Új hozzászólás Aktív témák
-
Kasya
nagyúr
válasz #09819904 #223 üzenetére
Azert a hittan nem balgasag, hiszen ugyanugy felkeszit a hetkoznapi eletre, ha nem jobban, mint mas. De ha nem latod at es nem megfeleloen oktatjak, akkor annyira felesleges, mint a matek ugyanebben a helyzetben...
Az, hogy a szulo otthon nem tudja megtanitani a gyereknek azt, amit te iskolaban szeretnel latni, az szomoru. Mindent nem lehet rajuk haritani, de a tobbseg akkor is rajuk kell haruljon.
Amugy iskola valasztas se utolso. En meg konyvkoteszetet, irodai ugyintezeseket is tanultam gimiben, holott nem volt szandekom velel a jovobenA gyerek elkotelezettsegen szinten sok mulik. Ne mondd, hogy ne tanuljon autofenyezokent valaki nelvet, holott lehet hogy o kesobb kulfoldre menne es meg egy alap szamlazast se tud megcsinalni esetleg, mert sik hulye matekbol.
Na de ez mar abszolut nem ez a topik
Wednesday-re reagalva: Nekem kulfoldon kotelezo volt egyetemen. Egyes vizsgaidopontokat, hazikat, rendszer valtozasokat ott is kitettek, jeleztek, figyelmeztettek. Azonnal megkaptam, ellenben a sulis emailt (ami kulon rendszeren ment). Ha kerdesem volt, a tanar/to azonnal akar valaszolt is chaten.
[ Szerkesztve ]
-
Kasya
nagyúr
Nem a Facebookot kell szidni... az oldal mindenkinek az, amire hasznalja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Akciókamerák
- Formula-1
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- Óra topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Az európai gyógyszerügynökség otthagyta az X-et
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Creality Ender 3 V2 3D nyomtató, fejlesztett, zárt nyomtatótérrel
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Edifier R2750DB BT 136W RMS, akár 2.1 rendszerben
- Latitude 5440 27% 14" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest