Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• moleculez

veterán

Szóval fentebb említettem, hogy be lehet nézni, egy random migráns cikk alatti kommentekbe. Na, mostanra sikerült itt is hozni a origo-komment részlegének az értelmes változatát. Most olvassátok vissza az egészet, és mondjátok azt, hogy itt senki nincs maipulálva a kormánypropaganda, és közösségi média által. Milyen hamar elment az egész migránsozánsba, és migránssimogatásba, holott a gyűlöletbeszéd, egy elég tág kategória. Nem a feketéket, melegeket, nőket, szőkét, balkezeseket, buszsofőröket, vagy focistákat vesszük elő. Megyünk migránsozni...
    Londonban az angolok egy része, nem szereti a külföldieket. Semmilyet, legyen az bármilyen népség. Pl a keleteurópaiakat sem. Így egyben, k-E, oszt kész tök mindegy lengyel cseh magyar, vagy horvát vagy, Téged, aki otthon ülsz Baracskán és fogalmad sincs hol van London, gyűlölnek azért, mert a románok kihasználják a sziciális rendszert. Mi dolgozunk adózunk, tesszük a dolgunkat. Ezzel párhuzamosan, engem utálnak M.o-n azért, mert azok, akik terrorcselekményeket hajtanak végre bárhol azt állítják, hogy muszlimok. Így egy kalap alá kerülök velük, annak ellenére, hogy több Magyar gyereket támogatok, és látok el innen ha kell, mint sokan együttvéve sem, számolatlanul toljuk a pénzt, és tűzifát, élelmiszert a magyarországon mélyszegénységben sínylődőknek. De köszönhetően a propagandának, ha a kendős feleségem bemegy egy játszótérre, az kiürül. Ha szerintetek ez így rendben van, szerintem elég nagy baj.

Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!

Új hozzászólás Aktív témák