Új hozzászólás Aktív témák
-
Frenky87
aktív tag
Nekem 10/10ből mindig megvan a max... Csak néha megszakad.. Elvileg router hiba, mert az nem akar újracsatlakozni (beállítani meg nemtom hol kell azt h kényszerítse az újracsatlakozást).. Manuális csatlakozás esetén minden oké. Ez átlag napi 1x fordul elő.
Online játékot nem játszom, szóval a ping nem fontos (sokan erre panaszkodnak digiLAN esetén) csak a kvázi folyamatos max sebesség.. az meg szerencsére megvan
Havi 2500-ért nagyon is örülök
/BP, VI./
///
-
Efbialy
tag
Tudod szerintem az a baj, hogy ha jól értem te Debrecenbe laksz(netezel), én pedig Pesten, és ha minden igaz akkor ugyan digi a szolgáltató mind a kettőnknél, de valahogy még se teljesen ugyan az, tehát szerintem ne keverjük őket össze, külön van egy debreceni digikabel meg külön az ország más területén lévő digikabel, ja és a digikabelt se keverjük össze a digiTv vel mert az is más.
Úgyhogy egy szó mit száz nem ugyan azok.
Ja és ha még sincs igazam akkor elnézést kérek mindenkitől -
corlagon
senior tag
Csak éppen nagyon ingadozó a sebesség, és a feltöltés soha a közelében sincs a névlegesnek. Emeleltt a kimaradások is gyakoriak, és néha idegesítően hosszúra is nyúlnak. Ismerős tapasztalata Debrecenből a Böszörményi útról, aki egyébként Chello-ról váltott...
Ez meg az enyem: kb 3 honap alatt semmilyen ingadozas vagy kimaradas nem volt, az upload 22-23 megabit 24/7, es ugye ha nem tetszik akkor pá, mert nincs huseg sem
-
Vistaboy
veterán
Nem tudom...
Felfelé engednék őt váltani, de az akciós árat csak új előfizetéskor kapná meg. Szerintem a Chello Silver-t kapná meg 7500.-ért. Bár ő meg pont azt mondta hogy így nem akarja.ProEvoFan: Szerintem azért kérdezték, hogy miért sokallod a 7500.-at, mert eddig ugye fizettél 6000.-et az 5MBit-ért, akkor most 7500.-at miért sokallasz a 10MBit-ért?
Ja, és azt se felejtsd el, hogy még akkor is csak 2 év hűséggel lesz akciós az ár.
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
Új hozzászólás Aktív témák
it Átalakították a csomagkínálatot. A gyorsítás most díjnövekedéssel is jár(hat), és a meglévő előfizetőknél a váltás nem automatikus.
- ASUS GeForce RTX 5080 16GB ROG Astral OC (ROG-ASTRAL-RTX5080-O16G-GAMING) garanciális bontatlan
- MSI MPG Z390 Gaming Plus + i5 8400 + Cooler Master + 16 Gb HyperX 2.400 Mhz Beszámitok!
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó
- ThinkPad T14 Gen1 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus Rog Gamer Laptop Ryzen 7 3050TI 16gm ram
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest