Új hozzászólás Aktív témák

  • tknof1871

    őstag

    Üdv! lopásvédelem, nyomkövető, mozgás, mozgatás, mozdítás, rezgés, érzékelő, szenzor, villanyak,

    Hogyan véditek az elektromos kerékpárjaitokat? Az elektromos rásegítésű kerékpár nagy érték. A DIY (Bafang , stb) átalakító kit segítségével, hagyományos kerékpárból átépített, e-bike is drága. Ha nincs a kerékpáron az akkumulátor akkor is a motor + amit nem lehet pár mozdulattal levenni 50.000 Ft,-Ft vagy inkább több érték plusz a kerékpár értéke plusz az idő, amit egy átépítésre fordított az ember.
    Van olyan vázba rejthető SIM kártyás nyomkövető és szenzor (ami rezgésre mozdításra jelez), ami bátran ajánlható? Egy ilyen márkára egyre emlékszem, a Spybike. A villanyakba kell tenni. Ránézésre nem lehetett tudni, hogy a kerékpárban van valami jeladó. Csak a tulajdonos tudta kivenni. Valami nagyon erős anyag volt a tetején ami a fúrásos roncsolást is megnehezítette ha esetleg a tolvaj rájött, hogy jeladó van a csőben.
    A neten kerestem, de mintha megszűnt volna ez a cég.
    Valamikor idén találtam valami hasonlót, csak elfelejtettem hova írtam fel. Talán svájci cég gyártja? Ezt a vázban abba a csőbe kell tenni, amibe a nyeregcső süllyed.
    A tolvajkergetők youtube csatorna videóiból tanultam a legtöbbet a lopásvédelemről. A tolvajok első dolga leszedni mindent a vázról, ami jeladó lehet. Azt hiszem még a nagyobb lámpát is, hiszen jeladó is elférhet benne.
    Ez a kerékpérlakat teszt, majd a következő teszt meggyőzött, a lakat kevés. Az a 140 dollár 2009-ben most, 2022-ben olyan 200 dollár lehet.
    Azt megtanultam, ha valamit el akarnak vinni azt elviszik. Panelben élek. Egyszer, már több éve, éjszaka és a hajnali órák között feltörték az összes kerékpártárolót. Csak 1 darab nagy értékű kerékpárt akartak elvinni. Mindent megszerveztek. Biztos hazáig követték a tulajdonost. Valamilyen ürüggyel még napközben bejuthattak a lépcsőházba, mert a lépcsőház ajtajának a zárával csináltak valamit és a zárnyelv nem tudott reteszelni. Ezt a rendőrség állapította meg. Éjszaka már kulcs nélkül bejutottak.

    Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió

Új hozzászólás Aktív témák