-
IT café
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
Alusky #114579 üzenetére
Ezzel nincs gond, amíg egy újépítésű házról van szó, és 2-3 évig van így. Nekem is volt ügyfelem akinek félkész házba kellett beköltözni (mégis tudott fizetni ha kellett), de pár év alatt kialakult.
A másik ez a nagyi bútoros cucc, nyilván ott a szegénység is belejátszik, ósdi és nem menő, de végülis ha elél vele, akkor jó. Nekem is vannak 100 éves bútoraim (harmonikusan beillesztve a többi közé)Kreosanék : Ez borzalom, nem tudom mit bhaszott a kamerával de 1 percen belül a szemem is fájt meg a gyomrom is kavargott.A fura bajuszú kopasz csávó megolyan szinten irritáló, hogy már csak azért se nézném az egészet. Azt viszont láttam, hogy romhalmazokban tengetik a napjaikat. Bár úgy 20 éve nyugat EU-ban is divat, hogy a nyers téglafalat bevakolás helyett csak lefestik. Nekem sosem tetszett, mint ahogy a manapság nagy tiszteletnek örvendő "romkocsmák" is amik nekem szimplán csak lepukkantnak és igénytelennek tűnnek. Dealelnék velük simán, ha az árszabás is olyan lenne, de pont ezek a legdrágábbak.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nem fogok minden hardverapró olvasás után új topikot nyitni.Elég gyakran látom másoknál is, hogy kiírják a...
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Crypto Trade
- Lightyear - befektetési app
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen notebookot vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nyaralás topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! No RGB Számítógép játékra! I7 6700K / GTX 1660Super / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo LOQ 15 IRX9 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i7-13650HX - 16GB- 1TB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest