Új hozzászólás Aktív témák
-
ceia
őstag
Legjobban a 32 hüvelykes modellek fogynak, de a 40-43 hüvelykes készülékek összességében nagyobb arányban kelnek el. LOL Akkor most melyikből vesznek többet?
Ha csak meglátom, hogy "bányász" már beremegnek a szemhéjaim vagy pláne "bányászkártya", Bányász Pascal na ez gyönyörű. Kellett ez nekünk, mint egy falat kenyér, a számítástechnika világába.it's more fun to compute
-
Kékes525
félisten
Nagyon tetszik a e papír, de még azért messze van az igazitól. Ez így inkább egy hajtogatható monitor.
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
mbalint987
aktív tag
Firefox alatt nekem királyul megy, és Chrome alatt is szépen megjelenik, ha lelövöm a uBlock Origin-t. Úgy néz ki, hogy ez volt a hiba forrása.
Még mielőtt valaki nekem rontana: nemrég cseréltem le az Adblock Plus-t, ahol a PH! lapcsalád oldalai fehér listások voltak, az új szűrőn viszont ilyen beállításaim még nincsenek.
Azért lődd le az AdBlock-ot, és nézd meg újra a szerencsejatek.hu-t!
[ Szerkesztve ]
„Így száll hát sírba a szabadság... tapsvihar közepette.” /Star Wars Episode III/
-
Maximum1
őstag
válasz mbalint987 #1 üzenetére
Pont ez néztem én is, megnyitottam 3 böngészővel
Edge/Mozilla/Crome a sorrendIlyenkor mi van? Lehet volt ötösöm a lottón is de nem láttam?
[ Szerkesztve ]
-
mbalint987
aktív tag
A hajtogatható e-papírról semmit nem írtatok a kép főlé/alá.
[ Szerkesztve ]
„Így száll hát sírba a szabadság... tapsvihar közepette.” /Star Wars Episode III/
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony XPERIA 10 IV 128GB, fehér színben + ajándék
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- MSI G31TM-P21 LGA775 alaplap + Xeon E5430 Quad Core CPU
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6/i5-G4/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6220 laptop (12,5/i5-G2/4GB/128SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla