- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anyám, most minden hülye mehet és elsírhatja hogy megvágták tilosban parkolásért?
A francnak költik erre a marhaságra a pénzt? inkább szoktassák le az embereket a szabálytalankodásról.Mutogatni való hater díszpinty
-
MaUser
addikt
Mondjuk ehelyett sokkal jobban örülnék annak, ha olyan törvényeket hoznának, amit legalább ők tudnak értelmezni. Milyen remek is, hogy az Apeh nem mert nyilatkozni, hogyan kell elszámolni a tőzsdei bevételeket (a poén, hogy a kért írásos értelmezésbe is a trv. odavágó részét másolták be!), telefonon is bevallják, hogy ők sem értik és nem is tudják miért módosítottak a szövegezésen. A PM-ben meg nem tudtak egy ügyintézőt sem kapcsolni, akinek legalább halvány lila ideája lett volna, arról, hogy akkor hogyan is kell értelmezni a trv-t. A broki meg persze adócsalásra biztat lazán a telefonban... Btw, miért is lehet az idei évi veszteség után visszaigényelni az előző(!) nyereséges évek után befizetett adót Melyik politikusnak kellett idén ennyire a pénz? És ez csak egy sima adóbevallás.... Ezek jelentésére is lesz oldal, vagy az is úgy fog működni, mint a PM adófóruma? Ahh, kidühöngtem magam, én kérek elnézést.
''A file-cserélés öli meg a filmipart? Inkább a filmipar öli meg a file-cserélést. 2 hónapja nincsen semmi értelmes film, amit érdemes lenne letölteni...''
-
Doom
aktív tag
válasz Depression #3 üzenetére
Na az a szó elkerülte a figyelmemet...
-
Doom
aktív tag
Kíváncsi vagyok, hányan fognak élni ezzel a lehetőséggel. Szerintem mindennel be fognak próbálkozni az emberek, olyannal is, ami eleve kudarcra van ítélve, a másik oldalon meg belefulladnak az ügyek kivizsgálásába. De ne legyen igazam.
Depression: csak a helyszínelő ne éljen vissza a jogkörével.
[ Szerkesztve ]
-
Depression
veterán
Tudnék mti mesélni, ismerem mindkét oldalt.
Mindkét oldalon vannak barátságosak és kegyetlenek is, és aki végképp nem ért hozzá, az a főnök.
Egy tisztességes ellenőrnek (rendőr, közterület-felügyelő, stb.) joga van meghatározni a bírságot (szóbeli/írásbeli figyelmeztetés, pénzbírság, feljelentés), és helyzettől függően dönt, hisz ő van a helyszínen, ő ismeri a körülményeket. Ez lenne a mintapélda.
Az összes többi csak sz@rrágás és bürokrácia.Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
Új hozzászólás Aktív témák
- SteelSeries Arctis Nova 1 Gamer Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G335 vezetékes fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- AKG Harman K72 Dj fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G935 Vezeték Nélküli Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Sennheiser Epos GSP 370 Gaming fejhallgató // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest