-
IT café
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KTU
addikt
válasz atoszmester #64186 üzenetére
Az a dolga hogy melegedjen.
Ez a 2A, 1A-es műterhelés, 1 órás teszt végén 237 °C
Már megjött a nagyobb.[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
KTU
addikt
válasz atoszmester #64190 üzenetére
Igen, sokkal hűvösebb, van rajta alul felül rács, nem égeti a kezed.
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
havri1
félisten
válasz atoszmester #64186 üzenetére
Pár mp, csak megnézem mit bír a töltő, és kész, talán 10-20mp,de 3A alatt ennyi idő alatt nagyon forró lesz.
havri
-
Beni2360
félisten
válasz atoszmester #64471 üzenetére
Nekem is tavaly okt.30 dátum is látszik.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Ciccuka
veterán
válasz atoszmester #73723 üzenetére
A régebbi szériákat is érinti a probléma?
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
L3fty
csendes tag
válasz atoszmester #108901 üzenetére
Nincs előttem az app, de én is alig találtam rá. Gombnyomásra lehet beírni a kódot, sztem az appban is így néz ki: [link]
-
Zsoleszhun
addikt
A következő lépésnél tudod majd beírni, itt rá kell menni a pay now-ra azután alul lesz egy kuponbeváltó sor.
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
bertokl
tag
A checkoutnál a szállítási mód kiválsztása után nincs egy ilyen oldal? Itt lehet megadni az "Apply promotional/Discount code"-ra kattintva:
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
titán
válasz atoszmester #110724 üzenetére
QC nem egyenlő HFC utóbbi asszem zárt licences, csak gyári töltőben érhető el.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Titmouse09
aktív tag
válasz atoszmester #110732 üzenetére
Ezt találtam, de tapasztalatom nincs vele: Tronsmart U5TF
Ali
GeekXiaomi Redmi 3, Samsung Galaxy Tab S2 9.7 VE
-
r3dsnake
nagyúr
-
tobias40
veterán
válasz atoszmester #146628 üzenetére
Nekem a 25-s működött,nem régen..
Total Amount
Price Shipping Cost Adjust Price Discount Total Amount
US $ 25.23 US $ 0.00 US $ 0.00 US $ 25.23Payment Received:
Total Received Payment Method Date Received
US $ 20.23 US $ 20.23 Credit Card 2019-03-16 08:23
US $ 5.00 US $ 5.00 AliExpress Coupon 2019-03-16 08:23[ Szerkesztve ]
-
kovisoft
őstag
Nekem sem működött, ugyanúgy azonnal order closed lett többször is. Végül kénytelen voltam kupon nélkül megvenni, amit akartam, és úgy rögtön sikerült a vásárlás.
-
bertokl
tag
5 alkalommal próbáltam sikertelenül, abból 3x le sem vonta a pénzt, 2x meg levonta, majd pár nap után visszautalta.
Aztán módosítottam a szállítási adatokat, hogy pontosan egyezzen account settingsnél lévő adatokkal, illetve megadtam a telefonszámomat is. Ékezetes karakter nem volt benne, de talán azt is érdemes kivenni.
Ezen kívül ugyanaz a kártyaadat volt megadva egy másik aliexpress fiókomban is. Ott az alipayben töröltem a kártyát.Hogy melyiktől gyógyult meg nem tudom, de azóta 2 kupont is elfogadott.
[ Szerkesztve ]
-
1stVikman
senior tag
válasz atoszmester #176145 üzenetére
Köszi a visszajelzést!
Rendelek is egyet.
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest