Hirdetés

 • bambano

  Jómunkásember

  Például azért, mert egy 1800/1900-as cisco attól a terheléstől már régen feldobja a pacskert, amit egy linuxos pc még röhögve kiszolgál.

  500-as, 501-es pix, 5500-as asa, meg egy halom hasonló kacat kapitulált már nálam terhelési okok miatt, azóta pc-ket használunk (oké, nem dzsunka pc-t) és vidáman gurul minden.

  Nem mellesleg egy csomó dolgot meg lehet tenni egyszerűen linuxon, amit ciscon csak tornázással vagy sehogy. Ha nem akarsz sok pénzt kiadni cisco eszközökre, akkor a konfigurációmenedzsment igen hamar kínossá válik.

  És akkor még nem beszéltem olyan dolgokról, hogy a cisco megoldások kiagyalóinak világlátása itt-ott hagy kívánni valót maga után. Pl. úgy gondolják, hogy kábeltv hálózaton pppoe-t kell használni. lol.

  Egyébként nem vagyok cisco ellenes, habozás nélkül megvetetem a ciscot, ha úgy látszik, hogy az a célszerű eszköz. De ez mostanában ritkul.

  lezso6 szerint a user: rossz számtech karmája van | @netik: There is no Internet of Things. There are only many unpatched, vulnerable small computers on the Internet.