Hirdetés
- Programozás topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Facebook és Messenger
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- macOS PC-re
- Milyen routert?
- Windows 10
- Milyen switch-et vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz pumpika666 #66 üzenetére
Alaphelyzetben az a felállás, hogy a "polgár" vesz olyan erősítőt ami megfelel neki, az ilyeneket pedig meghagyja a pénzes házimozi-őrülteknek, akiknek szánták.
-
pumpika666
csendes tag
az biztos, hogy brutál ár, 2 év múlva használtan 100ért nem lehet majd eladni kis túlzással
max 200ig azt mondom, hogy még van értelme bizonyos dolgoknak egy házimozi erőlködőben, az feletti árkategóriában az ilyen-olyan extra szolgáltatások miatt is ugrik az ár, aminek a nagy részét ki sem használja a polgár
4 éve vettem egy akkor alsó-középkategóriának számító yamaha rxv-750-et 125ezer pénzért, a lépcsőház összeszaladt, mikor megtudták mit vettem...
és az akkor még olcsónak számított
mára olyan szinten elavult, hogy nem atudnám eladni, ha akarnám se, mert nincs hdmi, nincs true hd, nincsen 1080p, gyakorlatilag 30-40ezer ft-ot sem biztos, h adnának érte, annyiért meg szépen elmuzsikálgat itthon -
veterán
Most kaptam rá árat 619 000ft.Hát ezért a pénzért veszek egy 50"viera plazmát és egy közepes 7.1 receivert.
Már sokkal jobban jártam,és még lehet pénzem is maradduree54
-
tacsk0
aktív tag
Hello
Az en penztarcam nem sirt hanem zokogott
Udv tacsek
-
törölt tag
az új verzión is lenne még egy nagy bibi
"A PR-SC5508 leginkább egy házimozi erősítő és egy médialejátszó szerelemgyerekének tekinthető."
ez mindenképp át kellene szabni, hogy ne legyen gáz
na meg hogy jó is legyen, hogy az is örüljön akit tényleg érdekel az új tipus, az elődhöz képes berakott újításokat kellene felsorolni, ha lehetséges
úgy lenne pro szerintem
de a többségnek mindegy, úgy is mindjárt fikázzák amit írtam
javítás után akár törölhetitek is a hsz-em[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Gál István #58 üzenetére
Na ebben igazad van.Azok fikázák akik nem ismerik, nem tudják mit tud,vagy csak irigyek,mert nem birják megvenni. Csak a kép nem az volt amit belinkeltek.Azóta kijavították.
[ Szerkesztve ]
-
Gál István
senior tag
Kár fikázni ezt a cuccost, szerintem itt az emberek 99,99%-a elfogadna egy ilyet...
-
orbano
félisten
ez a baja az új mindenre kiterjedő PH!-nak, hogy az egyes témákhoz rohadtul nem értő emberek írkálnak cikkeket. mert az nem elég szakmai cikkíráshoz, hogy valaki meg tud különböztetni egy integrált erősítőt egy CD lejátszótól bár egy ideje a PH! már nem igazán szakmai sajnos
A vér nem válik VAZZE!™
-
törölt tag
Egyrészt erre (is) való a fórum, másrészt pedig nemcsak ez a probléma a hírrel, hanem főleg az, hogy a felét újra kéne írni, mert fals információt közöl. Ez pedig hadd ne a fórumtagok feladata legyen. (Bár ha valaki elolvassa a topicot, akkor helyükre kerülnek a dolgok.)
[ Szerkesztve ]
-
félisten
" A hangminőségről sokat elárul, hogy megkapta a THX (THX Ultra 2 Plus) tanúsítványt, ami még mindig értéket jelent, ugyanis annyi más díjjal, elismeréssel ellentétben ez pénzért nem vásárolható meg."
A cikk irojarol sokat elarul, hogy ilyen hireket ir. Ha egyaltalan nem ertesz hozza, akkor legalabb valassz magadnak mas temat. Megall az esz.
while (!sleep) sheep++;
-
bucu
csendes tag
rohadt drága, kiváncsi lennék rá élőben is bár az eleje nem tetszik (lehet csak azért mondom mert nem férne be a TV alatti heylre
-
Recon666
Közösségépítő
ilyen méretben, nem rossz az a teljesítmény, csak hát az ára.
-
törölt tag
Átolvastam a hozzászólásokat, és valaki írta hogy digitális a vége...itt a történet vége a részemről...
hallottam 5000USD+-os digitális erősítőt, de még mindig az a véleményem hogy a kapcsolóüzem nem alkalmas zene reprodukálására...
-
GML
őstag
Eddig azt találtam ki, hogy $2200, de mivel EUban vagyunk lehetne €2200 de az annyira snassz lenneezért csak 2099, de GBP
De ha már így konvertálgatnak, hogy ami kint amcsiknál 2200$ az itt ojrópában 2200€. nálunk miért nem 2200Ft? na jó legyen itt egy 10x-es szorzó
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
ez most valami poén hír lenne?
vagy technikai zavar? -
törölt tag
(THX Ultra 2 Plus)
Igazából ettől lesz hihetetlenül élethű!
-
GML
őstag
Munkatársak menni ki Ámerikába. Kinek mennyi kell??
-
veterán
Többször is megnéztem az árát de bizony annyi az kb fél millió forint,hát ennyi pénzért szerintem nem piacképes árú,egyszerüen megdöbbentö az ára,még mindíg nem tértem magamhoz
duree54
-
szab.tam
nagyúr
pár kérdés nyitva maradt:
hálózatból játszik-e le?
frisssíteni lehet-e? - mert pl jön 1-2 új codeck, formátum, és cseszheted a fél milkás cuccod 1.4 hdmi-stől...
mit kezd winyóról egy bd iso-val?
és egy stream mappában lévő m2ts-sel? vagy az egész bdmv mappát meg tudja esetleg nyitni bd-ként hdd-ről?nah, szóval sok kérdés van még itten...
és ha még lenne a 2.0-s fejhallgatókimenetésre egy jó kis virtuális térhangzás is, (legalább dhp)...
régóta szeretnék valami jobbfajta erőlködőt, (kombináltat?), csak mindig az a bajom, hogy valami hiányzik, vagy nagyon drága, és így írtó nagy az első időszakban lévő értékvesztése. (új kocsi efektus)
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Sicilian
addikt
Azta q..va , mikor megláttam az árát, tudatosult bennem, hogy ilyenem se lesz
nothing is true everything is permitted..
-
lujó55
addikt
Nekem volt régen Onkyo erősítőm, nagyon oda voltam tőle, de költözködés közben megsérült és eladtam alkatrésznek
Ez egy nagyon ütős kis cucc! Az árat ne úgy nézzétek, hogy mennyi a fizetésetek. Az EUban ez nagyon is versenyképes ár! Az már más tészta, hogy most én sem tudnám megvenni. -
nbg
senior tag
Brutalis, kene nagyon.
I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?
-
törölt tag
válasz #09634560 #25 üzenetére
Alul linkelik a hozzá tartozó végerősítőt is. Akkor ez alapján:
- előerősítő (PR-SC5508)
- végerősítő (PA-MC5500)
- Blu-ray lejátszó (BD-SP808)A teljes jószágkosár $4500-ba kerül. Korrekt berendezés. Alig nagyobb és drágább, mint a hírben fényképezett lejátszó.
[ Szerkesztve ]
-
menalcas
őstag
Bár én sose szerettem ezeket az egybe erősitős médialejátszókat, de ezt azért eléggé oda tetetté szóval grat megint Onkyo
Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el a pendrive-ot.
-
törölt tag
válasz #72042496 #20 üzenetére
Valami ténlyeg összekuszálódottt!Itt szó van Blu-rayről,150 Watt/csatornánként,az általad linkelt oldal pedig csak előfok/processzor.végerősitő sehol,hangfalcsatlakozók pláne.
Tehát nem csak a kép,a tipus sem stimmel.Attól lehet igaz a hír,csak se tipus,se kép nem pontos.[ Szerkesztve ]
-
vhunor
őstag
Vicces ez a zászlóshajó, egy rendes erősítő+processzor kombó többe kerül és hol van még a lejátszó. Nem is értem, ki ad 2k+ USD-t egy integrált cuccért.
-
törölt tag
válasz #72042496 #11 üzenetére
Itt van kép az előlapi csatlakozókról és a hátuljáról is.
Valami összemókolódott ezzel a hírrel. Ami itt a képen szerepel, az a BD-SP807, ami egy mezei (na jó, nem teljesen mezei) Blu-ray lejátszó.
szerk.: Látom, ebéd közben már linkeltétek.
Harmanéknak volt valamikor 2005 környékén egy DPR sorozatuk, ami jó vékonyra sikerült, ám állítólag hozta az elvárhatót. Azt hittem, Onkyóék is valami hasonlót követtek el, aztán nem.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
pschio
őstag
blokkolnám
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''
-
orbano
félisten
hova gyömöszölték ebbe bele az erősítőt?
A vér nem válik VAZZE!™
-
Móci
addikt
A tudásához képest valóban jó ára van. 9.2 bakker... lassan már a t*k*m*n is hangfal lesz.
"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
törölt tag
A 3008-tól 100 dollárral több és egy BD játszóval tehát nem rossz ára van.Tudása is csúcs.
Elég puritán a kép viszont ahhoz képest hogy házimozi.még hangerő gomb sincs rajta,én a képben viszont erősen kételkedek,hogy az lenne.Sztem teljes máshogy néz ki.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Mekkora ötlet már, nekem nagyon tetszik! A megoldás, a tudás és külső is, a hangja meg gondolom természetes, hogy rendben van.
Ilyen kell iskolakezdésre, nem a netbook!
Ahhoz képest, hogy újdonság ez a megoldás és csúcskategóriába szánták, szerintem korrekt árat találtak neki.
-
Findzs
addikt
tudásához képest nem is rossz az ára
az a mikrofonos hangbeállító rendszer nem lehet semmi
"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
leviske
veterán
Az utolsó mondat egy "y"-al több lett szerintem.
"Az Onkyo PR-SC5508 elvileg ebben a hónapban már megvásárolható lesz, 2200 dolláros árát látvány valószínűleg sírva fakadnak a pénztárcák."
Amúgy nem semmi ára van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Razer Kaira wireless fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Pioneer HDJ-X5 DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G733 Vezeték Nélküli LILA Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Reloop RHP-20 KNIGHT DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest