- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Segíti a Xiaomi a rendőrség munkáját a halálos EV-baleset után
- Facebook és Messenger
- Windows 10
- YouTube
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Mikrotik routerek
- Kegyelmet kaptak Trumptól a BitMEX társalapítói
-
IT café
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
envagyok
veterán
válasz
MasterDeeJay #122225 üzenetére
Igazából az elindul, jónak tűnik, biosig tesztelt fogalmak nem azt jelentik, hogy hibás a termék, hiszen pont azt sugalmazod, hogy jó. Ha mondjuk 5k-t fizetett érte, akkor nem kellene pampognia, mert alkatrész áron vette, de 15-20k körül már jót lehet venni. Én is visszavenném ilyen esetben. Akkor nem kell visszavenni, ha mondjuk úgy írod a hirdetést, hogy bekapcsol, de teljesen nem tesztelted le, és ezért meg a kora miatt nem vállalsz rá garanciát, vagy hibásként árulod. Mert ekkor le van írva hogy hibás, vagy nincs garancia.
Velem is volt olyan, hogy biosig teszteltként vettem olyan alaplapot, amin nem mentek se az usb, se a lan portok, de még windowst se tudtam rá telepíteni. Ott is azzal érvelt az eladó, hogy hát (szerinte) "olcsón" árulta. De önmagában ha valamit olcsóbban adsz az még nem azt jelenti, hogy hibás is lehet, illetve nem kell rá felelősséget vállalni. De ha beírod ezt, akkor nem mondhat semmit. Lehrt hogy így jóval kevesebbet kapnál érte, de ez van.Mondjuk a vevőket sem kell félteni, régebben eladtam egy lapot, ír a vevő, hogy rossz a 2. Pcie port, de neki jó így is, természetesen kérne 50% kedvezményt. Mivel teszteltem, és ha tesztelek, alaposan tesztelek, ezért tudtam, hogy jó volt.
Írok neki, hogy semmi gond, nálam ugyan ment, mert kipróbáltam, de küldje vissza, ránézek, és ha rossz, visszaadom az árát.
Semmi válasz, majd másnap elindítja az értékelést.
Én nem reagáltam rá, mivrl felajánlottam a visszavételt.
Egy hét múlva lejàrt a kérelem, de azóta se válaszolt.
99% biztos vagyok benne, hogy ez amolyan ráijesztés volt vevő részéről, hogy diszkont áron vehesse meg. Megpróbálkozott vele, végülis pénzébe, idejébe nem került.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nem fogok minden hardverapró olvasás után új topikot nyitni.Elég gyakran látom másoknál is, hogy kiírják a...
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Path of Exile 2
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Linux kezdőknek
- Filmvilág
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Politika
- További aktív témák...
- Pörgesd fel géped teljesítményét most! Rèszletfizetès 0% THM
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650Ti 4GB W10
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest