- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
nem beszélve arról, hogy akkor mi van, ha megvetted a gépet, de nem értesz hozzá, és nem használod....kit érdekel? kifizetted....ha autót veszel, azzal sem kell évi 100ezer km-t, hogy elszámolhasd. ekkora baromságot... viccen kívül ott a slax linux, meg a knoppix linux, teljesen jól használható live cdről is futtatható oprendszerek, és mégsem kerülnek pénzbe...
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
"...Ezért ennek az abnormális helyzetnek a megszüntetése érdekében párt Informatikai Kabinetje felkérte Veres Jánost, hogy szólítsa fel az APEH-ot a BSA-val az év elején kötött megállapodás felbontására. Illetve evvel egy időben azt javasolja Péterfalvi Attila adatvédelmi biztosnak, hogy kezdjen vizsgálatot a BSA elmúlt hónapokban folytatott törvényellenes adatgyűjtésével és adattárolásával kapcsolatban..."
Ez így nagyon nem okés. Ha két mondat, rendben, lehet, de akkor "...Ezzel egy időben..." Evvel - szerintem ilyen nincs a magyar nyelvben, "illetve" - így pedig nem kezdődik mondat.
Egyébként meg grat a kezdeményezésért, épp ideje, hogy vki rálépjen a BSA érzékenyebbik felére.
https://www.coreinfinity.tech
-
korcsi
veterán
"Ha egy revízió során a társaság nem rendelkezik az összes könyvelésében szereplő összes számítógép vonatkozásában jogtiszta operációs rendszerrel és alkalmazásokkal (ezt számlával kell bizonyítani)"
És egy ingyenes (pl.:linux) operációs rendszerről hogy szerezzek számlát?
referencia és MSI gaming X 5700(XT) plexi ARGB-s blokkok eladóak!
-
finest
addikt
"A nyilatkozat fontosnak tartja a legális szoftverek illegális másolása elleni fellépést, de álláspontjuk és a törvény szerint ez nem egy civil szervezetnek vagy az adóhatóságnak a feladata, hanem a rendőrségé."
ezt miért kellett minden bekezdésbe beleírni? Én elsőre is megértettem.“Don’t shoot, I’m Globish.”
-
doc
nagyúr
egyre szimpatikusabb nekem ez az MDF
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eredeti játékok OFF topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Szó szerint táptitán a Seasonic legfrissebb üdvöskéje
- PlayStation 5
- GTA VI
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Az új Radeonok is a hagyományos tápcsatlakozóra szavaznak
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- SteelSeries Arctis Nova 1 Gamer Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G335 vezetékes fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- AKG Harman K72 Dj fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G935 Vezeték Nélküli Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Sennheiser Epos GSP 370 Gaming fejhallgató // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest