Új hozzászólás Aktív témák
-
didyman
őstag
válasz gyurkikrisz #192 üzenetére
Az ember benéz ide sok-sok idő után és kibe botlik? Flashdesignerbe. Az ő sokadik reinkarnációja az úr, majd meglátod, lesz jutubvideó is, ilyen halálfejes is.
"Az Antióchiai Szent Kézigránát. Mínár atya az őrizője e kegyes ereklyének"
-
Glenda
addikt
válasz King Unique #157 üzenetére
Az xp-nek semmi előnye nincs. Annyira lyukas volt, hogy a Vistát miatta csúsztatták. 15 éves rendszer, elavult architektúrával. 2016-ban semmi keresni valója nincs, sehol.
from r in rings where r.Owner == "Sauron" select r
-
Mr Dini
addikt
válasz Dilikutya #146 üzenetére
Nálunk rokon gépén folyamatosan feljött ez a "három óra múlva már élvezheti is az új win-t" felirat és folyamatosan a később-re kellett menni... Szóval a végén egy registry módosítás lett belőle.
Ez az autokorrekt .
[ Szerkesztve ]
Minden egér szereti a sajtot... Kivéve a Logitech G305.
-
Dilikutya
félisten
A Windows is csak felhasználói interakcióra frissít. A sima frissítések nem is települnek menet közben, és az ütemezett is csak a beütemezett időpontban. Nekem a közel egy év alatt magától egyszer sem indult el a Windows 10 telepítő.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Воланд
titán
válasz fordfairlane #142 üzenetére
Igen.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Mr Dini
addikt
Én csak azt tudom erre mondani, hogy használjatok linuxot. Egyre felhasználóbarátabb GUIval rendelkeznek egyes disztrók, ingyen le lehet tölteni (igen, 29-e után is ), nem tol a pofádba frissítési felszólítás, vagy ha tol is, akkor felhasználói integrációra frissít csak, nem pedig önkényesen három óra mulva. Ja és a wines programok 80%-a megy linuxon is (pl wine, playonlinux).
Minden egér szereti a sajtot... Kivéve a Logitech G305.
-
Dilikutya
félisten
válasz #20749568 #131 üzenetére
Irodai munkaállomásnak (levelező, böngésző, Office, távoli asztal, bérszámfejtő, könyvelő, sima ügyintéző) elég már 2 Gb is. Vannak ilyen régebbi brand gépeink, amikben csak ennyi van, frissítjük ezeket is Windows 7-ről 10-re, erre a célra tökéletesen jók. Nem mondom, hogy nem férne el újabb is, de ezek még azok a gépek, amit manapság nem selejtez le az ember, mert informatikai eszközökre beszerzési tilalom van évek óta, csak uniós forrásból van mód pályázatok útján nagyobb beszerzésekre. Meg ügyeskedve picikre, mert ha szigorúan ragaszkodnánk hozzá, működésképtelenné válna a vidéki közszféra fele. Természetesen az a fele, amelyik hasznos, és dolgozni akar. A haszontalanoknak jut iPad, SSD, i7, Windows-os tablet.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
-Skylake-
addikt
Ejj de hatalmas betuk ezek dikk...
A threesome ? No thanks. If i wanted to dissapoint 2 people at once I'd gank my bot lane.
-
Воланд
titán
Tényleg, srácok, ne etessétek már a trollt. Pár nap és úgyis ki lesz vágva a fórumról.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Dilikutya
félisten
A mostani játékokat felejtsd el virtuális XP, sőt bármilyen XP alatt, modern videókártyáknak nincs már Vistára se drivere. Meg egyébként se indulnak el XP-n, nem kell hozzá hardvert sem ellenőrizni. De régi, XP-n működő játékot se játszanék virtuális gépen akkor se, ha a Google szerverei számolják, emlékeim szerint virtuális gépen nincs normális 3D támogatás se, legalábbis az ingyenes, otthoni változatokon nem. Hogy egy Hyper-V vagy VMware szerver mit tud, az meg ebből a szempontból teljesen mindegy.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini-ITX
- Sweet.tv - internetes TV
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- PlayStation 5
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Gran Turismo
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- CES 2025: Naya, az igazán egyedi billentyűzet
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest