Hirdetés
- ASUS routerek
- Mozilla Firefox
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- eBay
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Sweet.tv - internetes TV
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noddy
senior tag
Nyílván, de azért egy szétszakadt papírt könnyebb összerakni mint egy demagnetizálódott szalagot vagy winchestert, plusz nem elég az hogy a 0 és 1-esek meglegyenek kell még a dekódoló rendszer is (processzor, szoftver). Egy kihalt nyelvet hamarabb lehet szerintem megfejteni (lásd egyiptomi hireoglifák) mint egy bináris adatot.
Jogosak az észrevételeid, de nyilván emiatt kell másolatokat készíteni, nem hiába másolták a kódexeket is és emiatt maradhattak fent az információk hosszú éveken keresztül.
Tehát digitalizáljanak nyugodtan, ezzel nincs semmi bajom, de ne higyjék, hogy ez a legmegfelelőbb módja a megőrzésnek.[ Szerkesztve ]
Jesus my savior, not my religion. - Jéghegy nem talál ibolyát.
-
Zzenit
tag
Így van, lásd kölni levéltár és az Alexandriai könyvtár, tehát csak óvatosan a mechanikus tárolással.
Ha unod a MÁV-ot, egy alternatíva: www.oszkar.com
-
sKie^
tag
A legtutibb, ha mindket formaban megvan. Konnyen keresheto, meg ha az eredetivel neadjisten vmi tortenik, meg mindig megvan digitalizalva.
Amugy ezt az indulashoz minimalisan szukseges 10.000 Fontot nem ertem, hogy nem lehetett osszekaparni egy nemzeti buszkeseg eseteben, plane a UK-ban.''Genyo Kapitany nem kegyelmez!''
-
Noddy
senior tag
válasz WonderCSabo #4 üzenetére
Hát szerintem az a legtutibb ha egy adat/információ analóg módon marad fenn.
Persze szép, hogy digitalizálják, de ennek inkább van az adat megosztásában szerepe mint a megörzésben.
Én nem bíznák semmit, egy pár évtizede kifejlesztett valamire, mikor a papír és tinta a jó pár száz (ezer) évével már bizonyított.Jesus my savior, not my religion. - Jéghegy nem talál ibolyát.
-
kpal
nagyúr
Nájsz
-
WonderCSabo
félisten
Tök jó, hogy legalább fennmaradnak az adatok, de azért csak a fröcsögés megy.
-
Ez újdonság valakinek, hogy a semleges országok nem is annyira semlegesek? Lásd Svájc...
-
törölt tag
fail
-
Zolás
addikt
Erősen étlem hogy olyan infók kikerülnének amelyek bizonyithatnának valamit egy semleges országról legyen az az információ 200éves is.
Felszkennelik és szépen elrakják maguknak.Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
Új hozzászólás Aktív témák
- Thermaltake Toughpower Grand RGB 650W Gold Full Modular
- Félkonfig: 5800x3D, 32gb 3200Mhz CL16, ASUS TUF GAMING B550-PLUS (WI-FI), NZXT Kraken X63
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest