- Linux kezdőknek
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Bittorrent topik
- Nem landolhatnak SpaceX rakéták a Bahama-szigeteken
- OpenMediaVault
- Mesterséges intelligencia topik
- Vivaldi (böngésző)
- Crypto Trade
- Facebook és Messenger
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
cidalain #115691 üzenetére
Jó, jobb a memóriám mint az átlagnak, gyorsabban is számolok, de azért én sem vagyok számítógép
(sőt, a túrázást is eléggé jól bírom, tegnap elugrottunk haverrel urbexezni egy kicsit, 14km-s gyalogtúra volt, odafelé 90%-nál haver már elkezdett jajgatni, visszafelé minden baja volt, hogy milyen sokat kell jönni, én meg csak kellemesen elfáradtam. Pedig az én táskám sokkal nehezebb volt mint az övé. Tavaly előtt az Alpokban ennél nagyobbakat mentem, sokszor hegynek felfelé is).
Arra emlékezzek 5 év múlva, hogy most csalódtál bennem?#115690 hcl :
Szerintem csak nem akarta, hogy megtudd, hogy pontosan hol lakik, esetleg megakart nézni előre, hogyha olyan vagy, akkor oda se megy.Biztos vagyok benne, hogy időseket is átvernek. Még azt is eltudom képzelni, hogy van a az réteg aki középkorú jobban megy neki és észre sem veszi. Meg mint mondtam sokan "felíratnak" aztán ahhoz is annyit csapnak hozzá amennyit akarnak.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nem fogok minden hardverapró olvasás után új topikot nyitni.Elég gyakran látom másoknál is, hogy kiírják a...
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hyundai, Kia topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Dell Latitude 5410 i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5410 i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB CM MasterBox NR600 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest