- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Segíti a Xiaomi a rendőrség munkáját a halálos EV-baleset után
- Facebook és Messenger
- Windows 10
- YouTube
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Mikrotik routerek
- Kegyelmet kaptak Trumptól a BitMEX társalapítói
-
IT café
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
morcosharcos
őstag
válasz
envagyok #122632 üzenetére
Öhhhh...... én nem írtam teszteletlen, vagy nem teszteletlen termékekről, dolgokról, mivelhogy azt a kifejezést a dologi jog nem ismeri. Azt, hogy valami dolog hibás, vagy nem hibás, na azt már igen. Szal egyről beszélünk, ja, de én az elején is erre gondoltam ám. Fel kell tüntetni, hogy valami hibás, vagy nem, illetve kellene, de ugye ez sok esetben elmarad, és ilyenkor gyakran szív a vevő, főleg amiatt, hogy igényt érvényesíteni, pláne egy kisebb értékű cuccnál nehézkes/költséges.
Szerk: amúgy alapvetően nekem azzal, hogy valaki korrektül leírja, hogy nem tudott megbizonyosodni a dolog működőképességéről, és úgy adja el, nincsen semmi bajom, mert akkor abban a tudatban veszem meg. Nem "hibásként", nem is "hibátlanként", hanem "teszteletlenként", nyilván azonban ha ennek ellenére egyértelműen visszaélés jelei láthatóak (kilóg a háromlábú sámli a hűtőventiből), akkor simán elképzelhető, hogy az adásvétel tárgyának értékétől függően valaki rendőrségre megy emiatt.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nem fogok minden hardverapró olvasás után új topikot nyitni.Elég gyakran látom másoknál is, hogy kiírják a...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 ASUS TUF 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen1 - i7-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest