- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
Új hozzászólás Aktív témák
-
Totemgroup
tag
válasz mgTerminator #200 üzenetére
Működik az NFC fizetés, van rajta vérnyomásmérő mérés,EKG. Egyébként egy heti tapasztalat, hogy sokkal stabilabb a Bluetooth kapcsolat, nem dobálja el az órán felvehető hivashoz a kapcsolatot. Rengeteg app nem csak értesítésként jeleníthető meg,hanem fut az órán önállóan is.
-
mgTerminator
veterán
válasz Totemgroup #201 üzenetére
Vérnyomásmérés? Na erre rákeresek a YouTube-on. Felfújja a szíjat?
Gondolom az üzemidő max 1 nap esetleg 1.5.
Nekem a GTS 3-ból az NFC fizetés hiányzik, már gondoltam arra is hogy szétvágok egy bankkártyát és a chipet az óra aljára ragasztom
-
kazsmerlaca
senior tag
válasz Totemgroup #199 üzenetére
Samsungot veszel? Sajnállak
Saját gyártású zenéim: https://www.jamendo.com/album/73598/music-in-the-fire
-
ktomcat
senior tag
válasz kazsmerlaca #203 üzenetére
Szerintem együtt fog tudni élni vele..
Én 5 éve váltottam samsungrol xiaomira egyik márka sem a dicséretes kategória.. xiaomi szoftveres támogatottsága a béka segge alatt, ugyanúgy ontja ki magából a készülékeket mint a samsung.. xiaomit csak azért veszek mert viszonylag jó hardver van jó áron, de csak addig van rajta miui amíg a bootloader nyitás határideje lejár.
[ Szerkesztve ]
-
a.t.t.i.
senior tag
válasz Totemgroup #33 üzenetére
Hol talalom a testhő mérést?
-
a.t.t.i.
senior tag
válasz Totemgroup #206 üzenetére
Nekem nem pro van, lehet azért nem talalom?
-
keselyü57
tag
Gts 3 alvás elemzés. Május 17.-e óta nem mutatja a REM fázist. Más is tapasztalta?
-
keselyü57
tag
válasz mgTerminator #209 üzenetére
Köszönöm akkor nem babrálok vele. Minden esetre, elég bosszantó.
-
keselyü57
tag
válasz mgTerminator #212 üzenetére
Ugyan mit? Nem kapcsoltam ki semmit.
-
keselyü57
tag
válasz mgTerminator #214 üzenetére
Bocs, de nem értem. A ZEPP-t egy előbbi verzióra, vagy az órát gyári beállításra?
-
keselyü57
tag
válasz mgTerminator #216 üzenetére
Köszönöm a választ. Nálam, minden beállítás rendben van. Semmi nem állt vissza alapra. Egyre furcsább
-
morello1982
csendes tag
Sziasztok, Huawei és honor band-et azért cserélném erre, mert azok jókora fáziskéséssel mutatják a pulzust edzésnél. Öt perce kiköpöm a tüdő, szerintük csak 85 a pulzusom.... ennyire nem vagyok edzett 😄
Van tapasztalatotok, hogy ennél mennyire működik pontosan?Illetve... A kerek órák jobban tetszenek, de a gtr nem tudom mennyire nagy női karon?
Előre ide köszi 🙂
-
Edit!
csendes tag
válasz morello1982 #218 üzenetére
Nagy🥺 pedig átlagos csuklóm van! Nem tipikus női óra. Minden anyagú szíjat kipróbáltam és épphogy jók mert a szíjak is nagyra vannak méretezve.
De a tudása kompenzálni fog😁 -
Edit!
csendes tag
válasz morello1982 #220 üzenetére
A GTR3 proval lehet hívást fogadni/indítani ha Bluetoothon össze van kapcsolva. Van háttértár zenehallgatásra és wifi az átvitelhez.
-
Edit!
csendes tag
válasz morello1982 #222 üzenetére
Akkor a GTS lesz a jobb választás!
-
Valentino13
csendes újonc
GTS 3 új frissítés elvileg hibajavítások de a Messenger válaszüzenet hibájára ez nem terjed ki. 😥
-
ktomcat
senior tag
válasz Valentino13 #224 üzenetére
Van olyan alkalmazás amivel működik amúgy?
-
keselyü57
tag
Frissült a ZEPP. A naptár szinkronizálás végre működik.
-
ktomcat
senior tag
Van új update 7.45.7.1
Épp most tettem fel, a szokásos hibajavításos kommenten kívül más nem volt hozzá -
ktomcat
senior tag
Szia!
Nem használom de feltettem az órára és ránéztem, egy qr kódot hoz ki ami a notify apphoz visz, gondolom annak segítségével küldi az értesítéseket.
Más: Az üzenetküldés az új frissítéssel sem működik Talán majd karácsonyra helyrehozzák
-
hojos
aktív tag
Sziasztok.
GTS 3 tulajoktól kérdezném, hogy átlagos használat mellett, mennyit tud az akku ?
Köszönöm előre is.
-
ktomcat
senior tag
Sziasztok!
Személy szerint eléggé el vagyok veszve a watchface-k között, így átdolgoztam az egyiket a saját igényeimre, ha valakit érdekel:
GoogleDriveZip letöltés
-
ktomcat
senior tag
Akit érdekel a notify app is elkezdett működni a GTS 3-al, sokkal jobb az adatok kinyerhetősége és áttekinthetősége mint a Zepp-ben
-
ktomcat
senior tag
Személy szerint értesítésekre még a zepp-et használom, így nincs gond vele csak néha összeakad a két program és kell egy bluetooth restart. Elég sok funkció még épp hogy csak működik illetve "coming soon"nak van titulálva. Meg külön donateket lehet küldeni az appon belül az ilyenolyan funkciók további fejlesztésére előbb-utóbb csak lesz belőle valami.
Így legalább csak az ápr-máj-jún-júl hiányzik a 3 éve rögzített adataimból -
ktomcat
senior tag
A múltkori watchface-t tovább "fejlesztettem", Kicsit AOD barátabb, az időjárás ikonok cserélve lettek, és az undorító hátteret kikapcsoltam
Esténként is a napot mutatja a weather ikon, erre még nem találtam megoldást, pedig a weather ikonok benne vannak, de az "alap" watchface se használta őket. Illetve az AOD-re váltáskor mintha odébb mászna a kép pár pixelt, ez azért érdekes mert mindkét módban ugyanott vannak a pozíciók. -
ktomcat
senior tag
válasz zolinagy0818 #245 üzenetére
Szia! Arra sehogy, ez GTS3ra van..
Itt az app amivel lehet a GT3 szériákra watchfacet buherálni, hátha segít
-
ktomcat
senior tag
válasz zolinagy0818 #247 üzenetére
Hát így hogy még a GTS3ra is majd egy hónap volt hogy csak pakolgattam ide oda a pixeleket (előtte meg egy hónapig "játszadoztam" vele), erre nem tudok mit ígérni, csak hónapok kérdése.. Főleg mert nem látom hogy élőben mit csinálok (hiába mutatja a program, GTS3 esetében is van kisebb eltérés az AOD esetében ugyebár).. Nem nehéz megtanulni a program használatát, csak kell hozzá szabadidő amiből nekem nem sok van (ebben így kb. 2 óra munka van összesen a megismerkedéstől számítva).
Más: Tegnap tűnt fel hogy a hívásokra most már lehet az óráról sms-el reagálni
[ Szerkesztve ]
-
ktomcat
senior tag
válasz zolinagy0818 #249 üzenetére
Ezesetben ajánlom figyelmedbe a linkelt appot, ennek van watchface "szerkesztője", és a későbbiekben ezzel tudod importálni a .zip-et amit majd össze dobok
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Gyári Apple 20W PD gyorstöltő adapter 12hó jótállással/számlával
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Xiaomi 120W szupergyorstöltő adapter Gyári Új 12hó jótállással/számlával
- Nokia, Sony Ericsson és Samsung telefonok szoftveres szervízelése
- Csere-Beszámítás! Paidashu 10600MAH , 22.5W Gyorstöltő powerbank!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest