Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
polo88
csendes tag
Bocs, hogy csak belebüfögök a témába, de örülj, hogy ki tudod menteni docba, mert a pdf-ből nagyon nem következik a forrás. Amit még kipróbálhatsz, ha csak a szöveg kell, hogy a beépített recognitával felismerteted, majd azt mented ki (pl kijelölés és ctrl+c, ctrl+v). Vagy esetleg (bocs a feltételezésért) ha már a adobe acrobat professionalt feltörted, feltörhetnéd az abbyy ocr progiját is, ami tud pdf-et felimserni és elmenteni docba
Ezen a topikon egyébként pont ezt boncolgatják.
[ Szerkesztve ]
-
Encian
tag
Sziasztok!
A segítségeteket kérném, Adobe Acrobat 9 ben egy meglévő .pdf et konvertálom .doc ba. A magyar ékezetes karakterek nem jól jelennek meg pl: az é betű helyett ee jelenik meg. Lehet ezt orvosolni?
köszönettel Encian
-
cousin333
addikt
válasz dekoninck #13 üzenetére
"Foxitreader, nem rossz, de pénzbe kerül"
Ennyi erővel a Tracker PDF Exchange Viewer is pénzbe kerül. Foxit Readernek is van ingyenes verziója. Annotálni is tudsz szépen, meg rajzolgatni is, igaz, az ingyenes verzió némi jelzést helyez el a lapon.
"A Tracker PDF Exchange Viewer 14× jobb."
Ezt hogyan számoltad ki?
"We spared no expense"
-
dekoninck
aktív tag
válasz dekoninck #17 üzenetére
Csak a Trackerben nem bízók kedvéért közlöm, hogy R nem nyomtatható PDF-je természetesen a létrehozó akarta miatt volt olyan Tracker rulez, kérem, próbáljátok ki. Van portable verziója is.
Nem az én gyermekem, de méltatlanul kevéssé ismert szerintem! Még magyarul is tud.[ Szerkesztve ]
-
dekoninck
aktív tag
Szürke? Nyomtatható PDF-et nézegetsz? Van olyan funkció, ami a PRO verzióban érhető el, pl. az oldalak forgatása, ez igaz (persze ez nem a nézet forgatása, hanem a doksi módosításával járó forgatás), de a nyomtatásnak mennie kell.
Nem tudom leellenőrizni, mert nekem a PRO van, de fura lenne, ha nem lehetne nyomtatniA Bullzip az PDF-nyomtató, azaz PDF-et készít, nem papírra nyomtat.
[ Szerkesztve ]
-
R
senior tag
,
-
dekoninck
aktív tag
Foxitreader, nem rossz, de pénzbe kerül
A Tracker PDF Exchange Viewer 14× jobb. Gyors és ingyenes pdf-megjelenítő és annotáló. Azaz jegyzetelhetsz, rajzolhatsz a pdf-be, meg ilyesmi. Ha többet akarsz, persze már fizetni kell (következő okosabb változat 24 dolcsi), de az ingyenes is egyértelműen jobb, mint az Acrobat Reader.
PDF-nyomtató sincs benne, de arra meg ott a Bullzip meg egy csomó más freeware.
Jó, az Adobe Acrobat nyilván kurva sokat tud, de kinek kell az a tudás?[ Szerkesztve ]
-
R
senior tag
-
R
senior tag
69
-
R
senior tag
up
-
R
senior tag
Melyik az a verzió, amivel ki tudom választani, hogy csak a 4, 6, 8, 10. oldalt nyomtassa?
-
Erasmus
őstag
haló, nem az adobe readerről van szó a hírben...
[ Módosította: dajkopali ]
-
Lenry
félisten
pont ezért kell Foxit Readert használni... nagyon gyors, stabil, és ami nekem a legjobban tetszik benne, hogy minden felesleges dolgot le lehet benne kapcsolni
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Gregorius
őstag
És ugyanolyan csigalassú instabil bloatware mint a 8-as?
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- samsung galaxy s23 ultra kifogastalan 2026 12 ho-ig sestore garancia plusz 2 tok 30 ezer ertekben
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest