- Synology NAS
- Sweet.tv - internetes TV
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Windows 10
- Mozilla Firefox
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
- Linux kezdőknek
- OpenWRT topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
Ahaam, értem, tehát a többieknek akkor kevesebb bc-je lesz, vagyis a véges pénzből be lehet gyűjteni többet, a többiek meg egyre kevesebbel rendelkeznek.
Nem véges, osztható. A bányászott coinok száma véges. Nem lesz tőle az összes ember egyenlő, ugyanúgy lesznek hatalommal rendelkezőek, csak a pénz mennyiségével nem manipulálhatnak (annyira).
Próbáld meg külön kezelni az embereket, tudom, nehéz ezt egy ilyen topicban, de próbáld meg. Én nem állítottam mást, nem tudom, kivel keversz össze. Igen, ha elterjed, megváltoztatja (meg kell változtassa, mert másképpen kell a pénzhez állni, ha netán ez lesz az) a világot, vagy a világ változik meg ahhoz, hogy elterjedhessen.
Még az adózást is megszüntetni.
Miért szüntetné meg? Nem névtelen, csak névtelen lehet. Ha egy állam pl. kiköti, hogy a fizetésedet egy, vagy több adott címre (amit regisztrálni kell náluk) kaphatod, és adót (vagy akár az összes olyan tranzakciót, ami adóköteles) is onnan fizethetsz, akkor ez nem lesz névtelen (sőt, sokkal könnyebben lenne ellenőrizhető, mint eddig)...
Azt kéne észrevenni, hogy az inflációs és az egyre apróbbra darabolós deflációs megoldás is nagyjából ugyanazokkal a problémákkal küzd, csupán a viszonyítási pont más.
Inkább csak hasonló. Utóbbinál akár előre is tudható, mikor lesz "új pénz" (mikor lesz a darabolás), ill. ez nem az állam zsebébe megy, továbbá nem feltétlen kellene utána kamatot fizetni egy magán csoportosulásnak.
Új hozzászólás Aktív témák
it Valódi digitális pénz, technológiai és pénzügyi revolúció, a digitális jogkezelés egyszerűsödése. Interjú Blummer Tamással, a Bits of Proof alapítójával.
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Külpolitika
- Autós kamerák
- Home server / házi szerver építése
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Ukrajnai háború
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Nők, nőügyek (18+)
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- NZXT Riser Cable PCIe 4.0 x16 20cm fekete (Kishibás) INGYEN FOXPOST
- GRADO RS1e fejhallgató eladó
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Alcatel Linkkey IK41VE1 USB 4G LTE modem
- Gillette King C. Double Edge borotvafejek(penge) 10db-os, Új, gyári dobozában
- Intel Celeron G5905 2-Core 3.5GHz LGA1200 Box (BX80701G5905) Processzor új, garanciás
- Micro USB töltőkábel használt 490 ft új 990 ft + 295 ft házhoz!
- Dell Latitude E6520 i5-2520M Alkatrésznek
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BESZÁMÍTÁS! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest