Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pylon
tag
A Crysis 1 esetén ugyanez volt a duma, aztán kiderült, hogy a DX9 alatt is bekapcsolható az Ultra High részletesség nem kell hozzá DX10.
Aztán második rész fejlesztése alatt folyamatosan ment a duma, hogy a PC-s verzió külön készül, totál kihasználja legújabb hardvereket stb. és erre a béta test alatt látszott, hogy egy sima DX9 átirat kb. 4 beállítási lehetőséggel.
A megjelenéskor pedig DX9 only volt, és mások csináltak hozzá programot a beállítások eléréséhez.
Oké jött patch és lett DX11 meg beállítások is de akkor is csunyán hazudozott a Crytek. -
BiP
nagyúr
Én is így látom. Az automatikus butítás/funkciókihagyás ronda vagy bugos lenne, nem akarják.
Kitesztelni vagy Dx9/dx10 kódot írni meg pluszpénz.
Szerintem úgy gondolkodtak, hogy Dx11 elérhető az utolsó 3 generáció vid.kártyáin, (nv 4xx-től, ati HD5xxx-től) ma talán nem akkora elvárás ehhez kötni. Főleg, hogy aki egy AAA kategóriás játékkal - ami grafikailag mindig sok újdonságot hozott - akar játszani, annak ez nem lesz probléma.(#20) Jaka: Hát igen. Ha nincs fejlődés, az a baj, ha meg van fejlődés (a kompatibilitás árán), akkor meg az.
Persze megértem azokat, akik egy korábbi felsőkategóriás DX10/DX10.1-es kártyát birtokolnak (pl. 4870, 275), és emiatt kimaradnak belőle, de szerintem ma egy dx11-es kártya beszerzése nem nagy ördöngősség.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG Ultragear 34GN850 Ívelt Gamer monitor! 34"/3440x1440/Nano IPS/160hz/1ms/Gsync-Freesync/HDR
- RTX 4070 SUPER, R7 7800X3D, MSI B650 WIFI, G.SKILL 32GB 6000MHZ, SAMSUNG 980 1TB, SEASONIC 750W GOLD
- Epson TM-T20III
- Samsung Galaxy Tab A9+ Wifi 4GB / 64GB, ezüst
- EREDETI JÁTÉK KULCSOK - STEAM, EA, UBISOFT, EPIC GAMES - LEGJOBB ÁRON
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest