Új hozzászólás Aktív témák
-
ksanc
őstag
Hát tud ezt-azt, az biztos
Csak érdekességképpen leírom ide is, mert rajtam kívül szerintem más nem futott ebbe bele:
Amikor megjött a kafa w450-esem (), kis ismerkedés után nekiálltam rootolni. Ment is, de a system-et semmilyen módon nem volt hajlandó írhatóként újracsatolni. Egy-két pillanatra ment, aztán visszaállt read-only-ra. Sok szenvedés után kínomban néztem egy logot sima dmesg-el és lőn: ott figyelt, hogy hibás a fájlrendszer és ellenőrizni kéne, ezért újracsatolja csak olvasható módban.
Fogtam az egészet, kibontottam, felcsatoltam linux alatt, ellenőriztem és valóban, hibákat talált. Javítás után visszaírtam a javított system.img-t és máris működött a csatolás.
Gyárilag (vagy ki tudja...) hibás volt a fájlrendszer, vagy - de ezt nagyon kétlem - a rootolás során sérült meg.
Azóta sem találkoztam soha hasonlóval, bármit is műveltem a system-el.
Új hozzászólás Aktív témák
lo PH! Kollégák!Mivel elegendően sok már az MTK657x sorozatú készülék, sokszor és sokan emlegetik a CWM-met.Frissítés...
- iChill inno3d Nvidia RTX 4080 16gb x3
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest