- Vacsora az elnökkel: kilőtt Trump mémcoinja
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Az ausztrálok kitartanak a közösségi média életkori korlátozása mellett
- Vámnyomás alatt India, teljes piacot akar az USA az Amazonnak
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Videó stream letöltése
- Tényleg készül az OpenAI-féle X-rivális
- Autodesk - Revit
- Milyen routert?
- Linux kezdőknek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Rendszergazda topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Teszem azt elgázolnak valakit és oda írod, hogy 3 órás késés, majd 1 óra múlva begördül?"
Nyilván nem ezekre az esetekre értem, de számos eset van, amikor már a késéskor látható, hogy mennyi lesz. De nem szeretnék magyarázkodni. Többször voltam már mindenféle kapcsolatban a MÁV-val, nem csak vagdalkozok.
A késés utáni visszatérítést azért csinálták okosan, mert például amíg a Keletiből jártak Pécs felé a vonatok, a 10-15 perc volt a minimum késés. Pénz nem jár vissza, viszont egy olyan vonatnál, ami rendszeresen úgy ér be, hogy a pécsi utolsó busz már elmegy, zavaró kezd lenni egy konstans késés. Szerencsére ez a Délibe pakolással megoldódott valamennyire.
"Az én olvasatomba járt volna kártérítés"
Ezért felháborító, hogy az a mondás: most szóltak Pestről, nincs visszaváltás. De a karácsony előtti tömött IC a maga 2-3 fűtött kocsijával is hasonló kategória. Szegény kalauz mindent megpróbált, de akkor legalább a cég lehetne kicsit rugalmasabb.ro_bert17:
Nem értem, miért kellene magyarázkodnom, de legyen:""két jegyet adnak el egy helyre" - ilyennel mikor találkoztál utoljára? Én már vagy 6 éve."
És ez érv? Talán két hete, de szerencsére csak megfigyelő voltam az esetben.
"tájékoztatás - folyamatos kivizsgálások, intézkedések vannak utaspanasz, vagy belső kivizsgálást követően."
És? A kedvesség, megoldásra törekvés, határidők betartása és a felesleges túlbonyolítás elhagyása nem szerepel a repertoárban. Láttál már Ikea panaszkezelést? Fényéves a különbség.
"nem hiszem el, hogy ezt is komolyan írod? Van olyan része, ami eleve nem eladható. A többi szervezet közül, Te, mint sok-sok pénzzel rendelkező befektető, melyikért adnál pénzt?"
Lehet naivnak is lenni. Pazarlás megy és kiszervezések. Felaprózzák, eladják többszörös áron, stb...
"De a már megint nincs rajta sapka hozzá állás, szerintem nem méltó hozzánk."
Ez nem sapka kérdés. Rengeteget vonatozok és nem csak itthon. Én úgy látom, a balkán közelebb van jelenleg, mint a nyugatiak.
Új hozzászólás Aktív témák
it Augusztusban két fontos, az online jegyértékesítést érintő informatikai fejlesztést is élesített a MÁV-START.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
- Melyik tápegységet vegyem?
- SSD kibeszélő
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Autós topik
- További aktív témák...
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- ASUS ROG GAMER PC: i7 9700K / 32GB DDR4 / 256GB SSD+1TB HDD / RTX 2080 SUPER 8GB / Win 11 !!
- KIVÉTELES áron eladó HP ZBOOK STUDIO 15 G7 WORKSTATION! 7-10850H/32GB/256 SSD/NVIDIA T2000 4GB/GARI
- Intel ARC A770 16GB GDDR6 / Cooler Master 600W Elite V3
- micro:Macqueen Lite - robot készlet, mikrovezérlő nélkül
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest