lehessen vetni az időket... -
WolandR
tag
válasz
nem pocsék ez, a gauntlettel 11es időt tudtam menni én is, nem valami kezes, a blade sztem az egyik legjobb ilyen téren..
jó amit írtal amúgy, én még mindig azt javaslom, hogy legyen kiválasztva max 3 autó és ne egy kategória, mert elég sok idő végigmenni h melyik autóval érdemes menni, amit C írt, ha valaki pályát választ a hétre, az nézze meg majd előre h mik a Stock autók, ami közül lehet választani és az első 3 menjen stockkal a többi meg azon autó customjat választhatja.(#11814) örülök h futottal végre nevetésre alkalmas kört, tartsd meg te is jó szokásod!
néztem is minap a SC listát és láttam neved, mondom mifene
-
Courage_7
aktív tag
válasz
Valóban, én is múltkor vettem ezt észre, hogy nem minden autó érhető el stockként a kategóriában. (Mondjuk, szóljon valamennyire mentségemre, hogy amikor rengeteget race-eltem régebben, crew szinten mindig customökkel ugrottunk neki a dolognak, szóval nem tűnt fel. De legközelebb a "kihirdetés" előtt meg kell nézni, igen, hogy milyen autó érthető el a stockok közül, szóval akinek ez kellemetlenséget okozott, attól ezúton is elnézést kérek). A sima Dominator is jó lenne amúgy ide, csak azzal óvatosan kell bánni. Aki nem versenyzik sokat, annál nagyon valószínű, hogy lesznek vele csúnya keresztbeállások.
A customos-nem customos meglátásod is helytálló, mikor köröztünk múltkor Sztotyiékkal párat, kipróbáltam egy custom Ruinert (átlagtól picit jobb kocsi talán), aztán a stock Dominatort. Igaz, ez csak 1-1 próba volt mindkét kocsival, de az időeredmények nagyjából megegyeztek, és igen, nagyjából pont 6-7 mp volt a különbség a te feltöltött idődhöz képest. Szóval talán az lenne a jó, ha a kevésbé 'gyakorlott' nevezők valami custom, de könnyen irányítható autóval mennének, ami nem marad el a kategória legjobbjától azért, a dobogósok meg mondjuk használhatnák a választott customtól picit jobb autót, de stock formában. Így talán kiegyenlített lenne a dolog skillek terén is, meg az autók képességében is, mert a stock kocsik elég lomhák azért, nyögvenyelősen gyorsulnak, szóval ott kell a 'rutin'.
-
WolandR
tag
válasz
simon105 #11612 üzenetére
szomorúan hallom h ennyire Ferrari "ellenes" vagy...
én kifejezetten szeretem, mint márkát, az autókat és az F1-es csapatot is, függetlenül attól h voltak kétes dolgaik a múltban...
kell egy elvetemültseg ehhez hogy csak emiatt ne vegyél grotti autót a játékban... nem vagy semmi koma...Amúgy jó ötlet a hendikepp, bár én inkább olyanra gondolnék, az adott futam 4. helyezettje és utána lévő játékosok választhatnak autót és ők indulnának custom, erősebb autókkal, az első 3 meg megy a stockkal vagy valami hasonló elképzelés. persze jöhetnek ötletek ezzel kapcsolatban, nem bánnám ha még szorosabbá tudnánk tenni a dolgot, persze maradjon meg a fun az egészben, nem vérre megy ez..
-
szTotyy
őstag
válasz
simon105 #11591 üzenetére
Dávid"Téglaarc"Simon!!
Csak nem te is átpártoltál a vadnyugatra (térképészetileg keletebbre)?Hát senki nem bírja kivárni a pc-s megjelenést?
Mi ez a nagy Ferrari utálat? Már múltkor ingame se akartad elárulni. Ha ennyire nem szereted a Ferrarit, mindenképpen nézd meg a Charlie Sheen-es Porsche tolvajok c. filmet! Szénné oltják benne a Ferrarikat emlékeim szerint.A versennyel kapcsolatban: nekem nincs semmi bajom az ötleteddel a szezonra. Ha a többségnek nincs kifogása, ellenvetése vagy kiegészítése, én szívesen kipróbálnám akárcsak egy szezon erejéig, hogy kategóriákat választunk egy-egy pályára custom kocsikkal, kivételek meghatározásával. Aztán majd meglátnánk hogy működik..
Többiek...?A szezonközi versenyen meg vezessél csak szépen Brióst, ha megnyered, küldök postán egy Ferrari matchboxot!
Saabe: a roncsderbi klassz ötlet! Mikor lesz ilyen, vagy már volt? Valami időpont fixálás? Mondjuk elsejére?
-
WolandR
tag
válasz
simon105 #10967 üzenetére
köszönöm!! remélem ezzel nem azt akarod írni h feladod és többet nem mész már, mert annak nem örülné(n)k... :p
ez most ilyen egyedi, csikicsuki pálya lett, a következő amit csináltam, az már egyszerűbb lett jóval, itt nagyon sokat számít h egy tökéletesen összerakott kör legyen, Kele idejét látva próbálkoztam tegnap, de ahh, messze van az is nekem, 30 kört futottam es ha 3 lett ami hibamentes, már sokat mondtam.. -
Logitech
aktív tag
-
szTotyy
őstag
válasz
simon105 #10686 üzenetére
Én a Savestrával többet mentem 2 keréken, mint 4-en.
A gyors kanyarokban könnyen oldalra billen, ha egy picit is elkapom a járdaszegélyt.
Ha lett volna több szabad időm, biztos lemegyek 1:40 alá., de egész héten a melóban csak afkolok a NC miatt (ezért bocs, ha bunkó módon nem köszönök vissza játék közben.) 10 körből, meg a tudásomból erre futotta.
Nem semmi Woland 1:25-ös köre. Szerintem nem is kanyart, hanem egyszerűen egy egész egyenest vágott le! -
Logitech
aktív tag
válasz
simon105 #10680 üzenetére
Ma délelőtt elsőre beállítottam 8 kört, abból 1 volt értékelhető, javítottam is a saját időmön több mp-et, amikor vége lett, indítottam még 5 kört, abból egy se lett jó. Mentem egy tök jót, olyan kanyarokat bevettem simán amivel mindig szenvedek, és elrontottam egy olyan kanyart amit azelőtt soha
-
szTotyy
őstag
-
-
Plata
félisten
válasz
simon105 #9959 üzenetére
Nem mondtam hogy voltak csalók,az meg hogy ti csalnátok eszembe sem jutott.
És igen főleg ruiner potyogott.
Bár lehet hogy volt bent csaló,de úgy hogy a neve nem látszott a listában.Hasonló dolgot már láttam,olyan sessionban ahol ketten voltunk.Két Ph-s.
Csak akkor a maze toronynál zuhogtak autók a nyakamba.
[kép]
[kép]
De akkor meg is haltam,a listában csak két játékos volt.Két Ph-s.
Akkor sem látszott rajtunk kívül más. -
Segal
veterán
válasz
simon105 #4771 üzenetére
Nyugi meg nekem sincs meg. En sem jutottam el odaig hogy megvegyem.
Cactus: Pedig a mambat nagyon meg lehet tancoltatni. Leginkabb a kanyarvetelete tetszik ha raerez az ember es kanyar elott fekezve de kanyarodas kozbe mar teligazzal kidobja a segget. Azt imadom. Nagyon elvezetes vele menni de gyakorlast igenyel az teny.
-
válasz
simon105 #4771 üzenetére
Pedig nem olyan nehéz megérteni, hogy miért. Az igaz, hogy a Dewbauchee az Aston Martin megfelelője, azonban az általad linkelt wikin is le van írva, hogy a Mustangból is vettek át elemeket a modell létrehozásához, ahogy élőben - főleg a Series 2 és 3 - kiköpött Mustang másolat (bár anyaghasználatban biztosan felette volt már akkoriban is). Másrészt azért hasonlítják hozzá többen is, mert a Mustangról szinte mindenki hallott, az AM V8-ról pedig a többség sohasem. Ha rákeres google-ben, akkor is vakarja majd a fejét a bélyegképeket nézegetve, hogy mi ez a Mustang klón.
De igen, ez valójában egy AM V8 szeretne lenni...
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sziasztok!Ezt a bejegyzést azért hoztam létre hogy bárki aki a Grand Theft Auto V-el játszik (legyen az konzol vagy...
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hálózati / IP kamera
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Gyorsabban viszi ki a gyártást Kínából az ASUS
- Programozás topic
- Nintendo Switch
- Le Mans Ultimate
- Sorozatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Új Prémium ergó Wireless (8K) egér, hot-swap switch - 2 év Alliexpress garanciával
- ThinkPad P52 15.6" FHD IPS i7-8850H P1000 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- 256 GB m.2 SATA III 2280 SSD több darab
- L14 Gen2 27% 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciávl
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest