Új hozzászólás Aktív témák
-
hallador
addikt
válasz
AssAssynn #23 üzenetére
Én éltem a kádár rendszerben, a szabad Magyarországon, és mér nem ott élek, mert a sok senkiházi, aki magát "nemzeti"-nek tartja, persze a megfelelő szinten, mert addig lehet lopni a nemzetiesség nevében, meg másokat hülyének nézni, meg félrebeszélni, ahogy ez nálad is nagyon jól látható. Ez a viselkedés semmit nem ér. Ha nem lenne az EU, akkor Magyarországon nagyobb szegénység lenne, csak éppen van is mert ahelyett, hogy amit az EU ad az embereknek adnák soros plakátokra, meg stadionokra költik. Meg van aki ehhez még képes ideológiát is párosítani, persze a legtudatlanabbak.
Nagyon remélem, hogy azért több a normális gondolkodású ember. Szerintem igen.
Új hozzászólás Aktív témák
it Az EU trösztellenes hatóságai nagyobb hatáskörrel bírnak majd a technológiai, gyógyszeripari és biotechnológiai startupok felvásárlása kapcsán.
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Villanyszerelés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest