Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Snoop-y
veterán
válasz #32839680 #206 üzenetére
Ezt ugy hivjak hogy alszent. Razzak a fejuket hogy hat ez nem jo mi nem csinaltunk semmit de nem merik az imamok felvallalni, hogy ezt ki is mondjak (illetve eleg ritka)
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
Snoop-y
veterán
Peldaul kitiltas a mosque-bol es egyben jelenteni a terrorelharitasnak illetve egyeb mas forumokon felhivni erre az emberek figyelmet. (vannak ra pozitiv peldak)
Nyiltan elhatarolodni az extrem nezeteket kepviseloktol kivonulhatnanak bekesen az utcara tamogathatnanak gyermekeket terroristak aldozatait akarmit. Lehetne jotekonykodni valamint le lehetne vetni a pizsamat is es ha mar EU-ban elnek be is illeszkedhetnenek. Senki nem irja elo azt, hogy azt viselni kell. Ugyanez igaz a Hijab-ra is.
En sem jarok samannak oltozve vagy buso jelmezben hetkozben...
Tudtommal az en vallasom jelenleg nem vall extrem nezeteket illetve nincsenek masokra veszelyes megnyilvanulasai se nem robbantunk se nem hadonaszunk szittya fegyverekkel masokat gyilkolva. Amint tudni fogok ilyesmirol biztos lehetsz benne hogy nyiltan el fogunk hatarolodni tole.
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
Snoop-y
veterán
válasz moleculez #175 üzenetére
"Én nem. Nekem jöhet a hulyeségével Ahmed, kiröjögöm, megfigyeltetetem. (Itt Londonban ezt komolyan veszik)"
Ajanlom figyelmedbe azt hogy ez nem kifejezetten igaz. Kb akkor elozik meg az ilyet ha eppen levideozod ahogy epiti Ahmed a bombat. Amugy nem csinalnak szart se ja de felrakjak az 500-as watchlistre aztan mikor felrobbantotta a koncertet/megkeselte az embereket irnak rola egy cikket hogy amugy Ahmed jo fiu volt a focicsapatba is bekerult etc...
Gyakorlatilag nekunk normalis embereknek az marad amit mondtal (mivel nincs rairva valakire hogy nem pszichopata) es max tavol tudjuk tartani magunkat a kendos emberkektol. Volt nekem is benne reszem egy arab kendovel takartam a fejemet Stonehenge-nel hogy ne kapjak napszurast (van szakallam is) eleg szurosan nezegettek.
Szoval nem kell csodalkoznod amig nem vetitek ki magatok kozul az extremistakat addig hiaba ultetsz amugy rozsakat mikozben mez folyik az ajkaidrol ez nem fog valtozni sot csak rosszabb lesz.New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
Snoop-y
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest