Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
Nekem egyrészt nincsen taskbar egyikkel sem, és két alt-tab után is a flash-en van a fókusz. Operánál talán annyi volt, hogy valami véletlen (nem ismerem) gombra a főmenü jött be. Chromiummal meg nem is emlékszem h hogyan oldottam meg.
A meghatásos mondatot meg most egy kicsit nehezen tudom kihámozni h kire akarod vonatkoztatni. Ha netán rám, akkor emlékeim szerint ti nem értettétek az én problémámat, míg én elfogadtam a ti meglátásaitokat... vagy mindegy, nem érdekel -
floatr
veterán
A te kedvedért ránéztem, de még mindig létező probléma. Opera, FF, króm teljes képernyős flesses anyagnál F11-re szopóágra dob; nincsen se tálca, se státuszsor, semmi. Mindegyiknél vissza lehet trükközni valahogy, de egyedül a FF kezeli megnyugtató, egyszeri halandó számára is élhető módon a helyzetet -- IE8-at nem néztem. Nehéz megbékélni ezzel? Már csak mert eddig kicsit megértőbb voltál a világ sokszínűségével kapcsolatban.
(#27) hack69 félreértesz, én nem a lehetőségekről beszéltem, hanem a kőkemény valóságról. Rengetegen használnak flashes tartalmakkal operáló oldalakat. De úgy látom kezdünk leragadni egy ponton.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Linux kezdőknek
- DIGI kábel TV
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Politika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- OpenMediaVault
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest