Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- DIGI kábel TV
- Windows 11
- Amazon Prime Video
- Nem sietett az EU-s hatóság, 6 éve történt hiba miatt büntette meg a Metát
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Asustor NAS
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Mikrotik routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
"Tavaly vettem egy SSD-t, a srác kivette a gépből és cakkom pakk elküldte, rajta a dokumentumok és egyéb mappákkal, barátnője fényképeivel, stb.."
Vettem már így használt mobilt egy rokon számára. Az előző tulaj mindenféle fotóival volt tele. Meg persze nulla lezáró kód, minden cuccba be volt még jelentkezve (Dropbox, Gmail, Blizzard Authenticator, stb). Két héttel később írt, hogy nem mentette le a fotóit, elküldöm-e neki. Mondtam, hogy már rég leformáztam, ez volt az eső dolgom, nincs meg semmi. Még én voltam a bunkóparaszt.
Sajnos tény, hogy az emberek 98%-át tökéletesen hidegen hagyja az adatbiztonság és a legtöbben a kormányzat általi tömeges megfigyelések/lehallgatások mellett is kiállnak (ha mást nem, passzívan), mondván ők úgysem sántikálnak semmiben, nem érdekli őket.
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
"A terror-ellenes aktivista majd tisztázza magát, amint végigolvassák a levelezését" - kössz, nem szeretném nekiállni magamat tisztázgatni a bugos módszereik miatt és azt se szeretném, ha ilyen szituban nekiállnának az összes privát levelezésemet elolvasni.
A műtrágya/fegyver/stb vásárlás egész más tészta, sztem is a fizikai tranzakciókra kellene ráállni.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest