Új hozzászólás Aktív témák
-
Depression
veterán
Elolvastam mégegyszer a cikket, aztán kicsit jobban utána néztem.
A srácot 2017 márciusában vették fel, 2018 január elején bukott meg egy vevői auditon.
Nem volt szerencsés, mert bár ő észrevette a belső auditon, hogy nem történtek meg az ellenőrzések, csak decemberben senki sem volt bent, akivel alá tudta volna iratni. Maga a baj viszont akkor történt, amikor még csak ismerkedett a céggel.
Ez egy 200 főt foglakoztató vállalkozás, azaz nem egy hét alatt ismeri meg a folyamatokat. De ha megbuknak az auditon, akkor be is zárhatnak, és ő sem kap többet munkát a szakmájában.
Önfeljelentés: 100%-os ellenőrzést jelent a vevőnél, vagy termékvisszahívást. Na, ez nem történik meg a igazgatóság jóváhagyása nélkül. De itt már elhiszem akár azt is, hogy nem szólt nekik, hanem inkább próbálta elsumákoni. Viszont ha szólt, akkor is tuti, hogy csak annyit kalott, hogy "Oldd meg!"
Oltári nagy gáz! Mert akárhogy is döntött volna, őt hurcolják meg mások trehánysága miatt. 10 hónap alatt biztosan nem vett részt ezeknek a termékeknek a bevezetésén, tehát a gyártási folyamatokat, ellenőrzéseket nem ő vezette be, azaz nem ő tette kockára mások életét, de ő próbálta elsumákolni, hogy ne legyen bajban a cég.Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
Depression
veterán
Hidd el, a tulaj, és a vezetők saját bevallásuk alapján nem tudtak semmit az egészről...
Ez a srác írta alá, és ez a srác károsította meg az ártatlan felsővezetést...
Mindenki, aki mást állít, az mutassa fel a bizonyítékot!Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
Depression
veterán
válasz #65675776 #22 üzenetére
Én pont olyanért számoltam le most, amiért csórikámat megszivatják. De én megmondtam, hogy emiatt nem megyek börtönbe, inkább eljöttem.
Ha valaki meg azt hiszi, hogy a minőségirányítónak van bármi haszna ebből, annak fogalma sincs az egészről.Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
Új hozzászólás Aktív témák
- Zsír ASUS TUF A16 Gamer Tervező Laptop 16" -30% AMD Ryzen 9 7845HX 16/1TB RTX 4060 8GB QHD 2,5 165Hz
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/256 FHD LTE
- Új dobozos Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer Laptop -20% 15,6" RYZEN 5 5500H 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD
- Dell 7410 Laptop 14" FHD/i7-10Gen/MS Office/DDR4 16Gb/1Tb M2/HDMI/USB-C/CAM/Wifi 1Év Gari 27% Áfá-s
- Apple Watch Ultra 2 49mm GPS+Cellular, 1 Év Garanciával