Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
deniel27
csendes tag
És most mit kezdjek 2db GTX 295-el? Tanács valaki? Dobjam ki? Gyújtsam fel? Már elnézést, de elég bosszantó az, hogy csak dx11-re jött ki..
-
solyom76
senior tag
válasz Armagedown #64 üzenetére
Én találtam egy ilyet ezek szerint a dx10 is jó lesz..
Az élet szép..csak élni kell!!! Clevo P15sm..
-
Armagedown
őstag
Úgy emlékszem hogy a dx11 megalkotásakor arról volt szó hogy visszafelé kompatibilis lesz és el fog indulni a dx 9es kártyákon is.Semmi sem lett belőle ?!
“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”
-
Hubba12
senior tag
Azért egy picit ronda dolog ez a csak dx 11... Remélem lesz hozzá valami, hogy legalább dx 10 el induljon.
Csak az ASUS!
-
őstag
vegyen mindenki új vga-t, számomra ez az üzenet
PH PS5/XBOX discord link https://discord.gg/QUKTTkrrrA
-
WongFeiHong
senior tag
válasz StarKiller89 #59 üzenetére
Ezt miért nekem irod??? Én pont hogy besoroltam a rossz portok közé mivel az is egy optimalizálatlan vacak./cpu gondja van állitólag de patch nuku/.
Olvassál vissza kicsit.
-
StarKiller89
senior tag
válasz WongFeiHong #12 üzenetére
Miért az AC3 mi, ha nem egy ócska konzolport? Te hol voltál az elmúlt 1 hónapban?
| Samsung Galaxy S23 |
-
FRENK1988
veterán
lemaradtam az első hsz-ről
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
törölt tag
válasz WongFeiHong #50 üzenetére
Unreal Engine 4 miatt nagyobb beruházások lesznek szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
pylon
tag
A Crysis 1 esetén ugyanez volt a duma, aztán kiderült, hogy a DX9 alatt is bekapcsolható az Ultra High részletesség nem kell hozzá DX10.
Aztán második rész fejlesztése alatt folyamatosan ment a duma, hogy a PC-s verzió külön készül, totál kihasználja legújabb hardvereket stb. és erre a béta test alatt látszott, hogy egy sima DX9 átirat kb. 4 beállítási lehetőséggel.
A megjelenéskor pedig DX9 only volt, és mások csináltak hozzá programot a beállítások eléréséhez.
Oké jött patch és lett DX11 meg beállítások is de akkor is csunyán hazudozott a Crytek. -
mickemoto
őstag
válasz WongFeiHong #50 üzenetére
Az biztos hogy ha egyre több olyan játék látna napvilágot ami csak dx11-en indul el akkor az érdekes dolgokat produkálna a használtpc piacon is.
-
-
WongFeiHong
senior tag
válasz GeryFlash #49 üzenetére
örülj neki! Akkor is optimalizálatlan max beállitást nézve. A 670-em speciel nem elég neki...
Amúgy Yerli az egyik crysis 3 vidinél mondja hogy azért lesz csak dx11 mert igy szeretnék fellenditeni a pc-t kicsit. Szép terv mert tuti beruháznak sokan új hardverekbe a játék miatt. A fanyalgók meg levannak sz*rva.
-
GeryFlash
veterán
válasz WongFeiHong #38 üzenetére
Ez baromság... Azért mert checkpoit rendszer van, attól még nem konzolport
mutatom micel ment átlagban 35fpsben 1680x1050ben high graffon (szűrők nélkül ugyan, de dx11ben):
intel e6400 (2,1ghz, 2mb cache)
3gb ram
ati 5670Ha ez nem az otimalizálás csúcsa, akkor semmi, még a Blizzard is tanulhatna tőlük
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
SkyS1gn
félisten
Helyes!
Bár a jelenlegi konzolgeneráció leváltásáig nem beszélhetünk alapairól dx11re épülő játékokról, ez mindenképp egy lépésnek számít!
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
Polllen
nagyúr
válasz Mooka-Miki #4 üzenetére
Ez nekem is eszembe jutott, csak nem voltam benne biztos, h jól emlékszem.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
BiP
nagyúr
válasz #57919488 #43 üzenetére
Persze, ha játszani akar az ember VGA-t venni, akkor ebben az ársávban gondolkodom én is, de inkább 40-45-ig bezárólag.
(és pont ez az az ársáv, ami az utóbbi évben üres, kihasználatlan volt)De azért, mert váltasz 4850-ről egy sokkal jobbra, igen nagy csúsztatás a Crysisra, és a dx11 követelményre fogni az egészet, mert hát a többi játék is profitál belőle.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nálam 30-50 között van egy VGA értéke. Az alatt még ugye nincs sok választás de 50 felett meg már nem látom értelmét.
szerk:
Inkább lemaradok picit a kor fejlődésével és várok, de most nem nagyon voltak olyan játékok amikre érdemesnek találtam volna új gépet venni.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz WongFeiHong #38 üzenetére
"és gamepaddal ezerszer jobb irányitani mint egérrel"
Heh
Amúgy FC3 tényleg jó PC-s színvonal lett
Inkább FC2-re emlékeztet mint az első részre de attól még elismerem, hogy nagyon jó lett. (mondjuk én jobbat vártam)szerk:
(#41) WongFeiHong:
Világos[ Szerkesztve ]
-
mickemoto
őstag
Előbb utóbb a dx9 és a dx10 is eltűnik a süllyesztőben és vele együtt a dx9/dx10-es vga-k is.De ez nem holnap lesz. Egy játékért meg mindenki döntse el maga hogy megéri-e váltani.Aki grafikamániás az már úgyis dx11-el tolja, aki nem az majd vesz egy olcsó dx11-es karit.
-
WongFeiHong
senior tag
válasz huskydog17 #36 üzenetére
FC3 hol tisztességes pc port??? Kegyetlen gépigényű /persze maxon/ és gamepaddal ezerszer jobb irányitani mint egérrel. Akkora konzolátirat mint az állat! Csak én nem vagyok elfogult egy játék iránt sem.
Ha a Crysis 2 -t szar portnak mondják akkor nekem az FC3 is az... Erről ennyit.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz WongFeiHong #35 üzenetére
De nekem nem kell max mert én játszani akarok és nem FPS értékeket nézegetni meg elemezni mint egy Benchmark-ot.
Vannak ilyenek is, Ők megjelenéskor nem a játékról hanem pont arról fognak vitatkozni a játék topikjában, hogy milyen cucc mellé mennyi FPS illene -
huskydog17
addikt
Igen, a Crysis 2 az volt, ez tény, ezt burkoltan a Crytek is beismerte nem is olyan régen.
Az AC3 is annak mondható, de a Ubisoft Ukraine (Kijev) csapat eddig még nem igazán tudott normális PC játékot összedobni, így ez kevésbé volt meglepetés, inkább az volt itt a meglepetés, hogy a Ubi a legnagyobb és legfontosabb címének PC verzióját egy egy ilyen gyenge bandára bízták, ez hiba volt.A FC3, na az már nem konzolport, tisztességes PC verziót kapott, csak egy kicsit utána kellett volna járni, mielőtt ilyet beböfögsz.
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
törölt tag
Új kártya 4850 helyett vs Crysis3? Inkább Crysis 3 kuka
A játék 10E Ft+még vegyek hozzá 30-50 körül egy VGA-t is, háhogynneeee -
Dilikutya
félisten
Azért az vicces, hogy sokan úgy aggódnak a hardverbővítésen, mintha utána a játékot is megvennék, amint megjelenik. Ami amúgy jó nagy marhaság, én pl. az FC1-et 990-ért vettem, FC2-őt 1990-ért, amikor a gépeim is bírták már. Crysis-ért pedig pénzt soha, semennyit, de a játékból is csak ez első demója volt a gépemen.
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
blaca83
őstag
Ebben Én is biztos vagyok..!
Túl sok ember van aki a fejlesztésre nem tud, vagy nem akar költeni DE a játékra kíváncsi és ki szeretné próbálni.
Biztosan lesz majd rá "megoldás",elvégre olyan játékot sem tudtak még kiadni ami ne lenne fent valamelyik torrrent oldalon tört verzióban a megjelenés után 2 nappal.
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
Bjørgersson
félisten
Az AC3 tényleg az.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Ryder62
őstag
Yep.
Én viszont teljesen elégedett voltam a Crysis 2 grafikájával.
Emlékszem hogy ment a rinya meg sírás rívás hogy nem elég szép. Valaki még rondának is nevezte. Trolololol.Tegnap kezdtem újra a 2-t, még mindig elég szép. Semmi bajom vele. (sima standard graf nem a DX11-es)
Viszont aggódok hogy megint csilivili grafika lesz és 0 játékélmény, optimalizálás nélkül.
Only DX11-t meg a vak is látja: Hadd pörögjenek csak föl a kártya eladások.
Viszont igaz, hogy sokaknak nincs még DX11 karijuk így azok kilőve. Szóval már látom a hírt: A kalózkodás miatt nem fogyott jól a Crysis 3.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Szerintem várható volt. Aztán majd jön egy hackelt patch ami engedi a dx10et is.
Live-Die-Respawn
-
gantum
tag
hajrá-hajrá. de akkor remélem maxon megy majd egy 5670 1gb-os vga-n is, mert az tudja a dx 11-et, tehát jobb mint egy 4890 vagy 285.
-
Logen88
aktív tag
Kíváncsian várom, hogy mennyire lesz gépizzasztós a game. Közepes beállításokon remélem eldöcög majd.
The Last of Us is a masterpiece.
-
BiP
nagyúr
Én is így látom. Az automatikus butítás/funkciókihagyás ronda vagy bugos lenne, nem akarják.
Kitesztelni vagy Dx9/dx10 kódot írni meg pluszpénz.
Szerintem úgy gondolkodtak, hogy Dx11 elérhető az utolsó 3 generáció vid.kártyáin, (nv 4xx-től, ati HD5xxx-től) ma talán nem akkora elvárás ehhez kötni. Főleg, hogy aki egy AAA kategóriás játékkal - ami grafikailag mindig sok újdonságot hozott - akar játszani, annak ez nem lesz probléma.(#20) Jaka: Hát igen. Ha nincs fejlődés, az a baj, ha meg van fejlődés (a kompatibilitás árán), akkor meg az.
Persze megértem azokat, akik egy korábbi felsőkategóriás DX10/DX10.1-es kártyát birtokolnak (pl. 4870, 275), és emiatt kimaradnak belőle, de szerintem ma egy dx11-es kártya beszerzése nem nagy ördöngősség.
-
Strezi
őstag
Azért amit a háttérben zajló trélerben látni az kurva kib@szott jól néz ki!!
Kár lenne leragadni a DX résznél. El kell fogadni, hogy a DX11-gyel olyan dolgokat lehet megcsinálni, amit alatta nem. Ahhoz meg hogy ezt a driver valahogy lebutítsa DX9 - DX10-es kártyákra a Crytek nem adja a nevét. Direktben meg megcsinálni sok pénz és idő, feleslegesen.
Deye rendszerek felügyelete, javítása - Használt 14.3 kWh LifePo akkuk eladók ... Passzív ház klímás fűtéssel, 2011 - | Napelem, 2013 - | Tesla, 2019 - ...
-
Jakesz
addikt
Aztán majd jön a sírás, hogy alig vették meg a játékot. Bár a PC-s közösség is egy ritka nagy faj. A Crysis 1-nél az volt a baj, hogy akkoriban még atomerőműveken sem futott rendesen, a 2-nél meg az, hogy nem lett elég szép.
-
Jhonny06
veterán
100%, hogy el lehet majd indítani más kártyákkal is, maximum home-made módon, de ilyen nincs.
-
BiP
nagyúr
válasz Mooka-Miki #4 üzenetére
Van egyáltalán olyan játék, amelyik használja egyáltalán ezt a funckiót a dx11-ben?
-
GegeWarrior
senior tag
Induljon a TROLL vadászat
Újoncokat a levesbeREKVIESZKÁT IN PÁCSE!
-
Fáraó
őstag
Már nem hiszek nekik, hype van most is. Minden héten egy hír, egy új videó. Csak az a lényeg hogy beszéljenek róla... Optimalizálni meg nem tudnak, és a nagyobb piac miatt ez inkább egy konzolra fejlesztett program.
VIGYORRRGAZMUS.....
-
Nyeste86
csendes tag
válasz Nightfall7 #3 üzenetére
Ugyan már, újonc még és a Radeon pénzeli xD
-
-
Tibi86
aktív tag
De nem úgy van, hogy a Dx11-es kód régebbi hardveren automatikusan visszaskálázódik Dx10/Dx9-re?
Mod:
Viszont, ha ezt direkt letiltják, az elég gáz...
[ Szerkesztve ]
-
JohnnyX
őstag
Nyaron gépcsere, addig talan kiforrja magat
_Z87-Extreme3_-_4670k_-_16Gb_-_1050Ti_
-
Jaffafa
aktív tag
válasz WongFeiHong #6 üzenetére
Csak nehogy koppanjon megint a PC-s társadalom, és kiderüljön, hogy megint egy ócska konzolport jött a várt játék helyett...
"Most már ideje lefeküdni. De előtte elolvasom a NENYI-t, hogy merjek nagyokat álmodni." by Szözö
-
Chabe89
addikt
Hát igen. Valamit be kell böfögni minden cikkhez, hogy gyűljön a hsz.
-
veterán
Kevés az idő és/vagy lusták a programozók
Okoskütyük ---> https://hardverapro.hu/apro/wifi_es_zigbee_okoseszkozok/hsz_1-50.html
-
Mooka-Miki
senior tag
Annyiban igaza van, hogy a DX11 "gyárilag" képes magát DX10-re is visszaskálázni. Gondolom ezt a lehetőséget a kódban kilőtték ha csak is DX11 módban képes futni.
-
Polllen
nagyúr
Hagyjuk már a mesét.
Eddig két egész jó játékot készítettek, de hogy amit körítés gyanánt csinálnak.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
Új hozzászólás Aktív témák
- 30th Anniversary Playstation Dualsense controller - garanciális
- Gamer Ryzen 3700X / 16GB DDR4 / RTX 3070 / 1TB SSD / 700W / GARANCIA / BESZÁMÍTÁS/
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB - (MC9G4MG/A) Éjfekete - 3 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Crucial 16GB 2400 Ballistix Sport LT Gray DDR4 RAM KIT
- AKCIÓ! GAMER PC - RTX 3060Ti - i5 12400F/13400F - 16GB DDR4/DDR5 RAM - 500GB Nvme SSD
- Harisnyázott fekete-fehér tápkábel hosszabbító készlet, kábelfésűkkel - INGYEN FOXPOST
- AKCIÓ! GAMER PC - RTX 3060Ti - AMD Ryzen 5600 - 16GB DDR4 - 500GB Nvme SSD
- PS5 Dualsense 30th Anniversary
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest