Aktív témák
-
orbano
félisten
félreértés ne essék, én úgy ahogy van rühellem a MS termékfejlesztési plitikáját, és szívből szurkolok a konkurenciának, de egyszerűen a linuxot nem tartom még komoly ellenfélnek. vannak komoly próbálkozások, de nagyon fel kell még nőnie. szerintem. erre kiváló lehetőség egy ilyen project is, mint amiről a cikkben szó van.
A vér nem válik VAZZE!™
-
orbano
félisten
Értem. Tehát autót csak űrpilóták vezessenek, a számítógépek kezeléséhez pedig legalább egy ezirányú doktori cím legyen szükséges. Ha a Linux teret akar magának, bizony alkalmazkodnia kell. Jelenleg minden guija (amikkel én találkoztam, név nélkül) kiforratlan és kényelmetlen. Sok programról nem is beszélve. Látszik, hogy komoly ergonómiai megfontolás nincs bennük, egy rakás kocka leül, és valamit előadnak gui néven, amire azt gondolják, hogy az jó.
A vér nem válik VAZZE!™
-
orbano
félisten
nyilván az, hogy össze akarják kapni magukat az oroszok, ehhez egy teendő a sok közül, hogy a pénzüket nem import szoftverre költik... ehhez a legjobb kiindulópont az oktatás, pár év/évtized alatt valószínűleg átszivárog a gazdaságba is. addigra akár ki is alakulhat egy olyan orosz kezdeményezésű szabvány, ami konkurálhat a M$-tal. De ez már utópia
A vér nem válik VAZZE!™
Aktív témák
- Lenovo IdeaPad 1 15AMN7 - 15,6"FHD - Ryzen 5 7520U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - 1+ év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Creality Ender 3 V2 3D nyomtató, fejlesztett, zárt nyomtatótérrel
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Edifier R2750DB BT 136W RMS, akár 2.1 rendszerben
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest