- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Milyen routert?
- VoIP telefonálás
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Batch programozás
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- VPN topic
- AliExpress tapasztalatok
- Tomato firmware
Új hozzászólás Aktív témák
-
dajkopali
addikt
volt már ilyen állami segély, a hadikölcsön mintájára a kommunisták találták ki a soha vissza nem fizetett "megtakarítási" formát, és úgy hívták "békekölcsön" - az én szüleim és nagyszüleim még fizették
"fácánjava calvadosban/teljesítünk, egyre jobban " - Konok Péter
-
cucka
addikt
Most akkor egyszercsak jönni fog a csekk, hogy 15 méter ilyen-olyan vezeték fut be hozzánk a "lakásba" és ezért fizessek x ezer forintot?
Nem, az adóalany a szolgáltató (gáz, víz, áram, stb). Persze, előbb vagy utóbb te fogod ezt is kifizetni, beépítve a havi számládba.Eddig is mondtam, ha pénz kell akkor szedjék be "állami segély" címszó alatt és kész. Semmi értelme hasra ütve teljesen értelmetlenül kitalálni mindenféle új adónemet csak azért, hogy pénzt szedjenek be.
Lehetne így is, csak azért az nehezebben lenne kommunikálható a kormányzat részéről, főleg, hogy az eddigi vezérfonal az volt, hogy ne az embereket adóztassák közvetlenül. (A "közvetlenül" részt én tettem oda, nyilván, a politikai propaganda ennyire árnyalt üzeneteket már nem bírna el)(#7) Narxis
És mégis mitől lenne neked jobb, leszámítva a kárörömöt meg a hamis igazságérzetet? Vezesd már le nekem légyszíves.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BMW topik
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Napelem
- EAFC 25
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- További aktív témák...
- Samsung TAB A7 LITE 32GB/3GB (SM-T225) 8,7" kártyafüggetlen tablet
- Xbox 360 Játékok
- Akció! Dell Latitude E5530 laptop (15,6/i5-G3/16GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD) -1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- PS5 Slim Digital - 21 hó garancia
- 2 db Dell 21,5" LED, Full HD, 5ms, VGA, DVI + HDMI, Kecskemét
- PS4 Slim 3 kontroller és 3 játék
- JBL BAR 1000 7.1.4 csatornás Dolby Atmos Soundbar - Új, garanciális akár beszámítással
- harman/kardon Citation 500 fekete & szürke - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással